reklama
 
ohodnotit

39 stupňů

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu 39 stupňů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64149minih64149The Runaways (2010) 
The Runaways n
minih56887minih56887Vysoko v horách (1939) 
Allegheny Uprising n
minih45075minih45075Who Gets the House? (1999) 
Who Gets the House? n
minih24568minih24568Svatá hříšnice (1970) 
n
minih48114minih48114Crossroads Guitar Festival 2007 (2007) [DVD] 
Crossroads Guitar Festival 2007 n
minih27270minih27270Laserová mise (1989) 
Laser Mission n
minih45956minih45956Body Without Soul (1996) 
Body Without Soul n
minih28716minih28716Muži v černém II (2002) 
Men in Black II n
minih5326minih5326Creepshow (1982) 
Creepshow n
minih61273minih61273Lékař z Wörthersee (2006) [TV seriál] 
Der Arzt vom Wörthersee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 % (9)
8   - Kuvik
7   - rosta12
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
1   - dr.obek
2   - kovandos
7   - respiro

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

49 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:15 - 03:15

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.212/0.174