Zari
ohodnotit

8213: Dům hrůz [Video]

Gacy House

Další název:
8213 Gacy House; Paranormal Entity 2
Rok:
2010
Délka:
85 minut

Komentáře k filmu 8213: Dům hrůz

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2017
Film zkoumající   paranormální jevy řadím   mezi příběhy stejného   žánru k horšímu průměru.   Kladem je, že John Gacy je   skutečná postava, ale jeho   dům byl zbořen. Ostatní   dění je už také fantazie   autorů. Závěrečné titulky   se tváří autenticky, ale je   to pouze fabulace. Zklamalo   mě napětí, občasné   bouchnutí dveří, obraz   padá ze stěny, nic   neříkající záběry na   stejná místa. V závěru,   když se děj rozjede k akci,   vyznívá likvidace skupiny   vyšetřovatelů   nepřirozeně. Celé   vyšetřování a natáčení   zlehčuje postava média Jane,   která alespoň potěší   mužské oko odhalenými   ňadry.
Robinson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.11.2011
Tohle jsem si sehnal v   doměnce, že jde o   pokračování Paranormal   Entity, jak byl film   prezentován v USA. S tím to   sice nemá nic společného,   ale je to v podstatě to   samé, horor ve stylu   Paranormal Activity. A opět   od Asylum. Na jejich poměry   pěkný ... plakát. S filmem   je to už horší, ale aspoň   se může měřit se svými   žánrovými kolegy (což se o   jejich zábavných   digitálních sračkách   říct nedá). Tohle se   povedlo tak na půl. V první   půlce atmosféra docela   funguje a může se dostavit i   nějaký ten nepříjemný   pocit. O to víc mě ale mrzí   absolutní neschopnost   tvůrců vrazit do toho   nějakou pořádnou lekačku,   či aspoň nastínit náznaky   zla, jako stíny, siluety,   apod. (vždyť amatérská   videa na YouTube jsou v tomto   oboru naprosto nejlepšími   horory!). Vím, že ve filmech   to vě většině případů   atmosféru spíše pohřbí,   ale jak by potom vypadal   třeba REC nebo Kruh? Tady se   o to na konci taky pokusili,   ale naprosto nesprávným   způsobem, na kterém se jen   vykreslila lacinost filmu. A   nejlepší z toho všeho je   pak samotný epický závěr,   kdy borec rozmlátí sekyrou   dveře, potom o ně zakopne a   svalí se do nich.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama