Jeden svět

Komentáře uživatele smili

smili

smili zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
16 Bloků (16 Blocks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2007
brucovo standard
Bruce Willice se zacal   dostavat do roli, ktere mu   docela i sednou - udychyny   policista, co ho nic nebavi a   chlasta. Nebylo to zase nic   naprosto uzasnyho, ale docela   jsem se bavil (tim nemyslim,   ze by to bylo vtipny...), ale   libili se mi ty tri hlavni   postavy - nejvic asi ten   cernoch.
5x2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2007
ujde to...
Koukal jsem na tento film   dvarat, jednou jsem to ale   vydrzel asi tak 10 minut,   protoze ten zacatek je takovej   moc tichej na muj vkus a to me   vubec nebavi... Po druhy jsem   si ale rekl, ze bych mohl   vydrzet a taky se stalo -   bezvadna muzika a cim dal ve   filmu jste, tim je krasnejsi   ta atmosfera... Neni to zadny   spickovy film, ktery by proste   stal za to, ale na francouze   je to moc povedeny.
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2004
Nemůžu si pomoci, ale jak   hlášky, tak i animace jsou   naprosto perfektní. Neznám   nikoho, kdo by se u filmu   nenasmál.
Láska nebeská (Love Actually)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2007
moc prijemne
Uzasny film, kde je naprosto   nezapomenutelny Billy Nighy   alias Billy Mack. Videl jsem   to nekolikrat a vzdy si   nadherne odpocinu. Dej je sice   trochu roztrhany, ale da se v   tom docela dobret vyznat,   takze sledujete osudy nekolika   ruznych lidi... Doporucuju   vsem, kteri maji radi   inteligentni komedii...
Mandolína kapitána Corelliho (Captain Corelli's Mandolin)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2004
Nejen o válce
ale také o lidských   vztazích. Nečekejte   ohromující válečné   vřavy, krvavou válku a   zabíjení, avšak spíše   nádherný, propracovaný   příběh s výbornými   hereckými výkony.
Porota (Runaway Jury)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2004
Další výborný snímek   režiséra G. Fledra   (Sběratel polibků, Neříkej   ani slovo). Příběh o tom,   jak si jeden podvodník hraje   s druhým, nemůže přitom   prohrát a dělá to z pomsty.   Cusack, Hackman, Hoffman a   Weiszova jsou naprosto   duveryhodni - nenechte si je   ujit...
Shrek 2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2004
Shrek se nezapře
Stejně, jako v prvním díle,   poměrně jednoduchý,   pohádkový děj, který je   ovšem okořeněn skvělým   propracováním hlavních   postav, úžasnou hudbou a   ohromujícím zpracováním.  
Jednička měla ale   toho mnohem víc...
Švindlíři (Matchstick Men)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2004
Naprosto perfektní   odpočinkový film o jednom   velkým švindlu, kterýmu ani   nebudete chtít věřit.   Výborný výkon N. Cage.   Určitě to stojí za to!
Veronica Guerin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2004
Trochu fádní
Velmi zajímavý námět,   který se bohužel mohl   udělat mnohem lépe. Film   nemá až na jednu, dvě   scény žádný náboj a   působí velmi   "odfláknutým   dojmem". Veronica Guerin   si rozhodně zasloužila víc   a Joe Schumacher se s filmem   také chlubit nebude -   dokázal natočit daleko   poutavější snímky (8mm,   Telefonní budka,...).
Zločinné myšlenky (Thought Crimes)
 
Přidáno: 5.9.2004
Nic nového
Zločinné myšlenky nejsou   zrovna originálním   příspěvkem do světové   filmografie. Přesto se jedná   o pěkně natočený a místy   dramatický thriller. O   vývoji myšlení hlavní   hrdinky, tím, jak se   srovnává se zkutečnost, a   jak nakonec samozřejmě   zachrání hromadu životů -   takový happy end. Není to   ani o boji proti terorismu,   ani psycho thriller (jako   např. Šestý smysl,   Vyvolený atp.). Taková   všehochuť.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10