Zari

Komentáře uživatele Anette

Anette

Anette zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Anette Hradecká

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Italské námluvy (Only You)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Krásná romantická komedie,   co dodat. Zcela upřímně   tento film zaujme. Dámy   zaujme Robert Downey jr,   kterému to v tomto kousku   neskutečně sluší; pány   zaujme Marisa Tomei, která je   takříkajíc kus. Film je   mimojiné vyprávěn   jednoduše, stručně, jemně.   Je plný nevtíravých a   nepřeslazených dialogů,   odehrává se v idylické   Itálii a působí uvolněným   dojmem. Ideální oddechový   film - všem doporučuji :)
Kožich: Imaginární portrét Diane Arbusové (Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Velice zajímavý film,   natočený velice sugestivně   a takříkajíc se člověku   vryje pod kůži. Krásné,   romantické, kruté, smutné a   rozhodně stojící za tu   chvilku prosezenou před   televizí :)
Láska s rizikem (Gigli)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Chtěla jsem zcela upřímně   napsat nějaký srdceryvný   komentář a ostatní před   tímto filmem varovat, ale i   to mi přijde jako ztráta   času. Tento film si ocenění   Zlatou malinou stoprocentně   zaslouží, víc se snad ani   říci nedá :)
Pidihajzlík (Little Man)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Upřímně, toto je snad jeden   z nejhorších filmů, co jsem   kdy viděla :D Přestože jde   o zajímavou myšlenku   (dospělý muž se vydává za   batole), film jako celek mě   vůbec nezaujal a upřímně   jsem u něj vydržela cca 25   minut. Humor mi přišel až   moc absurdní a jednoduchý a   dle mého názoru herci moc   přehrávali.
Prázdniny (The Holiday)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Klasická romantická   oddechovka, kde od začátku   víme, kdo se do koho zamiluje   :) ... celý film je sice   hodně předvídatelný, ale i   tak se na něj hezky dívá a   člověk může na chvilku   utéct od smutné reality a   alespoň na chvilku uvěřit,   že v životě vždycky   všechno dobře dopadne :)
Tropická bouře (Tropic Thunder)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Úžasný kousek stojící na   originální zápletce a   vynikajících hereckých   výkonech. Ben Stiler lehce   zvolnil tempo a svou roli   zahrál na jedničku. Přesto   je z mého pohledu hvězdou   filmu Robert Downey jr.,   jehož výkon jakožto   černocha je naprosto   dokonalý. V kině jsem se   smála tak, až to bylo   společensky nevhodné a   nebyla jsem sama. Doporučuji   všem, co se rádi smějí,   tento film je určitě   nezklame :)
Účastníci zájezdu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2007
Podle mého názoru jedna z   nemnoha povedených komedií.   Sice je pravda, že celý film   je po dějové stránce   slabšího charakteru, ale   celé to vynahrazuje lehkost,   jakou je celý film natočen.   Je v něm poměrně hodně   vtipných "hlášek"   u kterých se upřímně   zasměje snad každý. Sice   jim trochu chybí nějaká ta   hlubokomyslnost, ale zato jsou   originální. Filmu chybí   hlubší myšlenka, ale na   sobotní večer je ideální   ...