Zari

Komentáře uživatele punta65

punta65

punta65 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Kanibalové 2 (La Montagna del dio cannibale)
 
Přidáno: 14.7.2009
Na Novou Guineu přijíždí   manželka známého   cestovatele Susan.Hledá   manžela,který je již   několik měsíců   nezvěstný.Domorodci ji   vyprávějí o zvláštních   indiánech,kteří uctívají   svého boha lidskými   obětmi.
Tento kmen   žije v horách uprostřed   ostrova.Nejvyšší vrchol   nazývají Horou kanibalského   boha.Na jejím vršku je   svatyně šamanů,kteří   provádějí posvátné   lidožroutské obřady.Susan   však nechce nikdo   doprovázet,a proto se musí   na cestu do hor vydat pouze s   několika přáteli.
Letci z Tuskegee (Tuskegee Aimen)
 
Přidáno: 5.11.2007
Tento film je o černých   pilotech kteří chtějí   bojovat s němci a běloši   dělají vše pro to aby se   tak nestalo.Na konec se   podaří černým pilotů   projít zkouškami a jsou   nasazeni do bojů.Nejdříve   bombardují vlaky a   skladiště.Jednou se jim   podaří zachránit   bombardéry která napadne   německá Lutwafe.Pak   následuje více takových to   akcí.Nakonec jsou   vyžadováni jako ochrana   bombardérů samotnými   osádkami těchto letadel.
Třicet případů majora Zemana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2008
třicet případů majora Zemana 01;02
Příběh s názvem ,,Smrt u   jezera"
se   odehrává v roce 1945.Jan   Zemanse vrací z   koncetračního tábora   domů.Řeší případ smti   svého otce,který byl   zastřelen několik dní po   konci války,protože měl   přístup k seznamu   konfidentů gestapa.Po   úspěšném odhalení   pachatele je Zemanovi   nabídnuta práce v   policejním sboru.
Vyznavači ohně
2.díl seriálu je   věnován příběhu z roku   1946 z éry odsunu sudetských   Němců.Něnecký lékař SS   se snaží přepravit do   Německa místo duševně   chorých příslušníky SS.