reklama
 
ohodnotit

36 hodin

36 Hours

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu 36 hodin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40620minih40620Bionicle 3: Pavučina stínů (2005) 
Bionicle 3: Web Of Shadows n
minih102817minih102817Čaj pro dva (1950) 
Tea for Two n
minih71862minih71862Mupeti (2011) 
The Muppets n
minih5620minih5620Čin čin (1994) 
Tchin-Tchin n
minih22364minih22364Velký zátah (1953) 
The Big Heat n
minih2850minih2850Alwin na silnici (1974) [TV film] 
Alwin auf der Landstraße n
minih37494minih37494Bejvalek se nezbavíš (2009) 
Ghosts of Girlfriends Past n
minih71184minih71184Tulák ve fraku (1938) 
Merrily We Live n
minih68597minih68597Dlouhá silvestrovská noc (1979) [TV inscenace] 
Dlouhá silvestrovská noc n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 %
8   - clara.bow
7   - Kuvik
9   - dederon
5   - Rendys
9   - Johnny1
7   - kamil.ice
2   - stixman
1   - dr.obek
4   - kovandos
4   - respiro

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

90 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:40 - 04:05

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

03:15 - 04:00

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Když srdce pláče (2010) [TV fi...

02:45 - 04:35

65 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145722
Osobností: 619440
Fotografií: 545365
Plakátů: 260780
Obsahů a biografií: 133578

Poslední komentáře

Nenápadné zlo (2015)

Nenápadné zlo
Náročné a potřebné téma   zpracované nenápaditým   způsobem. Geneticky   modifikované potraviny jsou   celosvětovým problémem a je   naivní, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Jurský svět (2015)

Jurský svět
Prostě normální americká   super velkoefektová   podívaná. Kdysi dávno jsem   viděl jako první dvojku, pak   o hodně let později v kině   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Mužská záležitost (1981)

Mužská záležitost
Tento film jsem viděl v   kině, nedávno jsem se k   němu vrátil a líbil se mi i   po letech. Je to klasická   francouzská detektivka, v   které více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Angelika a král (1965)

Nejlepší díl

Angelika a král
Podle mě nejlepší díl,   který mě baví nejvíce.   Krásné kostýmy, poutavý   děj. Dozvíme se, že   "Žofré" je naživu.   Romantické! I po tolika více >

Autor: Evik1234 | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta za každou cenu (2002) [TV...

Pomsta za každou cenu
Při těchto akčních   seriálech, musí divák   zapomenout na hloupé až   diletantské scény, někdy   přivřít jedno oko. A jestli   se někde u nás více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.434