Zari

Komentáře uživatele ceskytulak

ceskytulak

ceskytulak zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jaroslav Brabec

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Abonent na lince U (L'abonné de la ligne U)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Seriál odvysílala ČST. Je   pravda, že děj mezi vraždou   a vyřešním případu   připadalo zdlouhavé a   nudné.Ale tehdy mi bylo 14   let Snad , kdyby seriál šel   dnes, díval bych se na něj   jinak.
Ctná paní Lucie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Škoda seriálu.
Seriál Ctná paní Lucie byl   odvysílán pouze jednou.   Těsně před posledním   dílem zasáhlo vedení státu   a zdálo se že nebude konec-   resp. poslení díl   odvysílán. Nakonec seriál   byl odvysílán do konce.
Co je však velká škoda,   že ani dnes se o tomto   seriálu nic a nikde   nepíše.
Snad je   opravdu nenávratně ztrace,   možná, jak už to někdy   bývá šikovné a nebojácné   ručičky .....
Doktor Schlüter (Dr. Schlüter)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2010
Doktor schlütter
V databázi je uváděno jako   TV film, jedná se však o TV   seriál, mapující osudy   hlavních německých postav z   doby druhé světové války   až patnáct let po   válce,snad i déle. Larisa   Lužinová vytváří s   seriálu dvojroly Evy a její   dcery Ireny. Docela zajímavý   seriál, škoda že zůstává   někde ukrytý.
K   dobrému zážitku ze   sledování tohoto seriálu   přispěl i vynikající   "brněnský" dabing   , s krásným hlasem paní   Heleny Kružíkové a pana   Duška.
Jako štvaná zvěř (La Traque)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Jak štvaná zvěř (Francie)
Film je určen opravdu pro   fajnšmekry. Viděl jsem jej   pouze dvakrát (jednou v kině   před více jak 15 lety). V tv   byl vysílán v nové době   pouze jednou,tak se mi jej   podařilo zachytit.
Při sledování filmu až   mrazí a zejména závěr ,   který je překvapující ,   zanechá veliký zážitek.
Je zde vidět i klasická   francouzská filmová škola.
Místo dopadu: Berlín (Crashpoint - 90 Minuten bis zum Absturz)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Dobrý film i v dnešní době
Tento film mne docela   překvapil. I když tato   tématika je v amerických   filmech hodně využívaná   německá kinematografie se s   ní vyrovnala velice dobře.   Napětí neopadá celý film.   Charaktery cestujících plně   vystihují dobu v které se   příběh odehrává. Těžká   rozhodování jak na zemi ,   tak v kokpitu nijak   nepřesahují stav. Záporné   i kladné charartery postav   plně vystihují situaci.   Rovněž i začátek a   navedení diváka celkem   nenápadně na zdroj tragedie.   jak obyčejná drobnost , jako   je proražená guma u kola   může vyústit do tragedie. I   kontraverze nezi mladým   druhým pilotem a starším   kolegou jsou klasickým   pohledem na dnešní dobu.   Také nebylo nutno obsadit   role známými hlězdami   filmového nebe, neodvádělo   to tak pozornost na jednu dvě   postavy, zde byl důležitý   důraz na okamžité myšlení   lidí a jejich rozhodování.   Snad nejvíce bylo u tohoto   filmu nadsazené použití   malého chlapce k finálnímu   řešení děje. Ale někdy se   rozhoduje lépe než   dospělák , nespekulujuje a   nevymýšlí. Co mne zde i   zaujalo, že není zde   použito nijak moc krve a   detailu na zranění , jak je   tomu u amerických   filmů,také plus. Jedna   chybička se vloudila do   obsahu k filmu, je uveden   počet cestujících 170, v   hlášení z letadla bylo   něco kolem 85, což   odpovídá také počtu   posádky, dva piloti a tři   stevardi. Jinak příjemný   zážitek.(17.1.2012)
Nepřemožitelná Leontýna (Faut Pas Prendre Les Enfants Du Bon Dieu Pour Des canards sauvages)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2009
Operace Leontýna
Je zřejmé, že se jedná o   filn, který byl i v kinech   uváděn pod názvem   NEPŘEMOŽITELNÁ LEONTÝNA.   Je velká škoda, že filmy s   Marlén Jobertovou zmizely.
Rodina Bláhova
 
Přidáno: 9.6.2009
Nikdy neuvidíme
Prakticky prvý televizní   seriál. Pamatuji, že jako   dítě jsem uviděl u sousedů   malý kousek jednoho dílu.   Seriál byl vysílán živě a   té době se nevyráběla ani   pracovní kopie. Takže se   můžeme jen těšit na   nějaké retro-jestli se toho   někdy někdo pustí.
Zhasněte lampióny
 
Přidáno: 14.5.2009
Filmová písnička
Televizní filmová písnička   upravená do hraného děje.   Zpívala samozřejmě paní   Yveta Simonová. Délka tohoto   "klipu" je cca 4   minuty. Je velká škoda, že   tyto filmové písničky z   obrazovek vymizely.
Žena za pultem
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Český seriál
Jak již někdo napsal, je to   seriál ze života. Jako   každý seriál jsou i zde   chyby,ale český seriál byl   vždy na úrovni. V seriálu   hraje řada známých   českých herců a nejenom   paní Švorcová a pan   Haničinec. Sám musím uznat,   že pan Haničinec mi jako   milenec neseděl,ale byl to   pan herec. Seriál stojí za   zhlédnutí a odmysleme si   ,že zde "vládla"   jiná společnost než nyní.   Žena za pultem hravě   překoná většinu   amerických moderních   seriálů.

TV Program

ČT1 - Pustina (2016) [TV minisérie]

00:20 - 01:20

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:50 - 01:50

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

90 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

75 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce