Zari

Komentáře uživatele danpayda

danpayda

danpayda zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.11.2007
no mojenerwi. typicka americka   slaboducha slatanina. ninjove   ve sluzbach perskeho   dobyvatele, povely vydavane   jak je typicke pro americkou   armadu; tedy alespon podle   filmu, ktere jsem videl,   jestli je to tak i ve   skutecnosti ...
ve   stare Sparte by se NIKDY ZADNA   zena nedostala ke slovu v   senate ci co to tam tenkrat   meli.
8 MM
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.11.2007
odvracena strana pornoprumyslu   a "zvlastni zaliby"   nekterych bohacu. dost drsne,   ale nekomu to muze sednout.   nic pro slabsi povahy.   kategorie jednou a dost.
ABBA: Vítěz bere všechno (Abba - The Winner Takes It All)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2007
dle meho velmi dobry dokument   predstavujici skupinu,   predevsim jeji pozadi a   zazemi. mel by videt kazdy   fanousek skupiny.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.11.2007
Jim Carrey je proste Jim   Carrey, v roli ktera mu sedi,   v ktere je naprosto jedinecny,   ale misty uz se to neda nazvat   humorem, coz uz pochopitelne   neni jeho chyba. at je to jak   chce, na Masku to nema ani   nahodou.
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2007
zlaty fond ceske komedie.   jeste americtejsi podani   slavneho Emerickeho detektiva,   nez jakeho by byla schopna   americka produkce :-). skveli   herci, skvele vykony, skvela   zabava.
Aféra Thomase Crowna (The Thomas Crown Affair)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.11.2007
prumerny film, ktery bez   problemu zapadne v haldach   jemu podobnych. film sazi na   Brosnana, ktery v podstate   nehraje, ale jen se usmiva a   tvari se zahadne :-), a na   Rene Russo, pricemz plati   zakon pritazlivosti - protivy   se pritahuji. kdyby to mezi   nimi nejiskrilo, o cem by pak   film byl ?
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2007
velmi dobry serial, ktery v   cloveku zanechava nejistotu:   co kdyz je z toho neco pravda   ? co vsechno se stalo, a   utajili to pred nami ?   rozuzleni pripadu se   nedockame, ale priznejme si,   ze v mnoha pripadech je lepsi   nevedet.
Pátý element (Le cinquième élément)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2007
Bessona muzu, a tenhle film   proste lovuju. Brúk Vilík   nema chybu. jinak se mi tez   velmi libila hudba.
Spawn
 
Přidáno: 22.6.2008
Spawn rozhodně stojí za   zhlédnutí. Jistě,   některým tento film nesedne,   ale to ještě neznamená,   abyste si podle těchto   názorů vytvořili nějaký   vlastní ještě před tím,   než jej sami shlédnete. Já   jsem jej viděl se slovenským   dabingem, a film neměl chybu.   Od té doby jej sháním ve   slovenském znění. Rozhodně   doporučuju. Jde o film,   který zcela jistě nezapadne   mezi tisíce jemu podobných.