reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

36 hodin do smrti [TV film]

36 Hours to Die

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu 36 hodin do smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.7.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2016
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
Mir.h123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2892minih2892Promiň, dědečku! (1956) 
Mi permette, babbo! n
minih32425minih32425Lord of the Dance (1996) 
Ronan H., Flatley M. / Lord of the Dance n
minih55303minih55303Bonanza (1959) [TV seriál] 
Bonanza n
minih32867minih32867Ripleyho hra (2002) 
Ripley's Game n
minih13586minih13586Nástup (1952) 
n
minih30764minih30764Igby (2002) 
Igby Goes Down n
minih2758minih2758Pan Albert (1932) 
Monsieur Albert n
minih116686minih1166863 dny na zabití (2014) 
3 Days to Kill n
minih3520minih3520Kašlem na to... milujem se (1982) 
On s'en fout... nous on s'aime n
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
6   - curil
2   - pataamat
5   - Agostino
8   - Kuvik
4   - BinLADIN
6   - satyr
5   - stanko
7   - rosta12
5   - Rendys
7   - MysteryIll
5   - kamil.ice
2   - stixman
8   - Mir.h123
1   - dr.obek
4   - eso
5   - kovandos
5   - respiro
5   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141477
Osobností: 606075
Fotografií: 526362
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130262

Poslední komentáře

Když muž miluje ženu (1994)

Když muž miluje ženu
Tady váhám s hodnocením,   ale musím vědomě přidat za   závažné téma a scény s   dětmi. Druhá věc je   uvěřitelnost faktu, že muž   se dokáže více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pokání (2007)

Pokání
Páni, nechápu, proč se   některé scény tak   nekonečně vlekly?Na   dramatičnosti to spíš   ubíralo a navíc jsem pak   měla větší prostor být více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Z tohoto příběhu musí   každého citlivějšího   člověka pořádně mrazit.   Je to syrové a surové s   neuvěřitelným množstvím   tragických více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Josef a jeho skvostný plášť (199...

Nečekané překvapení

Josef a jeho skvostný plášť
Před lety se tento snímek   objevil vcelku nenápadně na   ČT 2. Nic mi to neříkalo,   ale byla nalákalo mě jméno   A. L. Webbera - autora   více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 10 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Kojak pátrá po vrahovi   svého přítele, jenž se   nedočkal blízkého důchodu   a ještě je u něj   podezření, že je v   krádežích starožitností a více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.526/0.499