Zari

Komentáře uživatele red_dragonfly

red_dragonfly

red_dragonfly zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Anglický pacient (The English Patient)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2009
Skvělý film, který má od   všeho trochu - romantika,   tragédie, napětí a vlastně   špatný i dobrý konec, při   kterém ukápla slzička nejen   mně, ale i mému příteli (u   nějž to zatím dokázal jen   Forrest Gump ;-)).
Blbec k večeři (Le diner de cons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Skvělé, skvělé, skvělé!   Jinak tento film ani nejde   hodnotit. Pokud chcete   ochutnat něco z   francouzského humoru a jste   přesyceni všech četníků a   dalších (více meně stále   stejných)   "Funesovských"   komedií, tak jděte do toho!   Už je to doopravdy dlouho, co   jsem si musela film asi   nadesetkrát přetáčet   zpátky kvůli neustálým   záchvatům smíchu..   "Blbci" snad už   konkuruje jen "Drž   hubu!" (Taky Francie,   zvláštní.. :-))
Červený drak (Red Dragon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Kdo viděl Mlčení jehňátek   a je nadšen, ať prosím,   neočekává úplně stejně   skvělý zážitek od   Červeného draka, jinak bude   mírně zklamán.. Já si ale   i přesto řadím tento film   mezi oblíbené, hlavně díky   vynikajícím hereckým   výkonům představitelů   hlavnich postav a skvělému   námětu z Blakeova obrazu..   Jen ta režie to asi trochu   zaspala..
Duch doby: Film (Zeitgeist: The Movie)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2012
Konspirační teorie,   manipulace, blábol.. Možná   bych se k těmto zaslepeným,   zpohodlnělým názorům taky   přidala, kdyby tu nebylo už   dost jiných děl všech   možných žánrů ze všech   možných odvětví,   naznačujících to samé. Od   níže zmiňovaného Huxleyho   nebo Orwella, Čapka ve   světě knižním po např.   Matrix, Network nebo Klub   rváčů z filmů. A to   uvádím jen nejznámější   příklady toho, co se nám   mnozí umělci snaží   naznačit už poměrně   dlouho, jen to zůstává   nepochopeno v širších   souvislostech. Krásně se   tady uvádí do života heslo:   Sytý hladovému nevěří.   Stejně tak zábavou, jídlem   a sexem přesycené masy   nebudou věřit, že je cosi   prohnilejšího v tomto   světě, než co je nám   médii předkládáno -   samozřejmě se zvířátkem   nakonec. Jen se ale zkusme   alespoň jednou z té   zku*vené historie poučit.   Byly doby, kdy spokojená   veřejnost nevěřila na   koncentráky, gulagy a jiné   lágry. Dokonce se najdou   tací "frajeři",   popírající je dodnes.   Uvědomte si, že byly doby,   kdy se upalovalo za to, když   někdo tvrdil, že se   zeměkoule otáčí kolem   Slunce..
Chůva k pohledání (The Nanny)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Výborný oddechový seriál.   U všech herců je vidět, že   si své role a různé   pošťuchování vyloženě   užívají (obzvlášť Niles   a slečna C.C.) a to dělá   vtip vtipem. Když herec   dělá show jen pro peníze,   tak i sebelepší komedie   vyzní do prázdna. V tomto   seriálu jsou sice některé   situace vyloženě přiblblé,   ale jsou podány tak, že   chtě-nechtě prostě pobaví.   Dávám hodnocení 10 za to,   kolikrát se celému tomuto   spolku individuí podařilo mi   zvednout i hodně špatnou   náladu..
Mlčení jehňátek (The Silence Of The Lambs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Filmy, ve kterých pátrá po   (nejčastěji masovém)   vrahovi osamělý hrdina,   většinou s pomocí   nečekaně objevené   spřízněné duše, je   bezpočet. A o to víc si   cením, když mají nápad a   jsou dobře zpracované.   Mlčení jehňátek nechybí   ani jedno (rozhodně, když   ona nečekaná spřízněná   duše je jiný psychopatický   masový vrah) a herecké   výkony Fosterové a Hopkinse   tomu dávají ten správný   říz.. Další   "Lecterovské" filmy   taky nejsou tak úplně k   zahození (snad kromě   posledního   "Zrození", to je   fakt břečka jak film, tak   kniha), nicméně Mlčení   jehňátek zůstane   nepřekonáno..
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (Corpse Bride)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2010
"Mírně morbidní   pohádka", asi tak bych   nejkratším souslovím   vyjádřila Mrtvou nevěstu.   Krásná vizuální   podívaná, chytlavé   písničky a výborné výkony   všech herců - dabérů (i   když dvojice Depp - Carter   samozřejme exceluje). Kdo má   rád Burtnovy filmy, tak si   pochutná a kdo ne...tak ať   se jde bodnout.. ;-)
Noc oživlých mrtvol 3D (Night of the Living Dead 3D)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.11.2009
Davam sest bodu za ty 3D   efekty. Jdete na to do 3Dkina,   ale doma z DVD by to asi byla   tezka nuda...
Rocky Horror Picture Show (The Rocky Horror Picture Show)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Kazdopadne oslovi jen malo   lidi, ale koho chytne, toho   nepusti.. Tenhle film -   muzikal miluju nade vsechno,   co jsem kdy videla a urcite ho   ani v budoucnosti nic   neprekona.. Zbyva jen dodat:   Let´s do the time warp   again!!!
Roming
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Oddechovy a pohodovy film.   Zila jsem na Mostecku, kde se   film natacel, do svych dvaceti   let a muzu rict, ze zabery ze   sidliste jsou docela   autenticke.. Chovani hlavnich   hrdinu se vsak nastesti   reality nedrzelo, takze vznikl   usmevny a mily film..
Rosemary má děťátko (Rosemary's Baby)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Pokud si pod pojmem   "horor"   představujete potoky   vepřové krve, uřezané   prsty a všelijaké úchylné   bubáky, tak od tohoto dejte   ruce pryč. Kdo chce vidět   horor založený na   atmosféře, jaká tu nebyla   od dob Hitchcocka, tak hurá   do Rosemary's baby! Film nejde   vyjádřit jinak, než že u   něho máte neustále   "strašně blbej   pocit" (lidově řečeno   :-)), který skvěle podtrhuje   vyjevená a hysterická Mia   Farrow a nanervy lezoucí   všetečná čarodějnice Ruth   Gordon.. Perfektní zážitek,   vzdávám Polanskému další   hold!!
Sedm životů (Seven Pounds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2009
ponekud rozvleklejsi prvni   tretina filmu by urcite nemela   nikoho odradit od sledovani.   Jedna se o krasny film, k   nemuz je mimojine potreba   spousta kapesniku.. ;-)
Schindlerův seznam (Schindler's List)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Filmu o druhe svetove valce,   nacistech a zachrane zidu je   nespocet, ale tento zustane   neprekonan.. Skvele zpracovany   pribeh a skvele vykony Liama   Neesona, Ralpha Fiennese a   Bena Kingsleyho..
Tacho
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2010
Vcelku oddechový film -   komedie.. Souhlasím, že bych   uvítala českou tvorbu bez   účasti rakoviny nebo jiného   kekelu.. Ale v tomto filmu   měla alespoň vcelku logickou   úlohu. Jinak nic extra a ani   nic, co bych neshlédla   znovu.. A chválím super   vtípky - levý růžový   dinosaurus vede. Dávám 5 z   10 (z čehož je tam bodík   navíc za to, že Dan je   pořád takovej sekáč ;-)).
Velká ryba (Big Fish)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Typický Burton: jasné a   veselé barvy, pokroucené   lesy, naivní dobrácký   hrdina.. Další krásné   dílko, které nemůže jinak   než zvednout náladu..
Zelená míle (The Green Mile)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Jeden z mála filmů,   natočených podle knihy   Stevena Kinga, který se   opravdu povedl.. O to více si   ho cením, protože ve   většině   "kingovských"   adaptací je i velmi kvalitní   námět filmaři totálně   zmršen.. V Zelené míli (a   ve "Vykoupení z věznice   Shawshank") se vše   maximálně povedlo. Režie,   výprava a neuvěřitelně   autentické herecké výkony,   to vše chytne za srdce..
Želary
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Česká filmogragie se   posledních asi deset let   točí hlavně kolem smutných   témat a když už se natočí   komedie tak, jak jinak než   tragikomedie.. Prostě je to,   až na pár vyjímek, celé   smutné. Přesycena těchto   témat, jsem se na film   Želary, rozhodla podívat   teprve nyní (7 let po jeho   natočení) a zjistila jsem,   že to byla chyba.. Protože   když už chtějí tvůrci   filmu přinést smutek, tak   ať to dělají s grácií. U   Želarů se to povedlo na   výbornou, je to krásný   příbeh zasazen do nádherné   krajiny a nesnaží se nikoho   balamutit ani ironicky   pobavit. Ochutnáte tvrdou   nekořeněnou realitu ze   života prostých lidí z   druhé sv.války, ale   podávanou na nádherném   podnosu a skvělou hereckou   přílohou.. Výborný film..

TV Program

ČT1 - --

13:00 - 13:05

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Ostrov Svatá Helena, bašta bio...

13:00 - 13:55

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Možné je všechno! (2024) [TV p...

11:50 - 13:35

71 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent

12:05 - 13:55

56 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Stanislav Boklan

Boklan Stanislav

Kufřík Aloise Exnera

Kufřík Aloise Exnera

Benedikt Roeskau

Roeskau Benedikt

Naposled navštívené:
Stanislav Boklan

Boklan Stanislav

Kufřík Aloise Exnera

Kufřík Aloise Exnera

Benedikt Roeskau

Roeskau Benedikt