Zari

Komentáře uživatele Toshiro

Toshiro

Toshiro zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Jasněnka. Naprosto přesně   si pamatuji, jak jsem   záviděl ševci Jírovi, ty   jeho dnes už poněkud "   out of time" křídla.   Dodneška mne pohádka baví   svou přímo horrorovou   atmosférou, dějem, který   má spád a samozřejmě velmi   působivou Helenou   Růžičkovou v roli   čarodějnice. To je fakt soda   do dneška a připadá mi, že   ty sekvence s ní z jejího   doupěte, jsou dodnes velmi   působivé a vůbec   nezestárly.
Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Prvnímu z Jacksonovy trilogie   nelze nic vytknout. Všichni   herci byli tak šťatně   vybraní, např. Boromir.   Díky zvláště za Morii a za   Balroga. Škoda jen, že Peter   v Morii nerozvinul déle motiv   knihy, který spočívá v   rytmickém a opakovaném   blížícím se: jdu, jdu!   (skřetů). Na můj vkus   příchod skřetů přichází   příliš brzy. Ale chápu,   že film potřebuje akci.   Jinach nenacházím slabších   míst. Škoda jen, že to je   tak krátké!
Pán šelem (Beastmaster)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Pro mne zcela zásadní   záležitost dětských let.   Hrdina i příběh, byť se mi   jeví z dnešního hlediska   velmi povrchní, byli mně   prostě sympatičtější než   všichni Conanové a podobné   filmy. Prostě jsem jim to   sežral i s navijákem. co je   pro tento film příznačné   je vynikající hudba a   dynamický děj. A příšerky   Vore, no ty jsou tak   působivě komické, že se   jich člověk bojí   dodneška... :)
Tajemství hradu v Karpatech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Stále znovu a znovu se mohu   dívat na tento film bez   pocitu nudy, trapnosti a   všednosti. Z odstupu tolika   let se mi jeví kreativita   pánů tvůrců jako   geniální. Dík zejména za   nádherný " jazyk "   filmu a také za nádherné   role pánů Hrušínského,   Brodského a Kopeckého.   Nejraději mám sekvence z   počátku filmu, kdy divák,   který netuší oč jde, je   fascinován pojízdným "   zázrakem " Tóny   hluchoněmce " a jeho   proměny poté v sluhu   geniálního šílence...Film   můžeme chápat jako operu,   také se drží jejích   praktik, dá se rozčlenit na   jednotlivá dějství.   Vynikající hudba Luboše   Fišera také udělala mnoho.   Tento skladatel především   symfonické hudby není co se   filmové hudby týče tak   proslulý jako Liška, Šust a   další, ale kdo si vzpomene   na režiséra Zemana, ví.   Film hodnotím jako   nezapomenutelný a   neopakovatelný přínos   české kinematografii.

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 05:59

8 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Zajímavosti z regionů

05:20 - 05:45

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Juan Javier Pena

Pena Juan Javier

Naposled navštívené:
Juan Javier Pena

Pena Juan Javier