Zari

Komentáře uživatele MartinVojtech

MartinVojtech

MartinVojtech zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Vojtěch

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Indiana Jones a Království křišťálové lebky (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2015
Pěkný film
I tato další epizoda   nezklamala. A stále si   udržela kvalitu v duchu   předchozích epizod.   Zpracování je bez   zbytečných   přetechnizovaných triků. Ja   zachována linie tzv. staré   školy, ale to vůbec není na   škodu. Film nenudí, stále   nechává diváka v pozornosti   a ve zvědavosti, je   zajímavý a akční, a divák   je velice spokojen. Je to   film, na který si můžeme   podívat víc jak jednou.
Náš vůdce (Die Welle)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2015
Náš Vůdce
I když už uběhlo hodně let   po pádu tzv. Třetí říše,   téma je stále aktuální.   To, co bylo jen experimentem   ve škole, se odehrálo za   vlády Adolfa Hitlera. Vůdce   Třetí říše to dokázal v   obrovské míře. Na jeho   diktaturu doplatilo mnoho   lidí. Zemřelo spousta lidí   nejen ve válce, ale i v   koncetrčních táborech.   Dokonce tvrdil, že národ,   který nesplnil jeho   očekávání a nezvítězil v   2. světové válce, nemá   nárok na svou existenci. V   dnešní době je hrozba   diktatury stále aktuální.   Bohužel i dnes existují   státy s autokracií. A i dnes   se může stát to, co stalo   ve filmu. Jako nejhroznější   příklad je existence tzv.   Islámského státu.
Noe (Noah)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2016
Noe - no a?
Linie filmu dost pokulhává.   V bibli je to trochu popsané   jinak. Tady je pokus udělat z   biblického příběhu akční   film. Ten se ale nepovedl. A   je tam hodně nesmyslů. A   samotní padlí andělé jsou   tam jaksi navíc. A z   teologického hlediska lidem   nepomáhají. A celkem celý   film vyznívá jako veliký   kýč. Ani hvězdné obsazení   to nezachránilo.
Pád Třetí říše (Der Untergang)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2015
Pád Třetí říše
Výborné zpracování   tématu. To co mělo existovat   tisíc let, vzalo rychlý   konec. Adolf Hitler, který se   cítil nesmrtelným vůdcem,   nakonec spáchal sebevraždu.   To, co popisuje tento film, je   jen část dějin pádu   říše. I když uplynulo   hodně let po konci 2.   světové války, je to stále   mementem pro budoucí   generace.
Prometheus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2015
Prometheus
Celkem dobrý film. V   určitých fází to   připomíná Vetřelce. Mělo   by to být něco, co popisuje   děj před Vetřelcem.   Uvidíme, jaká bude dvojka.   Měla by se promítat v roce   2016. Možná by to chtělo   propracovanejší děj -   efekty jsou výborné, ale u   Vetřelce je děj lepší.
Smrtící sestup (Deadly Descent)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.4.2016
Smrtící sestup?
Že by nízko-rozpočtový   film? To má spíš smrtící   sestup sledovanosti. To jsem   viděl i lepší filmy.   Možná radši ani nevidět.   Škoda peněz za kino. Co   dodat na závěr? No asi nic.
Supertornádo (Christmas Twister)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.4.2016
Jé, co to je? Lepší blbost   by tam nebyla? Film kadegorie   "F". Z toho jsem   měl já tornádo v hlavě.   Supertornádo ve skutečnosti   vypadá jinak. Tohle to byl   jenom větříček.