Zari

Komentáře uživatele Luka

Luka

Luka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Lukáš Kaplan

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Bojové nasazení (Heartbreak Ridge)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Tohle je film?
Tenhle film má za úkol   mluvit sprostě. Pokud se   chcete přidat do party   sprosťáků a předbíhat se   ve sprostých výrazech, pak   si ho určitě sežeňte jako   výukové DVD. Mám pocit že   Clint natočil daleko lepší   filmy, než tenhle vyloženě   podprůměrný. Asi neměl   svůj den.
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2007
Filmové překvapení
Věřte mi, nebo ne, tenhle   film se zařadil u mě mezi   mou desítku   nejoblíbenějších filmů.   Herecké kreace, bláznívý   scénář a filmařský kumšt   v podobě kamery a střihu mě   uchvátil. Možná škoda, že   se nenatočil další podobný   kousek s dvojicí herců v   titulních rolích (Krajčo,   Budař). Pro někoho bude film   nesmyslný, nevýrazný,   škoda materiálu, pro někoho   ale zajímavý scénář,   který se lehce a dobře   natočil. Škoda že se někdy   o dobrých filmech tak málo   mluví a jdou ihned do   zapomění ..... a naopak.
John Tucker musí zemřít (John Tucker Must Die)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Fajn film
Super film pro   středoškoláky plný   krásných, šikovných a   úspěšných mladých lidí,   kteří mají skvělý život.  
Pokud by jste měli   problém tenhle film sehnat,   objevuje se často i pod   názvem "Jak zabít Johna   Tuckera".
Václav
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Film pro všechny nebo pro nikoho
Pokud se chystáte na tento   film pak vězte, že to je ta   nejlepší podzimní   oddechovka, jakou můžete v   kině ke konci roku zažít.   Film má svoje tempo a i když   budete mít pocit, že se tam   vlastně nic něděje,   počkejte si na konec.   Poslední půlhodinka Vás   strhne, rozbrečí,   rozechvěje. Možná   uslyšíte spousty   srovnávání s Vesničkou   střediskovou nebo s   Postřižinami. Prosím,   nezařaďte se do zástupu   těch, kteří neumí film   ohodnotit vlastním stylem,   ale musí s něčím -   naprosto odlišným   srovnávat, připodobňovat a   přitakávat. A ještě jeden   dovětek: naprosto úžasná   je ve filmu hudba. Zatím se   neuvažuje o vydání   soundtracku,ale věřím že k   tomu brzy dojde. Mám jen   pocit, že hudba - tóny a   naladění skladatele je   stejné jako v dobách kdy   skládal hudbu k filmu   Grandhotel Davida Ondříčka,   jen se z horského hotelu   posunul do tepla vesnice.
Velmi křehké vztahy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Tenhle seriál přeci musí mít fanoušky !?
Tomuhle seriálu jsem dal   desítku, i když jsem z jeho   stovek dílů viděl tak asi   čtyři a to jen proto že   někde dávali reklamy a já   přepínal. Ale desítku   dostal pro svůj boj v   televizním světě. Natočit   tolik dílů, nacpat do toho   tolik peněz a přitáčet   další další díly . . .   Neříkejte mi že ti bossové   v televizích nemají grafy o   tom, že polovina národa na   to dvakrát týdně kouká a   proto to finančně a časem v   televizi podporují ! Ten   seriál je bojovník a bude tu   ještě dlouho.