Zari

Komentáře uživatele Ovce

Ovce

Ovce zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Eva Nová
 
Přidáno: 6.12.2016
Na názvu filmu zdánlivě   nezáleží, tenhle film však   dostal jméno tak fádní, že   už předem srazil jeho   kvalitu do průměru. Dost   skvělých filmů má název   podle hlavní postavy a nikomu   to nepřijde nevhodné. U   tohoto filmu mám však pocit,   že už ten název ho odsoudil   do bezvýznamnosti. Možná je   tam ukryta hrdinčina zoufalá   touha a snaha začít nový   život...
Simpsonovi ve filmu (The Simpsons Movie)
 
Přidáno: 9.8.2017
Obracím se na filmové   znalce. Nemůžu nikde najít,   zdali Homera Simpsona   pojmenovali autoři podle   postavy z románu N. Westa Den   kobylek a stejnojmenného   filmu Johna Schlesingera. Ve   filmu ho hraje Donald   Sutherland.
Teorie tygra
 
Přidáno: 7.4.2017
Jsem zbabělý a ještě jsem na to hrdý
Jako by právě tohle chtěl   hlavní hrdina vyjádřit. V   tomhle filmu je hodně   nápaditých a dobrých   momentů, ale ani ta humorná   nadsázka s náhlým   Alzheimerem to nezachrání -   dnes máte někoho se   skutečnou demencí málem v   každém druhém filmu, je to   málem "módní" - a   v tomto příběhu jsou   všichni buď naivní - na   všechno hlavní postavě   skočí, ačkoli Alzheimera   nemají - anebo chtějí   druhým velet. A ty podařené   ženské postavy chtějí   obojí. Ve chvíli, kdy   hlavní hrdina své ženě   není schopen říct, že   dopr....ku..., já žádnej   hnusnej bylinkovej čaj   nechci... tak v této fázi   filmu je pro mě takhle   "revoltující"   postava ztracená. A už   docela nešťastný je ten   romantizující závěr, kde   se divák dojímá nad   plujícím veterinářem,   který je   "konečně"   spokojený. Nehledě k tomu,   že manželka, jež   přednáší na vysoké   škole, je při svém   vzdělání dost zabedněná.

TV Program

ČT1 - nevysílá se

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:10 - 05:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

2 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce