Zari

Komentáře uživatele Neurosis

Neurosis

Neurosis zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Baader Meinhof Komplex (Der Baader Meinhof Komplex)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Když jsem na tento film šel   do kina něvěděl jsem   přesně na co jdu jestli na   dokument , drama nebo   dokumentární drama, ale film   mě naprosto nadchl. Skvěle   prolnul autentický dokument s   krimi dramatem a zase   obráceně.Film má spád a   alespoň pro mne má i   informativní hodnotu o době   o které moc nevím. Od dob   Experimentu další parádní   Německý film.
Městečko Twin Peaks (Twin Peaks)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Tenhle seriál vás buď   naprosto vtáhne do sebe a   nepustí a nebo ne. David   Lynch je opravdu mistr v   budování atmosféry a   tajemna když se to podpoří   skvělou hudbou a jak už u   Lynche bývá zvykem zástupem   opravdu podivných a   svérázných postav tak Twin   Peaks je opravdu neobyčejným   seriálem.
Normal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Konečně velice zajímaví   český počin. Českých   filmů takového žánru a   ještě takhle provedených   moc není, film především   podtrhuje skvělá kamera a   opravdu hutná atmosféra.   Herecké výkony hlavních   představitelů jsou také   přesvědčivé. Film   rozhodně doporučuji.
Sedm (Seven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Fincher opět dokázal že je   mistr temné atmosféry,   skvělý příběh a   překvapivý závěr a ktomu   skvělé obsazení to vše   dohromady dělá z filmu Sedm   opravdovou lahůdku mezi   thrillery a právem patří   mezi špičku tohoto žánru a   i po letech neztratil tento   film nic ze své atmosféry.
Tenkrát na Západě (Once Upon a Time in the West)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2009
Parádní western, skvělé   herecké obsazení, užasné   scény na které nezapomenete,   ale to so dělá tento western   opravdu vyjmečným a   nezaměnitelným s ostatními   westerny je hudba k filmu od   Ennio Morriconeho. Když se to   vše spojí do jednoho vznikne   nezapomenutlné dílo.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Wijo Koek

Koek Wijo

Naposled navštívené:
Wijo Koek

Koek Wijo