Zari

Komentáře uživatele Bohoush

Bohoush

Bohoush zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Honza

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Autosalon
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.12.2015
pro koho to vlastně točej..
Je opravdu zvláštní - až   neskutečný, že Autosalon   má i po letech vůbec   nějakou   sledovanost,dostatečnou k   tomu,aby se jim vůbec   vyplatilo stále   natáčet..
Dokonce   bych řekl, že sami   účinkující by nejraději   asi vše dělaly naprosto   jinak.Já osbně víc věřim   tomu, že lidem je Autosalon   podsouván bez ohledu na   sledovanost..
Je to pro   TV prima zkrátka další   pořad,kde krom toho, že   občas řeknou či předvedou   něco zajímavějšího ba   dokonce užitečnýho,tak je   to procpaný řadou   reklam-oficiálních i těch,   který sou zaměřený na   ''podprahový myšlení'' .   Pak k tomu připočtu   komentáře a ''důležitý   podotýkání'' paní   komentátorky Štvrtecké ,   která doslova tržištním   způsobem komentuje pořad či   děj v něm opět   reklamně-hlasatelským   stylem-prostě strašný!   Prodává snad kuchyňský   roboty s Horstem Fuchsem v   telešopingu?!
To je   věc, kterou nesnesu v takých   pořadech. Nicméně celkovej   styl vedení dialogu v pořadu   je nudnej a spolitizovanej z   90%. Nemaj vlastní názory-je   tam vidět i cejtit ten   předem připravenej scénář   s držením přísných   kritérií-protože pokud   né,tak to znamená, že   jejich ''team'' se hodí tak   akorát do reklamy. A   František Fiala by si   zasloužil možná s Pepou   vlastní pořad podle mýho   názoru.Možná by úplně   změnily koncept pořadu.Na   ofiko stránkách si dokonce   dovolují tvrdit, že sou   nejsledovanější   automobilovej pořad v ČR!   :-D Takže z toho vyplývá,   že maj lidi za totální   tupce,nebo že jsou tupci   oni!Anebo nikdy neviděly   třeba Top Gear?Od BBC a   hlavně pánů z Top Gearu se   má Prima co učit.A marně   sem doufal, že pořad se   změní do podoby, o který by   se dalo říct, že je   točená na základě toho co   si lidi žádaj a jak je to   baví a se značnou dávkou   objektivity a nezávislosti.
Bylo, nebylo (Once Upon a Time)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2016
pro koho to vlastně točej..
tyto nesmyslný seriály,   když u nás pouštěj-utráci   za tokový nesmyslný   hovadiny- jen svědčí o tom,   že je třeba radikálně   změnit tuhle politiku a lidi   u moci.A ono to přijde. Naše   televize sou plný totálních   nesmyslnýho hovadin !!
Clementine
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2016
Drama
S bojovou kcí se tam   prolíná spíše   jihokorejská tradice,což se   není čemu divit, neboť tito   lidé dávají velice najevo   svoje osobní pocity a jejich   rodiny sou mnohem   soudržnější a členi si   váží jeden druhého-což se   samozřejmě promítá v tom   filmu řekl bych celkem   propracovaně z dramatickýho   pohledu.Z tohoto pohledu je   role malé dcery naprosto   precizní.Ten film nemá   diváka upoutat na rvačky   typu Mortal Kombat nebo   Krvavej sport. Tento film   pojednává o otci, jeho   dceři a shledání.Opjetovné   spojení rodiny,jejich osudech   a sou zasazeni do děje,   který bývá v asii velmi   často realitou.Pokud lidi   čekají Saegalovku-budou   sklamáni. Je třeba aby   divák pochopil , že tento   film je jihokorejský a Saegal   je tam jako čestný host.Mě   se ten film líbil tím, jak   je zpracován, režírován a   zaujal mě pro   myšlenku-pointu toho   filmu.Já osobně dávám 9 z   10 a pochopil sem naprosto   přesně o čem vlastně film   je.A upřímně- ani mi   nevadilo, že tam nebyl Saegal   v hlavní roli.Jak říkám..   ten film je jeden z   těch,který nese určité   poslelství-vzkaz lidem.
Chraň si svůj život (Defending Your Life)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2015
