reklama
 
ohodnotit

5 Fingers

Další název:
Five Fingers
Rok:
1952
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu 5 Fingers

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2014
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
mary-1659
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16241minih16241Polda a bandita (1977) 
Smokey and the Bandit n
minih40529minih40529Pan božský (2005) 
The Perfect Man n
minih3184minih3184Apokalypsa (1979) 
Apocalypse Now n
minih35336minih35336Žena mezi psem a vlkem (1979) 
Een vrouw tussen hond en wolf n
minih38876minih38876McVicar (1980) 
n
minih39294minih39294Fantom Opery (2004) 
The Phantom of the Opera n
minih20743minih20743Temné zrcadlo (1984) 
Dark Mirror n
minih50213minih50213Watch on the Rhine (1943) 
Watch on the Rhine n
minih45826minih45826Insomnie (1997) 
Insomnia n
minih62610minih62610Trojúhelník mafie (1981) 
Napoli, Palermo, New York, il triangolo della camorra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
8   - cicis
2   - Rendys
9   - Johnny1
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - dr.obek
5   - respiro
7   - mary-1659

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:45 - 16:15

79 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626353
Fotografií: 561927
Plakátů: 266497
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Botostroj (1954)

...PRAVDA PRAVDIVÁ...

Botostroj
...TAK TAKHLE TO   CHODILO,CHODÍ A BUDE   CHODIT...CHCEŠ PRÁCI BUDEŠ   MAKAT ZA PÁR DROBNÝCH,POKUD   NÉÉÉ,MÁŠ SMŮLU,VENKU   JICH ČEKÁ NA PRÁCI více >

Autor: trampnettulakfb | Hodnocení: 10 / 10

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.281/0.202