Zari

Komentáře uživatele lovermovie

lovermovie

lovermovie zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Pátá vlna (The Fifth Wave)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.6.2016
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů ,   obsazení hlavních herců je   vážně skvělý. I když   jsem moc Chloe Grace Moretz   nemusela, tímto filmem mě   úplně dostala,   neuvěritelně moc jsem si   zamilovala Cassie a Evana. Je   to prostě sci-fi,   dobrodružný, akční a   trocha romatický film - kdo   patří mezi milovníky Hunger   Games, Divergence, Hostitel   nebo podobný filmy,   neváhejte a pustte si to,   nebudete litovat. Ale je   pravda, že tento film je   spíše pro mladší. Můj   názor, takže když to shrnu   tak mi stačí jedno slovo k   tomuto filmu- NEJLEPŠÍ.   Jenom doporučuji.
The Originals
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.6.2016
Jeden z mých   nejoblíbenějších   seriálů, kdy vlastně Klaus   chce zpátky své New Orleans,   který je nyní pod vedením   Marcela, ale také čeká   něčekané dítě s vlčicí,   který poté bude hybrid.   Myslím si,že všechny   postavy v tomto serialu se   dost vyvíjí,ale nejvíce   Haylley, Davina a Camille. Mam   je ráda a rozhodně si   nemyslím, že je to nějaký   obvzlášt temný horor, jak   mnozí uvádějí. Serial TO   je vlastně spojený s   upíříma deníkama a   všechny tyto postavy co   hrají nejdříve v Upířích   denících až poté v The   Originals, tak nejsou takové   jak se na první pohled   zdají. Nejdříve jsem si   myslela, že třeba Klaus je   ten kterýho se doopravdy   všichni bojí a nikdo ho   neporazí, nechci spoilerovat   nebo tak něco, ale až v   tomto serialu vlastně každý   zjistí, jací doopravdy jsou.   V každym díle je tolik   akcí, že to občas ani sama   nestíhám pobrat (v dobrym   slova smyslu). Postupem dílů   se tam začně objevovat i   celkem hodně zlomených srdí   at uz to je to ohledně   rodiny, nebo když se někdo   zamiluje. Za mě supr seriál,   stojí za to ho vidět.   Rozhodně doporučuji.
Upíří deníky (The Vampire Diaries)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2016
Vážně moc jsem milovana   TVD, jeden čas jsem zůstala   třeba i celý týden doma   místo školy, jen abych mohla   dokoukat celou 3sérii. Měla   jsem moc ráda Elenu se   Stefanem. Ale od té doby co   dali Elenu s Damonem   dohromady, tak to jde z   kopce.. Příjde mi, že už   nevědí jak dál a zkouší   všechny možný experimenty.   Nina Dobrev je ale i přesto   jedna z nejtalentovanějších   hereček.