';
ohodnotit

39 stupňů

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu 39 stupňů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4053minih4053Bílí muži neumějí skákat (1992) 
White Men Can´t Jump n
minih47664minih47664Smrt modelky (2007) 
Anna Nicole n
minih56883minih56883Machři (2010) 
Grown Ups n
minih12307minih12307Městečko prokletých (1995) 
Vilage of the Damned n
minih35904minih35904Milostivé léto (1990) [TV inscenace] 
Milostivé léto n
minih104088minih104088Paničky z Orange County (2006) [TV pořad] 
The Real Housewives of Orange County n
minih27826minih27826Prodaný zápas (1988) 
Eight Men Out n
minih29897minih29897Sekta (1990) 
La setta n
minih16196minih16196Poklad Aztéků (1964) 
Der Schatz der Azteken n
minih67904minih67904Zrcadla 2 (2010) [Video] 
Mirrors 2 n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 % (9)
8   - Kuvik
7   - rosta12
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
1   - dr.obek
2   - kovandos
7   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183516
Osobností: 687869
Fotografií: 735358
Plakátů: 354259
Obsahů a biografií: 168896

Poslední komentáře

Pearl (2022)

Pearl
Železo sa kuje, dokiaľ je   horúce, a tak po tohtoročnom   X Ti West toho istého roku   dodáva aj prequel Pearl. A   opäť je to kus poriadnej, a více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Hrdina má strach (1965)

Hrdina má strach
Jaroslav Dietl ve své   divadelní hře „Nehoda“   pojal po generace typickou   pracovněprávní vlastnost a   tím je strach. Vlastnost,   která je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

The Veteran (2011)

The Veteran
Tak tohle je s bídou   průměrné akční béčko   britské provenience. Nezaujme   ani scénář, který podává   mnohokrát obehraný a tudíž   velmi více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Oko v oblacích (2015)

Oko v oblacích
Tak tohle je typický případ   lavinovitě nadhodnoceného   filmu...Pan režisér tady asi   zkoušel co vydržíme. Film   zkoukněte jen pokud chcete více >

Autor: jmokr | Hodnocení: 4 / 10

Pink Floyd: High Hopes (1994) [V...

V pozadí zvon

Pink Floyd: High Hopes
Absolútny vrchol. Máloktorá   kapela dokáže odísť na   vrchole síl a so svojim opus   magnum. "The Division Bell" je   ich vrcholné dielo,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení