Zari

Komentáře uživatele Fire02

Fire02

Fire02 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Libor

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Arašídová pomazánka (The Peanut Butter Solution)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Je tomu nedávno, co se si   vybavil děj jednoho filmu.   Ten film jsem viděl kdysi   jako malé dítě. Vzpomínal   jsem na situaci, kdy jeden   malý hoch vlezl do   rozpadlého domu, posléze se   něčeho neskutečně lekl a   upadl. Náhle přišel o   vlasy..a.. tady mé vzpomínky   končily. Vydal jsem se tedy   do vod internetu. Pídil jsem   se po jeho názvu. Až na   této supr stránce mě   poradila jedna uživatelka   název. Arašídová   pomazánka. Ihned se mi   střípky vzpomínek spojily v   jeden velký bytelný kus.   Prošel jsem mnoho diskuzí,   kde jsem zjistil, že velké   množství lidí má stejný   pohled na tento film. I já z   tohoto filmu měl noční   můry a každé ráno   kontroloval zda mám všechny   vlasy tam, kde mají být.   Tento film alespoň tehdy,   když jsem ho viděl poprvé   ve mě zanechal a stále   zanechává veliké tajemno.   Domnívám se, že dnes se   již netočí takto krásně a   strašidelně zajímavé   filmy, které mají svého   ducha a zanechají vzpomínky   v mé mysli i po mnoha letech.   Člověk vidí spoustu filmů,   ale je opravdu málo těch, u   kterých se vám vybaví   živé vzpomínky i po letech   a vy přemýšlíte zda se   jedná o noční můru z   vašeho dětství nebo o   skutečný film. Zajímalo by   mne však, jaký pohled na   film bych měl nyní. Jsem si   vědom toho, že hodnocení   desítkou je z velké části   podepřeno nostalgickým   pilířem. Ale budiž tak. Kdo   neviděl tento film, nechť   tak učiní při nejbližší   příležitosti!
Jeepers Creepers 2 (Like Hell: Jeepers Creepers II)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Jeepers Creepers II je   bezpochyby průměrný, místy   i dle mého názoru   podprůměrný horor. Má v   sobě mnoho klasických   napínavých sekvencí. Na   samotném začátku, kdy   chlapec pracující na   rodinné farmě, nastavuje   strašáky do pole a   zjišťuje, že je něco v   nepořádku je docelá   působivý. Však se nechte   překvapit. Postupem času se   však divák začne docela   nudit a až na pár vyjímek   je originality po skrovnu. Co   se dialogů týká, také   docela slabota. Jeepers   Creepers II není nějakým   závratným hororem ale na   úplné dno také nepatří.   Za shlédnutí stojí. Ale   nečekejte zázraky. Lehký   podprůměr.
Sám doma 3 (Home Alone 3)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Tento díl, v pořadí již   třetím, se v žádném   případě nemůže srovnávat   s díly předešlými.   Bohužel bývá pravidlem, že   filmy, které mají více jak   dvě pokračování obsahově   chřadnou a postupem času   (díl po dílu) už nemají co   nabídnout. Sám doma 3 je   toho tipickým příkladem.   Mizerné ale opravdu mizerné   výkony všech herců a   opakované scény z   předešlých dílů   poukazují na vysychající   studnici nápadů, která   během třetího   pokračování vyschla   úplně. Pro mladší   divácké obecenstvo tento   může být tento film   zajímavý. Ovšem ti starší   radši sáhnou po klasickém   prvním díle s hercem   Macaulay Culkinem v hlavní   roli.

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

50 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

80 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce