Zari

Komentáře uživatele Gothmog

Gothmog

Gothmog zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Bigfoot
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Babicův recept
ak natočit film pro americkou   mládež očima tvůrců   tohoto filmu: Vezměte   nejlevnější digitální   kameru jakou lze sehnat   (nejlépe točte mobilem),   napište scénář pro lidi s   IQ 40 po úrazu mozku (ale   film se dá udělat i bez   scúnáře, že...). Do   hlavních rolí obsaďte své   známé a učesejte je na   Bíbro-Zacoefronmany a   nakažte jim, ať se tváří   jako Šaning Tetjům   říznutý Robertem   Patyzónem. Pobíhejte si po   lesíku za Horníma   Kotěhůlkama, padejte do   exkrementů, na hýždě a   chovejte se jako puberťáci.   Hotovo? Právě jste   vytvořili světový 10D   klenot světové   kinematografie - nejenomže   máte tři rozměry - délku,   šířku, hloubku - dostanete   také další rozměry jako   tepelnou energii ve vaší   hlavě, když se o vás   pokouší infarkt,   halucinogenní prožitek s   netušeným pátým   rozměrem... Divíte se   Glumovi, že vyzradil na   mučidlech, kdo má Prsten?   Kdyby mi tohle Nazgulové   pouštěli, tak taky   zradím!!!
Gympl
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Hořká chuť českých komedií
Při sledování tohoto filmu   jsem se bavil asi podobně   jako v hodinách českého   jazyka. Možná ještě   méně. Film se snaží za   každou cenu vypovídat o   dnešní generaci, ale v této   poloze žalostně selhává   už jenom kvůli křečovitým   dialogům a kameře, která se   snaží zabírat obličej za   každou cenu tak blízko, že   si mohl štáb nakoupit rovnou   mikroskopy. Obrovské   zklamání, velice se divím,   kam se za těch 20 let   dokázala vytratit kvalitní   česká herecká,   scénáristická a   režisérská škola; vždyť   filmy ze školního   prostředí jsou perlami   československé   kinematografie! P.S: Film bych   pojmenoval České graffity,   neboť více než polovinu   filmu vidíme dvojici Tomáš   Vorel + Jirka Mádl   čmárající po kterékoli   rovné ploše.
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Esence epična s poctivými hereckými výkony
Harry Potter se vrací ve   vrcholné formě a to   naposledy. Nabízí více než   jen poctivou letní   popcornovou podívanou, je to   vůbec první plnokrevná   fantasy od Návratu Krále.   Už to není žádná pohádka   - pro malé děti a neznalce   předchozích filmů/ knižní   předlohy se film   nedoporučuje. Image mu kazí   jenom zbrklé tempo a   zkratkovitý scénář.   Doporučuji podávat ve   velkém rozlišení bez 3D a   dabingu.
Nebeští jezdci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2011
To byly časy :-(
Silný příběh o   československých letcích v   RAF. Je vidět, že válečné   filmy nedělají   středoevropské   kinematografii ostudu (ať už   mírně komediální či   vážné). Zakončení filmu   drtí psychiku!
Pan Bobr (The Beaver)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Smutný Gibson, Anton Yelchin a Jennifer L.
Jeden muž - slavný, mocný,   bohatý a šťastný. Mel   Gibson. Byl hvězdou zářivé   velikosti, avšak moudří   znalci oblohy dobře vědí,   že čím větší hvězda,   tím větší kolaps.   Smrtelná agónie nesmírného   obra mohla skončit černou   děrou a hle! Neskončila. Z   mlhavého zbytku mrtvé   hvězdy se rodí hvězda   nová, Fénix postává z   ohně a prolévá slzy za   minulé skutky. Syn odpouští   otcovi, otec se shledává se   synem, vesmírný cyklus je   dokončen...
Spawn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Peklo se otevřelo a vypálilo naivkovi oči!
100% koncetrace síry a   jiných pekelných látek.   Strašlivé herecké výkony,   děsiví "CGI"   leviatani(samozřejmě jinak   než tvůrci zamýšleli) a   odporný úchylný   klaun-ďábel jako ze   špatného filmu. Že by měl   připomínat Nichelsonova   Jokera? Ale kdeže! Špatný   film, ale ne tak špatný,   abych se u něj zvrhle bavil.
Všemocný (Limitless)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Taky jsem jel na NZT...
"Nejedu náhodou na   NZT?" Toto jsem si   říkal při revolučních   kamerových postupech, ne   nepodobných Aronofskyho   epileptickým efektům,   vypiplaných takřka k   dokonalosti. No a z   modrookého Bradleyho Coopera   se nám stal Pan Herec;   takových sympaťáků   pobíhá v současném   Hollywoodu až bolestně   málo...
X-Men: První třída (X-Men: First Class)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2011
X-celent!
Singer je pokořen. Tam, kde   měl Brian dokonale vypiplané   scénáře, tam mají   "prvňáčci"   shakespearovské drama   výtečného McAvoye a   Fassbendera. Ostatně Michael   je král (tomuhle herci   přicházím film od filmu   čím dál více na chuť) a   jeho šachové dýchanky s   profesorem X házejí   směrovku na   "starou"   stewartovko-mckellenovskou   šachovou bitvu. M. Vaughn   zraje jak víno a je vidět,   že ani nemilosrdné jho   hollywoodských producentů   nedokáže potlačit jeho   sytou stylovost. X-celentní   podívaná!
Zjizvená tvář (Scarface)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Mistrovské dílo - beze stopy emocí?
"A země otevřela svá   ústa a vypila jeho krev.   Pojď synu zla, lačním po   tvé duši." Film je   neskutečně chladný a   syrový, ale já si nedokážu   užívat film, který mi je   myšlenkově blízký asi tak   jako Hello Kitty Arnoldu   Schwarzeneggerovi nebo bazuka   Justinu Bieberovi. Postava   Tonyho Montany je skvěle   napsaná i zahraná famózním   Al Pacinem, hudba perfektně   sedí, film je bez debat   mistrovské dílo. Tak proč   "jenom za 3"?   Brutální stopáž   rozmělňuje většinu děje,   který jsem si byl navíc   schopen od poloviny filmu   domyslet. Navíc jak už jsem   napsal, nesouhlasím s   žádnou myšlenou tohoto   filmu; příčí se mi.   Objektivně je film asi   majstrštyk, pro mě   "pouze" kvalitní   gangsterka.

TV Program

ČT1 - Komisařka Florence (2015) [TV ...

01:20 - 02:55

4 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:50 - 01:50

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:20 - 02:10

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

99 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Omar Rahim

Rahim Omar

Naposled navštívené:
Omar Rahim

Rahim Omar