Zari

Komentáře uživatele Dollyboy85

Dollyboy85

Dollyboy85 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Pecička!
Jeden z nejpovedenějších   filmů, co jsem letos   viděl..Nenudil jsem se ani   vteřinu. Naprosto   fantastický spád příběhu!
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Nejúžasnější filmový zážitek všech dob
Upřímně tvrdím, že   každý, kdo viděl film v   IMAXu (pro jehož projekci byl   primárně utvořen) musí   tento film ohodnotit   minimálně devítkou...Je   jedno jestli je děj   kýčovitý, ohraný...tady   jde o pocity, které to ve   Vás probouzí po celou dobu   projekce..Bylo to poprvé, kdy   jsem ještě hodinu po   skončení filmu vstřebával   všechny pocity a emoce,   které do mě tímto epickým   dílem vstoupily..

Avatar má pouze 2 chyby:   Za 1) finálová bitva by   mohla být o něco delší, a   za 2) a to je pro mě   podstatnější: díky Avataru   už nebudu dalších pár let   chodit vůbec do kina,   poněvadž to, co ve mě   vyvolal Cameron, to už se   ztěží bude v nejbližších   letech opakovat...

Pro mě jednoznačně 98%   čili 10/10 a kdo neviděl v   IMAXu ať radši vůbec   nehodnotí!
Čtvery Vánoce (Four Christmases)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Ubohé a trapné
Ať se na mně nikdo nezlobí,   ale horší věc jsem letos   opravdu neviděl..Herecké   obsazení je sice výborné,   ale ta americká trapnost   každou vteřinou mě   zaráží....Opravdu trapné
Expres (The Express)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Nemůžu jinak
Dle mého názoru jeden z   nejlepších sportovních   filmů všech dob, i když v   pro nás nepříliš   oblíbeném sportu.   Doporučuji
Náš vůdce (Die Welle)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Němci
Potvrzuji vše, co bylo již   řečeno níže. Film vás   naprosto vtáhne svým dějem   a například mě doslova   "děsí"   skutečnost, že ti němci to   v sobě pořád mají..Nemohu   si pomoct, ale ten jejich   patriotismus až skrytá vůle   po "jedinečnosti" v   nich pořád tvrdě dřímá.
Sněženky a machři po 25 letech
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.12.2008
3/10
Na film jsem se relativně   těšil, a tušil jsem, že   bude z velké části žít z   prvního dílu, ale to, že na   něm bude úplně závislý a   zbytek filmu bude nastavovaná   kaše, to mě trošku   zklamalo. Mezi další věci,   které mě zklamali patří   určitě i fakt, že hlavní   dětskou divčí roli hrála   "slovena", které   pomalu nebylo ani chvilkama   rozumět a krásnou také   nepřekypovala..Stačilo tam   dát sličnou slečnu ála   Snowboarďáci a hned by tam   byla nějaká šťáva..Radek   Převrátil se utápěl v   pesimistických řečech,   které nejednoho člověka   vyhnali z kina a i atmosféra   hor zde na mě tolik   nedýchala, jak to tak u   podobných filmů   bývá..Chvílema mi přišlo,   že sami herci už to chtějí   mít za sebou a   zapomenout..Film mohl být i o   krapet kratší.
Touha tančit (Kochaj i tańcz)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Pouze kopie
Dobrý večer, dnes jsem na   novinářské předpremiéře   shlédl tento nový film, a   nebyl jsem zklamán,   poněvadž jsem více ani   nečekal. K pozitivum byl   zařadil určitě komickou   postavu zhrzeného snoubence,   dále taneční výkon   hlavního představitele a   něco málo z muziky. Negativa   silně převažují. Když si   odmyslíte fakt, že je to   naprosto přesná kopie Let's   Dance 1 (chudý chlapec   zaměstnaný v okolí školy,   taneční soutěž),   nakombinovaná s Hříšným   tancem, Nevěstou na útěku,   nezbývá příliš mnoho   prostoru pro "něco   navíc"..A to něco   navíc bylo interpretováno   velice negativně, ať již to   byl špatný scénář, kamera   (herci byli při tanci velmi   okatě dublováni), špatné   dialogy, a vlastně celková   atmosféra filmu...Je to   prostě   "polské".Pevně   věřím, že pokud by to bylo   natočeno v english, tak to   bude za víc, ale takhle pouze   za 4/10..Když budu k sobě   upřímný, tak to jediné co   mi z filmu zbylo v hlavě je   pár nových polských   slovíček a frází, viz.   (značky = známky):)
Tropická bouře (Tropic Thunder)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.10.2008
2/10
Tak teda nevím, na kterém   filmu jste byli vy, ale tento   "film" je prvním   filmem v mém životě, po   kterém jsem měl zkažený   jak večer, tak i   následující den. Kromě   pár vtipů, které jsou   velice průměrná, je zde   vidět naprostá plytkost a   trapnost americké kultury,   která nás svírá na   každém kroku, a jelikož je   film tak strašně trapný,   tak se to snaží dohnat   sprostou mluvou, u které se   každý slušný člověk   odebere z kina..Bohužel   inteligence naší   společnosti je tam, kam jí   novácké pořady a plytké   americké komedie   dostaly..Omlouvám se za takto   kritický komentář, ale byl   jsem opravdu opravdu velice   zklamán, poněvadž Bena   Stillera jsem si nejen jako   herce,ale i režiséra velmi   vážil, bohužel po dnešní   "Bouři"..u mě   klesl na bod mrazu..A pan   Black je v tomto filmu opravdu   naprosto k   politování..Dávám   hodnocení 2/10 za Downeyho   jr. a za bývalou úctu k   Benovi.
Ulovit miliardáře
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.10.2009
Hrůza a děs
Opravdu nerozumím tomu, kde   na takovejhle shit sebral pan   Vorel finance..Nesmyslná   slátatina všech možných   současných ožehavých   politických   "problémů"   spojených s opravdu   nesmyslným hereckým   obsazením a ještě   nesmyslnějšími   dialogy..Jediným obstojně   hrajícím hercem je zde   hlavní představitel Tomáš   Matonoha, zbytek je jaksi mimo   mísu, především pak   rádoby "sexbomba"   Ester Janečková, která by   se měla spíše držet   dopisních obálek..Mně   navíc relativně zklamal   fakt, že se k tomuto filmu   např. propůjčil můj   oblíbenec David Vávra..   neskutečné!

Resume: Vyhněte se kinu   obloukem - jinak se budete   cítit trapně!!!
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bob Forward

Forward Bob

Naposled navštívené:
Bob Forward

Forward Bob