Jeden svět

Komentáře uživatele Athos

Athos

Athos zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jan Šafránek

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Dobrý ročník (A Good Year)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2018
Tento film jsem si hned po   prvním shlédnutí   zamiloval,z vícero   důvodu.Přímo miluji Francii   a Provence.Za druhé Russel   Crowe v hlavní roli, no a za   třetí přímo zbožňuji   francouzská vína.Ne ale teď   opravdu vážně.Opravdu jedna   se o povedený film.Nádherná   kamera ,ukazující krásu   Provence a k tomu jeden   životní příběh   bezohledného makléře.Toho   však nakonec přece jen   změní krása a láska.To   vše v podání   přírody,vína a ženy.
Doktor Schlüter (Dr. Schlüter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2023
Seriál.
Velká škoda že tento   seriál zmizel v čase. Nelze   ho nikde sehnat, ani   stáhnout. Na tehdejší dobu   velmi kvalitně natočený tv   seriál.
Maigret
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2020
Athos
Dle mého názoru dobře   natočený seriál s   vynikajícím Bruno Cremerem v   roli Maigreta. Rád se k tomu   to seriálu vracím.Navíc   znám místa, kde se u nás v   České republice seriál   natáčel.
Miliónová bankovka (The Million Pound Note)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2014
Po dlouhé době jsem se znovu   podíval na tuto slavnou   anglickou komedii!Znovu mě   velice pobavila.Výborný   Gregory Peck v hlavní roli.No   a vzhledem k tomu ,že je   známo že smích léčí pak   všem tento film doporučuji.
Nezastavitelný (Unstoppable)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2023
Velmi kvalitni,akční film.   Denzel Washington jako vždy   výborný. Také další   herecké obsazení má vysokou   úroveň. Film má děj a je   velmi kvalitně taky natočen.
Pohled do zrcadla (Le regard dans le miroir)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2020
Athos
Tenhle seriál bych rád   viděl alespoň ještě   jednou.Bohužel televize ho   vysílat asi nebude.Výborné   herecké obsazení a   napínavý děj , dělají s   tohoto mini seriálu jeden z   nejlepších krimi seriálu.
Prerušená pieseň (Láska vítězí)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2014
Krásný film
Velmi dobře a citlivě   natočený film ,který jak   jsem někde vyčetl se opírá   o skutečný příběh.Jinak   také film ,kterým dnešní   mládež ve většině   případu opovrhuje.
Silní duchem (Silnyje duchom)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2018
Četl jsem knihu ,,Silní   duchem" od spisovatele   Dmitrije Medveděva.   Spisovatel sám ji napsal na   základě vlastních   zážitku,které se udaly na   Ukrajině.Velice rád bych   viděl i tento film bohužel   nelze ho nikde sehnat.Ani by   mi nevadilo původní znění.
Štít a meč (Ščit i meč)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2024
Jeden z malá vydařených   válečných -špionážních   sovětských filmu. Dlouho   jsem odolával zda mám tento   film vidět nebo né. Ale   vůbec toho nelituji. Je to   velice dobře natočený   špionážní seriál.
Vichry války (The Winds of War)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2014
Vzhledem k tomu,že mě velice   zajímá všechno co se týká   2.světové války pak mohu   říct,že mě tento seriál   nebo chcete-li,rodinná sága   velmi oslovil.Celé je to   velice dobře historicky   zpracované,velmi kvalitně   jsou mezi hrané sekvence   vložené dobové   dokumenty.Herecké obsazení   je excelentní. Zkrátka velmi   rád se na tento seriál znovu   podívám. Což doporučují i   ostatním.
Vrtěti ženou (Hysteria)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2020
Athos
Pobaví,potěší,rozesměje.   Půvabná historická   komedie,která s úsměvem   ukazuje kus lékařské   historie v puritánské   Anglii.
Země, odkud přicházím (Le Pays, d'où je viens)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2014
Překrásný filmový   muzikál.Viděl jsem ho snad   100 krát a rád se na na   tento film vždy znovu   podivám. Vynikající   G.Becaud v hlavní roli a k   tomu uchvacující hudba.Co k   tomu dodat víc. Pouze snad to   že všem doporučuji   shlédnuti tohoto filmového   díla.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10