Cerven

Komentáře uživatele traktort

traktort

traktort zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Vyprávěj
 
Přidáno: 3.11.2010
Seriál o starých dobrých časech.
Byl by to dobrý seriál,   kdyby do něj jeho tvůrci v   některých částech   nedávali politické vsuvky v   podobě černobílých ukázek   z týdeníků, tehdy   uváděných v kině a pak   také nebýt seriálové   postavy „partizána“   věčného remcala proti   socialismu, ten„chudák“   toužil odjet do NSR povídat   si s Helmutem a kterého   stíhala stb za protistátní   činnost a nebýt podivné   osoby babičky – zuřivé   odpůrkyně komunismu. Jinak   je děj seriálu poklidný   – stejně jako byla ta doba   klidná oproti té dnešní,   ve které je agresivita a   bída a špína kapitalismu.Je   nezaměstnanost, bezdomovci,   státu už skoro nic   nepatří, vše co se dalo   statního rozprodat z   vlastnictví státu ČSSR po   r. 1989 se rozprodalo - jen   na okraj , víte že ČSSR   měla i své námořní   loďstvo , které také bylo   zničeno a rozkradeno po r.   1989. V současné   kapitalistické době lidé   platí u lékaře v lékárně   i za léky a to v době   socialimu nebylo. Není na   důchody říká současná   vláda a do důchodu se prý   půjde až ve 62 letech. A   jakto že za socialismu na   důchody bylo ? Není to   tím, že se tehdy umělo líp   hospodařit a že byli   státní podniky takže stát   měl kde brát peníze.   Protože prosazuje svoje   reformy (které by se měly   spíše jmenovat deformy ),   nynější vláda bere   penízeod prostých lidí,   utahuje opasky prostým   občanům, kteří se   nemůžou bránit. V   obchodech jsou sice věci, ale   lidé nemají na to, aby si je   koupili, o údajné   průměrné výplatě 24 000   Kč jaká podle propagandy   vlády ČR, si 80 % lidí   může nechat jen zdát   .Statisíce a miliony   českých lidí, kteří se   těžce probíjejí od   výplatě k výplatě, lidé   aby přežili, si berou   půjčky a upadají do   dluhových pastí.
A   do toho nehorázná pravicová   propaganda kterou Televize a   Noviny zpracovávají   veřejnost – neustále se   snaží lidem vnucovat že za   socialismu se měli lidi hůř   než nyní- není to pravda-   Zlaté časy socialismu, proto   i seriál Vyprávěj také   podléhá cenzůře, kdo hýbe   nitkami lze vytušit –   Česká Televize je   pravicově orientovaná a   není v jejím plánu podat   pravdivou informaci o tom že   se tehdy žilo většině   lidem líp.
Ostatně   ČT také spolupracuje s   lživou, pomlouvačnou,   organizací Člověk v tísni,   kterou založil v senátu   „těžce“ pracující   antikomunistický fanatik   senátorem Štětina, který v   senátu těžce pracuje 2   -krát měsíčně a bere za   to 100 000 Kč, tato   organizace Člověk v tísni   se neštítí ničeho, jen aby   podpořila pravicové strany   ODS, TOP09 ve vedení toho co   zbylo z Československé   socialistické republiky po   vládnutí vlád po r. 1989. V   takzvaných studentských   volbách zorganizovaných   těsně před volbami do   parlamentu r. 2010 organizací   Člověk v tísni, se tato   organizace neštítila   zneužít 16 ti leté děti a   zveřejnila výsledky   studentských voleb, což pak   využila k propagandě ČT a   pomohla zveřejněním těch   výsledků krátce před   skutečnýmy volbami udržet   se pravici u moci. Nyní v   listopadu 2010 se organizace   Člověk v tísni opět   snaží manipulovat s dětmi a   mládeží a vydává   učebnici, kterou chce   distribuovat do škol !!! V   této učebnici se dětem   snaží vysvětlovat historii   podle svého – nedělejme si   iluze jak se v této učebnici   bude vysvětlovat doba   socialismu v Československu.   Organizace Člověk v tísni   by se měla přejmenovat na   Kapitalismus v tísni –   nepokrytě totiž podporuje   kapitalismus, jen aby se zuby   nehty udržel u moci v naší   zemi. Pan „těžce   pracující“ senátor   Štětina zakladatel   společnosti Člověk v , by   měl spíše pomoci   statisícům a milionům   Českých lidí, kteří se   těžce probíjejí od   výplatě k výplatě. ČR je   jako potěmkinova vesnice -   navenek barevné fasáda, ale   nyní je ČR zadlužená jako   nikdy dříve v historii.   Lidé v tomto kapitalismu   mají uplně jiné starosti   aby vůbec přežili a tato   organizace Člověk v tísni   teď bude svojí učebnicí   přepisovat dějiny. FUJ jen   si před ní odplivnout –   tato štětinovská organizace   by se tedy měla správně   jmenovat Kapitalismus v tísni   a ne Člověk v tísni,   protože na obyčejném,   prostém člověku jí   pramálo záleží. Odkud   této organizaci plinou   peníze není těžké   vytušit – poctivou   manuální prací si její   zaměstnanci na podobné akce   typu Volby či vydávání   učebnic nevydělají – asi   dostali finanční podporu od   nějakého zahraničního   kapitalisty podnikajícího v   Čechách. Taková je doba   nyní a takové se v této   době dějí věci. A tak nám   bohužel zbývá jen   vzpomínat na staré zlaté   časy socialismu, protože   kapitalismu je těžké se   zbavit !

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

15:25 - 16:05

38 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:20 - 16:05

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

28 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:45

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce