reklama
 
ohodnotit

36 hodin

36 Hours

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu 36 hodin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2009
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50078minih50078Jeden z nesmrtelných (1935) 
The Story of Louis Pasteur n
minih48039minih48039Kdopak by se vlka bál? (2008) 
Kdopak by se vlka bál? n
minih20191minih20191Šíleně smutná princezna (1968) 
Šíleně smutná princezna n
minih33459minih33459Božská komedie (1995) 
A Comédia de Deus n
minih22861minih22861Vraždy podle předlohy (1995) 
Copycat n
minih9041minih9041Pád Říma (1962) 
Il crollo di Roma n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih30784minih30784Až k bodu zlomu (1989) 
Breaking Point n
minih53342minih53342Chytrá princezna (1984) [TV inscenace] 
Chytrá princezna n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 % (10)
8   - clara.bow
7   - Kuvik
9   - dederon
5   - Rendys
9   - Johnny1
7   - kamil.ice
2   - stixman
1   - dr.obek
4   - kovandos
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578310
Plakátů: 275643
Obsahů a biografií: 139805

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Mardi Gras: Jarní prázdniny (201...

Mardi Gras: Jarní prázdniny
Další studentská komedie,   která má přinést pobavení   zásluhou nekonečné   vypíječky a báječného   sexu. Mladíci ztělesnění   ve filmu herci více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.199/0.157