Zari

Komentáře uživatele Romanos333

Romanos333

Romanos333 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Delikatesy (Delicatessen)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2010
"Dost bylo lidských jitrnic!"
Nádherně zbarvená černá   komedie plná bizardností   smíšených s rozpaky a   něhou zamilovanosti   řezníkovy dcery a nového   domovníka,jenž má býti   pochutinou...krásné   barvy,rytmy soulože,momenty   překvapení to vše v   úsměvné postapo   komedii...při sledování   série nezdařených   sebevražd jsem si nemohl   nevzpomenout na krásné   kreslené dílko Andy Rileye   Kralíčkovy sebevraždy :-D
Galimatyáš (Mic Macs à Tire-Larigot)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2010
S kulkou v hlavě proti zbrojařskému průmyslu
Otce mu zabila mina,on sám   má kulku v hlavě,to už jsou   sakra pádné důvody pro   pomstu.Pomstu jakou by   nenaplánoval akční   superhrdina,je to pomsta   naplánovaná střeleným   francouzem.
Kdo zná   filmy Jean-Pierre Jeuneta   nebude překvapen...bude   potěšen ,že je tady další   vtipné,romantické a pěkně   barevné dílko.
Kniha přežití (The Book of Eli)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2010
Alcatraz Press
Po přečtení   různých,převážně   kritických komentářů na   různých webech jsem nabyl   dojmu,že bolševik je zpět   ,v plné parádě a na plné   pecky.Proč jinak by tento   film nazvali křesťanskou   agitkou? Možná by Elimu byla   odpuštěna občasná   konzumace lidského masa a   třesoucí se ruce,spíš to,   než čtení Bible,osobní   víra a modlitba.Dějiny a   filmy jimi ovlivněné jsou   plné modlících se a   věřících bojovníků..a v   tento okamžik je jedno k   jakému Bohu se upínají-je   to jejich věc a právo   každého člověka na této   planetě..
Takže Eli   do toho..skvělá postapo   atmosféra...bratři   Hughesové by klidně mohli   zfilmovat Fallout...Denzelovi   tato role opravdu sedla...ten   klidný způsob jakým   likviduje své   nepřátele,kráčí zničenou   krajinou...je to příběh   poutníka v těžké   době,příběh se silným   poselstvím ..a ta hudba.Abych   nezapoměl Gary Oldman jako   záporák opět boduje, milým   překvapením Tom Waits -ten   mohl dostat víc   prostoru,radost na něj   pohledět,a trochu nadsázky   na závěr...Kdybych se dožil   postapokalyptických časů   jistě bych byl na svých   cestách klidnější s Elim   po svém boku...
Medvěd (L'Ours)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Král šedých medvědů
Příběh malého osiřelého   medvíděte Muskwy,grizlyho   Thora napsal v roce 1916 James   Oliver Curwood (The Grizzly   King),podle událostí,které   prožil v kanadských   Skalistých   horách.Jean-Jacques Annaud   nás po letech potěšil svou   filmovou verzí.Střet lovce a   grizlyho uprostřed nádherné   přírody ...a to nejlepší   je,že zde nejsou   poražení,snad jen člověk   musel opět přehodnotit své   možnosti a pravomoce pána   tvorstva...
Šmejdi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Šmejdi
Naučný film o tom, co   dokážou lidi udělat pro   peníze.Důchodci jsou   pozváni přes letáky, které   se náhodně objeví v jejich   schránkách s pozváním na   akci např., že pojedou na   exkurzi na zámek,že dostanou   dárky a to vše zadarmo, nebo   jen v řádu desetikorun.   Nakonec se octnou v nějaké   zapadlé vesnici, kde jim   vymývají mozky, je jim   vnucováno lacinné zboží za   nelidské ceny v řádu   desetitisíců. Pokud člověk   odmítne zboží zakoupit, je   mu vyhrožováno, že   nedostane oběd, že ho   zpátky nepřiveze autobus   atd. v některých případech   je jim nadáváno.Firmy mají   vychytralé plány jak   důchodce oblbnout, tak, aby   si zboží koupili. Senioři i   přes špatné vzpomínky a   zážitky opakovaně jezdí na   ony akce.
V našem   kině to bylo zdarma pro   důchodce s věkěm od 75. let   a bylo doslova narváno. Film   podle mého názoru velmi   dobrý, s dobrým ozvučením.   Myslím že bude mít   úspěch.

TV Program

ČT1 - Dary hadího krále (1977) [TV i...

14:05 - 15:00

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

14:00 - 14:45

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

68 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

14:10 - 14:55

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Josef Bouček

Bouček Josef

Fedor Braznyk

Braznyk Fedor

Paolo Villaggio

Villaggio Paolo

Naposled navštívené:
Josef Bouček

Bouček Josef

Fedor Braznyk

Braznyk Fedor

Paolo Villaggio

Villaggio Paolo