Zari

Komentáře uživatele ostřice

ostřice

ostřice zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2005
Sin City-město hříchu, krve, sexu a Mickey Rourkea
Sin City - drsné město,   jeden z nejlepších filmů   letošního roku a   především film, který se   může směle porovnávat s   komiksovou předlohou.
V tomto filmu najdete   všechno; nejen krev, akci a   erotiku, tak jako v mnoha   jiných, ale také výborné   herce, tři režiséry a   jasně patrný dotyk   předlohy, mimochodem opravdu   skvělého komiksu. Vůbec je   zde dost vidět velmi   přínosná spoluúčast   Franka Millera a tak nějak   povšechná snaha dosáhnout   absolutní dokonalosti.
Dokonalé to není, avšak   příjemně se to dokonalosti   blíží. A všechny ty malé   nedokonalosti působí velmi   sympatyckým dojmem.   Koneckonců, co je dnes   dokonalé a zároveň aspoň   trochu přirozeně   působící?
I mezi   mnoha kvalitními herci se   povedlo zazářit Mickeymu   Rourkeovi. Vůbec bych se   nedivila, kdyby se mu touto   rolí podařilo opět (a   působivě) nastartovat svou   kariéru. Jen tak pro   zajímavost, četla jsem, že   právě díky této své roli   byl v jisté anketě zvolen   Mužem roku.
Pokud jste   tento film ještě neviděli,   vřele vám doporučuji,   podívejte se na něj. Pokud   jste ho již viděli,   podívejte se na něj stejně;   některé filmy se dají   sledovat (téměř) pořád a   pokaždé znovu pobaví.

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 06:00

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 06:00

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

62 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

47 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce