Zari

Komentáře uživatele Evik1234

Evik1234

Evik1234 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Angelika a král (Angélique et le roi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2017
Nejlepší díl
Podle mě nejlepší díl,   který mě baví nejvíce.   Krásné kostýmy, poutavý   děj. Dozvíme se, že   "Žofré" je   naživu. Romantické! I po   tolika letech, pro mě jeden z   nejlepších filmů, na který   se podívám kdykoliv!
Delirium
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2018
Super snímek
Tak tento film se mi opravdu   líbil! Nikdy nevíte, co je   skutečnost. Poslední   čtvrtina filmu naprosto   napínává a se zvraty.   Pěkný a sympatický hlavní   hrdina. Tento film si určitě   nemůžete nechat ujít...   Jeden z mých nejlepších   hororů (a jakože jsem jich   viděla opravdu spousty!).
Lidská stonožka (The Human Centipede (First Sequence))
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2018
Zvrácený a přesto napínavý horor
Tento snímek na mě   zapůsobil všelijak.   Některé scény poněkud   nechutné. Přesto se mi film   líbil A snad nejsem   jediná... Děsivý doktor, o   kterém se mi snad ještě   bude i zdát, dvě krásné   mladé herečky. Film splnil   mé očekávání. Pár   lekaček, honička, napětí.   A konec naprosto   nepředvídatelný! Za mě   hodně divné a nepříjemné,   přesto se mi tento horor moc   líbil, ale nedoporučuji   slabším povahám!
Prokletý klaun (Clown)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2017
Hororové
Je mi patnáct a pro mě teda   děsivé a hororové! Za mě   jeden z nehororovějších   filmů. Zaujalo mě to a   koukla bych se na to klidně   ještě několikrát! Za mě   skvělý!
Příběh služebnice (The Handmaid's Tale)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2019
Úžasné..
Tak tenhle seriál se mi   opravdu trefil do noty...   Nejvíce mě uchvátila   hlavní představitelka,   která má svoje zvláštní   kouzlo. Příběh dosti   zajímavý, sci-fi   kombinované s thrillerem.   Líbí se mi, že je námět   netradiční a ne jako   nějaké hloupé, dlouho   opakované čt seriály.   Děkuju tvůrcům za tento   zajímavý a netradiční   seriál!
Půlnoční láska (Midnight Sun)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2018
Úžasný film pro teenagery
Na tomto filmu jsem byla před   nedávnem v kině a opravdu   mě mile překvapil (jsem   teenager). Nečekala jsem od   toho mnoho, ale opravdu jsem   byla nadšená. Bylo to   romantické, dojemné a   smutné. Skoro celé kino   poslední třetinu brečelo.   Krásná dvojice hlavních   hrdinů, jejichž láska jim   nebyla souzena. Trohu mi   jenom vadil český dabing   hlavní hrdinky, prostě mi   tam nějak neseděl. Taky bylo   trochu předvídatelné, co se   na konci asi stane, ale   popravdě, i když jsem   takový konec trochu čekala,   vykreslili to tak   přesvědčivě, že to bylo   téměř dokonalé. Na můj   vkus poslední scény byly   poněkud depresivnější a   byly tak srdcervoucí, že i   já ukápla slzu. Pro   romantické duše, ale i pro   všechny mladé lidi rozhodně   doporučuji shlédnout!
Temná strana dveří (The Other Side of the Door)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2017
Zajímavé
Pro mě opět jeden z   nejlepších filmů.   Napínavé, hororové,   zajímavý konec.
Tento   film na mě udělal dojem a   pustila bych si ho ještě   jednou!
Zlo nikdy nespí (Before I Wake)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2017
No nevím...
Připadá mi to spíše jako   nějaká fantasy. Skoro   žádné lekačky, levná   animace. Jednou nebo dvakrát   mně zamrazilo a to je   všechno. Od hororu jsem   čekala teda víc!

TV Program

ČT1 - Chvíle pro písničku (1977)

09:45 - 10:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

09:20 - 10:15

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

09:35 - 10:55

21 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Duch (2022) [TV seriál]

09:20 - 10:30

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael Vershinin

Vershinin Michael

Naposled navštívené:
Michael Vershinin

Vershinin Michael