Zari

Komentáře uživatele aRJay

aRJay

aRJay zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Hitch: Lék pro moderního muže (Hitch)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tak tento film u mě boduje na   plný čáře. Konečně něco   nového neokoukaného. Každý   chlap si myslím, že se   vžije do role Hitche, jsou   tam prvky, které si myslím,   že nejeden chlap si z toho   vezme nějaké ty rady.   Myslím si, že nikdo jiný by   tu roli Hitche nezahrál líp   než Will Smith. Vřele   doporučuji
Král videoher (Grandma's Boy)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Král videoher je prostě   puberťácký film starších   chlápků, kteří žijí   videohrami. Tento film já   považuji za pořádnou   komedii, kolikrát mi smích   nezvládala bránice. Opravdu   jsem se dost pobavil a   určitě si ho pustím ještě   několikrát.
Resident Evil: Rozklad (Baiohazâdo: Dijenerêshon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2009
celkem paráda
Je to jeden z prvních   animáků co mě nadchnul.   Sice jsem byl ze začátku   překvapený z toho, že je to   animovaný, ale zhruba po 20   minutách film dostával svůj   náboj a vzrušení. Byť   konec byl s jednorukou a   jednookou příšerou   přeplácaný, tak i tak byl   film dost poutavý. Kdo má   rád zombie a anime, tak   doporučuji.
Yes Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2009
prostě starej dobrej Jim. Jim   mě v tomto filmu opět   rozesmal od ucha k uchu.   Věděl jsem, že jakmile on   bude v hlavní roli , tak to   bude stát za to a taky že   jo. Jsou tam ty jeho   charakteristický grimasy a   kolikrát jsem měl problém   přestát se smát. Fakt tuto   komedii doporucuji =)
Zbouchnutá (Knocked up)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tak od tohoto filmu jsem   očekával víc. Čekal jsem   komedii s pořádnými   výbuchy smíchu a realita   byla jiná. Byly tam místa   kdy jsem se zasmál od srdce,   ale zase tak moc jich tam   nebylo. Je to spíš taková   komedie všedního života. Je   to celkem dost realistické,   ale od komedie jsem čekal   víc.