Zari

Komentáře uživatele Vali.02

Vali.02

Vali.02 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Petr Pan (Peter Pan)
 
Přidáno: 13.4.2017
Soutěž o pobyt do Edinburghu
Také jste vždycky chtěli,   když jste se koukali na   nějaký film, tam být s   těmi postavami a všechno to   prožívat s nimi? Já ano,   strašně moc. Vždycky jsem   si v hlavě přehrávala, co   bych jim poradila a uvažovala   nad tím, co by mi na to asi   tak odpověděli oni.   Popravdě, to někdy dělám i   teď.
Když jsem byla   malá měla jsem strašně moc   ráda film nebo spíš   pohádku Peter Pan. Strašně   se mi tam líbilo jak skákali   po mrakách, ale taky jejich   život ve Velké Británii.   Jejich domy, kultura,   chování a jejich elegantní   styl oblékání. Koukala jsem   na to pořád dokola klidně   několikrát denně, stále   jsem o tom mluvila a všem   jsem tím lezla na nervy, ale   teď když se nad tím   zamyslím, vůbec se jím   nedivím.
A teď když   se vyskytla příležitost, se   podívat tam, kde se   natáčelo spoustu filmů,   chodili tam slavní herci a   lidé, tak ta představa je   nádherná! Já jsem bohužel   neměla ani tu příležitost   se tam jet podívat se školou   jako ostatní.
Jednoho   dne jsem projížděla   Facebook a narazila jsem na   soutěž, kde je možné   vyhrát pobyt v Edinburghu.   Když jsem to poprvé   spatřila, tak jsem na to   chvíli koukala a zvažovala,   zda má cenu se do toho   přihlásit, ale po krátkém   rozhovoru s mamkou jsem to   přeci jen zkusila. Zvažovala   jsem to, jestli bych to   zvládla, ale ta touha se tam   jet podívat byla silnější   a jsem ráda. Můj sen   vždycky byl nebo stále je,   jet na pobyt do ciziny, ať   už do Ameriky, Velké   Británie nebo na Jamajku. A   teď by se mi jeden s mých   snů mohl splnit. Každý tam   chce jet z toho důvodu, aby   se zlepšil v angličtině,   protože to je to nejlepší   co pro to můžete udělat a   ano i tohle je jeden z mých   důvodů. Má angličtina   není nejhorší, ale ani   nejlepší, je to takový   průměr. Ale další důvody   jsou např. poznat jejich styl   života, jak to funguje v   jejich rodinách, podívat se   na různá a zajímavá   místa, jejich tradice, je   toho hodně. A také z Velké   Británie pochází můj   nejoblíbenější zpěvák a   to Ed Sheeran,mám ho   strašně moc ráda a   konečně bych viděla   naživo, kde natáčel   všechny ty videoklipy k   písničkám, které miluji!   Ani nevíte jak bych chtěla,   aby se to stalo skutečností.  
Na stránkách   www.akcevpohode.cz mě   nejvíce zaujal tento letní   tábor   http://www.akcevpohode.cz/jazy   kove-kurzy/anglicky-tabor/letn   i-tabor-s-anglictinou1.
Možná to na tuto   stránku vůbec nepatří, ale   chtěla jsem to sem dát z   toho důvodu, abych se   zapojila do soutěže a také   proto, že by se tady našel   stejný člověk, který by si   taky chtěl splnit sen. Tak   jsem mu chtěla dát   příležitost a podělit se s   vámi o to. :)