reklama
 
ohodnotit

2010: Moby Dick [Video]

Další název:
Moby Dick
Rok:
2010
Délka:
87 minut
„Čím jsou blíže k cíli, tím jsou posedlejší...“

Celkové hodnocení filmu 2010: Moby Dick

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.10.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.10.2012
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.7.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2011
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.9.2014
tomka2000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.9.2011
Gejsa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.7.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2014
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.1.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.7.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2016
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.5.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2011
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2012
ondrej100o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.11.2011
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.10.2016
vitkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2017
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2013
retrofuture
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15387minih15387Páni Edisoni (1987) 
n
minih45358minih45358Oni (1996) [TV film] 
Them n
minih42908minih42908Taxidermia (2006) 
Taxidermia n
minih109823minih109823Kolonie (2013) 
The Colony n
minih51421minih51421Pád nebes (2006) 
Heavens Fall n
minih86179minih86179Osamělý jezdec (2013) 
The Lone Ranger n
minih105109minih105109Čas vlka (2002) 
Time of the Wolf n
minih75465minih75465Hranaři (2011) 
Hranaři n
minih69323minih69323Poslední sestup (2000) [TV film] 
Final Ascent n
minih48001minih48001Zrádce (2008) 
Traitor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.8 % (19)
2   - curil
2   - M.A.G.
2   - radegaster
5   - Kycky
2   - marci22
3   - tomka2000
1   - Gejsa
8   - oulisna
2   - red.mann
2   - ASPHALT
1   - miroslav22
1   - RwlBem
6   - rosta12
10 - MILAN19611
2   - ondrej100o
3   - Chroust-Sp
8   - vitkin
7   - Kralicek
1   - retrofutur
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.256/0.217