nedělní komedie a celkem   přijatelným   obsazením..Jednu z hlaních   rolí,když pomineme Brookse,   který to sám režíroval si   tam obsadil také Meryl   Streep, jež je zde uvedená   až po rozkliknutí na   všechny herce,což je chyb,   jelikož tam ztvárňuje jednu   z hlavních rolí narozíl od   třeba paní   průvodčí,která je vedená   hned nahoře.To je jen   detail.Námět komedie je taky   malinko netradiční a tak   zaujme a člověka to donutí   dokoukat do konce.Vtip tam má   podle mě docela dobrou   úroveň.Vlastně celé   téma,o keré jde ve filmu je   celkem dost řešené a to   právě dělá tuto komedii   poměrně originální,páč   je to zde pojaté   komediálně.Určitě to za   shlédnutí stojí.Taky až   tenhle fiml mě přesvědčil,   že Brooks má talent.
Letečtí stíhači v boji (Dogfights)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.5.2016
Největší profíci
No, zdá se že americká   propaganda nezná mezí.   Opravdu směšný mi hlavně   přijde fakt, že američani a   angličani sou snad jediní,   tak hlopí a pokrytecký, že   tomu snad i sami věří! :))   Viděl jsem první 3 díly-   zarazilo mě, že v téměř   každej informaci bylo něco,   co nesedělo nebo bylo   řádně vybarveno a hlavně   se to neslučuje s logikou.   Pak jsem viděl opravdu jen tu   a tam část a opět jakmile   sem začal hledat a   ověřovat, tak opět člověk   narazí na nesmysly. Navíc   plno materiálů co oni   záměrně jen jakože   ''povypráví'' a ukážou kus   propagandistický grafiky ,   tak ve skutečnosti tyto akce   , části a briefingy z boje   dají najít.Dokonce i   autentické záběry..Ty   například jasně   dokládají, že spojenci   vedly boj pokud možno tak v   extrémní přesile, kde   nepřítel je prostě potkán   a smeten nebo se potkaly   vyrovnané letky a to velmi   často měly spojenci co   dělat.Zdaleka neuvádí v   dokumentech pravdivá   čísla.Bejvaly   objektivnější dříve.
Zachraň mě (Rescue Me)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2015
Rescue Me!
Tenhle seriál je vrcholem   umění. Člověk si přijde   na své díky humoru   proloženýho dávkou realismu   . Zasahuje přímo do   nejhlubšího detailu   lidskýho vědomí,zabývá se   přímo psychologií těch   lidí , co zažily 9/11   osobně, jak se k tomu   staví,jak prožívají vše   po tom ''útoku   teroristickém'' jak říkají   média a jiný sračky !   .Samozřejmě , že v seriálu   nezapoměly ani otázku toho,   co si o tom vlastně myslí   sami aktéři seroše ve své   roli. A musím říct, že   ačkoliv sem kritik, tak   musím uznat, že herecký   obsazení je víc než   uspokojivé - je perfektní a   týpek z hlavní role seriálu   - Tommy Gevin ( Denis Leary )   podal podle mýho názoru   excelentní výkon, který   jentak někdo nedokáže!   není to žádnej debílek z   halywůdu, žádná   podsouvaná osoba bez talentu   jako 90% toho, co mám vůbec   USA cpe z halyvůdu. je to   spíše divadelní herec a je   velmi osobitý, který když   už něco dělá, tak   pořádně a zkušenostma tam   v žádném případě   nešetří a je to dobře ! V   seriálu je i napětí a   trocha občasný ''akce'' ..   Mám-li to tk nazvat - kdo   bude sledovat, jistě pozná   přesně o čem mluvím ! Tim   pádem musím uznat , že   režije toho seroše je   rovněž na úrovni, páč se   s tím zkátka neserou a moc   dobře vědí, co režirují!!   Jak říkám - žádný   béčko dle mýho názoru. Já   to sledoval na Fandovi a   modlil sem se, že brzy to   budou znova někde dávat a   tim pádem to budu mít   možnost sledovat komplet   celý. Respektive sem věděl,   že u kvality je   znovuvysílání jen otázka   času!! Kdo mě zná, tak   ví, že já netratím časem   tam, kde nevidím kvalitu.   Takže ty řádky   jednoznačně znamenjí, že   mě se něco líbí- to je co   říct ! :-D Mohl bych toho o   tom seroši napsat 10x víc,   ale nerad bych někoho o něco   připravil. Byla by to   škoda.. Však posuďte   sami-pokud zmáknete víc   dílů v kuse. z jedné serie   si opravdu nemáte šanci   udělat objektivní názor.

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

65 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

20 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

60 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce