Zari

Komentáře uživatele oulisna

oulisna

oulisna zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Olča

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Bouřlivé pondělí (Stormy Monday)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Tedy dost jsem na film byla   zvědavá. A výsledek ?-   obsazení super / film o   ničem = velké zklamání.Je   to film,který si člověk   může pustit jako kulisu k   nějaké práci. Neurazí -   nepobaví.
Ďáblice (She-Devil)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Tento film mě opravdu   pobavil.Skvělé výkony Meryl   Streepové a Barové mě   rozesmály tak,že jsem měla   dobrou náladu celý den.   Čistě klasicky ženská   pomsta.
Krásná Varvara (Varvara-krasa, dlinnaja kosa)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Musím říct,že nejvíce si   z dětství pamatuji ruské   pohádky,totalita-netotalita,p   ro děti mají své   kouzlo.Mezi mé   nejoblíběnější patřily   Krásná   Varvara,Mrazík,Finist-Jasný   sokol a Zručná   Marja.Určitě by tyto   pohádky stály za   opakování.Rusové pohádky   umějí,my konečně taky ,ale   v poslední době,se mi   moderní pohádky moc   nelíbí.Nemají to pravé   pohádkové kouzlo.Navrch ve   všech ruských   pohádkách,stejně jako v   Krásné Varvaře,jsou zlí   lidé směšní a oškliví a   hodní jsou krásní.Pohádku   doporučuji,je kouzelná.
Lucerna aneb Boj o lípu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2009
Tak to nemá chybu...
měla jsem možnost vidět   tuto hru živě a potom i v   TV.Je jenom škoda,že přenos   nemůže ukázat všechny   srandičky,které se na   jevišti předvádějí. Josef   Dvořák opět exeloval v   několika rolích   najednou,jako vodník i jako   správce byl zkrátka   nenahraditelný.Nemusím tu   popisovat děj,ten jistě   každý zná,ale v této   podobě by si Jiráskovu hru   zapamatovali jistě   všichni.Josefu Dvořákovi se   několikrát podařilo   odbourat ostatní herce   natolik,že pro smích nemohli   pokračovat.Pamatuji se,že   rozesmál jako správce paní   Filipovskou tak,že se smálo   divadlo s ní.Prostě   úžasné,každému   doporučuji,přidá si   smíchem několik let života.
Nevinné lži (Little White Lies)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Tak tenhle film je pohodová   limonádička,ale   uklidňující,doporučuji na   něj koukat po únavném   dni,kdy se vám nechce o   ničem už přemýšlet,s   nohama na stole a dobrou   kávou před sebou.Škoda,že   není nikde k sehnání,a v   televizi ho už asi taky   dávat nebudou.
Pavoučí teror (Eight Legged Freaks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Tak u tohohle   "hororu" jsem se   opravdu nasmála.Lepší než   nějaká komedie.Hlavně   skákající pavouci mě   pobavili.U takovýchto filmů   člověk opravdu zapomene na   starosti.Je to svým   způssobem volovina,ale víc   takových....
Poslední oběť (Don't Go in the House)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Tak nevím....
řekla bych,že v této době   se objevovaly celkem dobré   horůrky,ale tohle je   klasická slátanina. Je to   založené na leknutí se,děj   nic moc,zkrátka mě to   nezaujalo.Ale pokud vám jde o   to se jen tak bát a děj   nemusí být nijak   komplikovaný,vřele   doporučuji.Pro mne je to   film,u kterého můžu dělat   spoustu jiných věcí a   přesto vím,co se   děje.Určitě u něj   nedokáži sedět a   nevstat.
Oulisná
Poslední výstřel (The Last Shot)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Tento film jsem neznala
a proto jsem si ho půjčila   od kamaráda.Byla jsem   zvědavá,ale film mě opravdu   rozesmál. Jsou v něm vtipné   hlášky,i děj není nudný.   Doporučuji všem,kteří se   potřebují odreagovat od   běžného denního shonu a   starostí.
Proměna (Switch)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Tak tady byla Barkinová   úžasná. Chtěla bych vidět   chlapa,který by se tak dobře   pohyboval v ženském   těle.Momenty,kdy přijde na   to,že je ženská,nebo se   učí chodit na podpatcích   vás stoprocentně   rozesmějí. Pokud na tento   film narazíte,nenechte si ho   ujít.
Roming
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Tak tenhle film mě veklice   zklamal. Mám pocit,že   české komedie už nejsou   "české komedie"   jako bývaly.Nedala jsem na   ně dopustit,ale v poslední   době jsem hodně zklamaná.   Vyjímku tvoří film   "Líbáš jako   bůh",který mě opravdu   po dlouhé době pobavil.
Řeka bez návratu (River of No Return)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.12.2009
konečně
Konečně jsem tento film   měla možnosst shlédnout a   nezklamal mě.Klasický   western s nádhernou krajinou   a mými oblíbenými   herci.Vřele doporučuji   všem,kterým stejně jako   mně nic neříkají filmy   plné krve a násilí,ale bez   děje.
Řezník, kněz a prostitutka (Picking Up the Pieces)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Co na to herci?
Herecké obsazení výborné,   film - slátanina. Udivuje   mne,že se k tomu herci vůbec   propůjčili. Ale asi každý   občas rád riskuje,nebo k   tomu má jiné důvody. Pár   lidí by to mohlo i   urazit.Přiznám se,že jsem   film zhlédla poctivě až do   konce v naději,že to bude   třeba satira nebo něco   podobného.Pokud si film   pustíte při činnosti,při   které nebudete moc vnímat   děj,budiž vám přáno.   Pohled na známé tváře vás   určitě rozptýlí.... Jinak   určitě nedoporučuji.Možná   dobrá ukolébavka.
Syrská nevěsta (Hacala Hasurit)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2009
Tak nevím....
Nějak mi tento film nic   neřekl,asi jsem rozmazlená   akcí,ale tady se jen povídá   a je to od ničeho k   ničemu.Vůbec jsem mu   neporozumněla.

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

00:20 - 01:20

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - První dny

00:55 - 01:30

0 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:00 - 01:00

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:30 - 01:30

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce