Zari

Komentáře uživatele pravatvarkapitalismu

pravatvarkapitalismu

pravatvarkapitalismu zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Kajínek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2018
Tak jak to tedy bylo, jo to
zločinec nebo je to   oběť policistů? Jisté je,   že přestože se válel v   kriminále, je teď v balíku   a nemusí do smrti pracovat .   Prostě kapitalismus in   natura.
Občan Havel přikuluje
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.10.2018
Směšná figurka člověka,   který několik týdnů   pracoval tím, že zvednul   pár pytlů. Stačí napsat,   že byl natočen další odpad   o této IKONĚ. Je to   výsměch pracujím lidem,   dílko oslavující člověka   který "odpracoval"   pár týdnů v pivovaru - a to   prosím za celý život -   hlavně, že bylo razítko aby   nebyl příživník. To že   tam imrvére jen chlastali už   je taktně opomenuto..   Pseudohumanista Havel - po   Gottwaldovi druhý prezident   obhajující vrahy a zloděje,   který se nebál veřejně   tuto podporu prezentovat nebo   je dokonce omilostnit. A to   nemluvě o tom, že mezi roky   1922- 1993 zbaběle rozdělil   Českoslovesko což je   velezrada. Hanba všech   prezidentů.
S čerty nejsou žerty
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2018
Skvostná filmová pohádka.   Takové už se netočí a   nenatočí. Co slovo to perla.   Plejáda skvělých herců,   krásný pohádkový   příběh. Pohádka nejen pro   nejmenší na kterou se rád   podívám i na Štědry den.   Jen tu Dorotu Máchalovou   bych nechtěl, to je zlý sen   chlapa mít takovou babu za   manželku. Chamtivost se   nevyplácí. Kdo ví kam se   dostanou současní   nenažraní čeští   podnikalelé vlastnící   biliardy (nedávno vyšel   jejiich seznam), (kreří k   těm bilionum určitě   přišli poctivou prací v   továrně. Jenže ono se jim   to pak vše sečte a peníze   jim budou na nic, pekelná   váha váží spravedlivě.
Sametoví vrazi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2018
Kapitalismus v praxi, prachy   vraždy podvody lichva apod. 5   zmařených žívotů. Kolik   jich asi bylo dohromady za   dobu od roku 1989 to už   těžko někdo spočítá. \A   nejen kriminálních živlů,   ale i lidi kteří si sáhli   na život, když jim   lichváři a exekutoři   zabavili majetky, o které   někdy a většinou ne   vlastní vinou přišli   (ztráta zaněstnání, nemít   peníze na základní jídlo,   pak se třeba může stát,   že se nezaplatní jeden   nájem a už to jede, už jede   mašinerie ožebračující   lidi důležité je že nyní   v kapitalismu jsou k dostání   banány a pomeranče. Děj   filmu je ubohý stjně jako   byli ubozí i aktéři v něm   učinkující.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Když se Seina vylije z břehů

16:35 - 17:25

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

38 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce