Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu 22. míle
POZOR, SPOILER

Mladý pár hledá dům číslo 111 na Vánoční ulici, okruhu, nebo tak nějak. Jsou u nějakého domu, kde je jim otevřeno a muž hodí něco dovnitř. Následuje boj. Ti dva patří ke skupině, která má najít cesium, ale zde neuspěli.

U vrat ambasády je muž, který má v ruce disk. Je zatčen, a pak tvrdí, že ví, kde se ono cesium nalézá. Za odemčení disku chce, aby ho dostali ze země a azyl. Za to jim disk odemkne, čímž zpřístupní údaje o cesiu. Mládenec se jmenuje Li - a už ho zde vyhmátnou nějací agenti. On podstoupí boj, a ačkoli má na ruce pouta, vyřídí je.

Následně je převážen na letiště. Ovšem protivníci jej chtějí za každou cenu, a tak útočí jako vosy. Tým přichází o jednu bojovnici, která si vezme granáty a následně je odpálí. Další člen týmu zdržuje útočníky, ale nakonec je zabit. Zbylí dva z týmu - Jimmy a Alice se za každou cenu snaží dostat Lia na letiště, ale museli opustit auto a ukrýt se v domech na sídlišti. Zde se to mele dál a dvojka vítězně opouští dům.

Nastává boj s časem, protože letadlo už už odlétá. Jenže na cestě je další překážka, a to je sám nepřátelský šéf...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu 22. míle
Boj s terorismem nabývá úplně jiných rozměrů. James Silva (Mark Wahlberg) právě dokončil se svým týmem zdánlivě úspěšnou operaci, kde zneškodnili agenty KGB. A dostává ihned nový úkol. Má najít ztracenou zásilku, kde bylo cesium, které slouží k výrobě špinavých bomb. Na velvyslanectví USA ovšem dorazí řadový policista Li Noor (Iko Uwais), který chce získat azyl výměnou za informace k nalezení látky. Informace jsou zašifrovány na disku, který přinesl. Ten se ovšem za 8 hodin sám zničí. Klíč má pouze ve své hlavě Li.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu 22. míle
Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel.

Zdroj: Magic Box


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Trenker a Riefenstahlová (Luis Trenker - Der Schmale Grat der Wahrheit)

Trenker a Riefenstahlová
Luis Trenker - Der Schmale Grat der Wahrheit

Ivanhoe

Ivanhoe
Ivanhoe

Naposled navštívené:
Trenker a Riefenstahlová (Luis Trenker - Der Schmale Grat der Wahrheit)

Trenker a Riefenstahlová
Luis Trenker - Der Schmale Grat der Wahrheit

Ivanhoe

Ivanhoe
Ivanhoe