Zari

Komentáře uživatele LadyD92

LadyD92

LadyD92 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Adele

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Kruhy (Rings)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Zklamání
No tak to bylo... nemám slov.   Ještě, že jsem na to nešla   do kina, protože bych byla   totálně zklamaná.   Nejslabší ze všech dílů.   U těch předchozích jsem se   aspoň trochu bála, ale   tady?... Když pominu dvě,   maximálně tři rádoby   lekavé scény, tak celkem   nudná podívaná. Jen jsem   seděla a a čekala, kdy to   konečně skončí. Herecké   výkony naprosto otřesné,   konec celkem dobře   předvídatelný. Snad jen ta   hudba by stála za zmínku. No   bohužel jen jedna hvězda a   to jen díky již zmíněné   hudbě.
Sestra (The Nun)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Napětí až domů
Jak já tyhle filmy miluju. Od   té doby co jsem viděla   Conjuring tvrdím, že jsem   lepší horor neviděla. Proto   mě nesmírně těší, že se   celá série pěkně   rozrůstá. Na sestru jsem   chtěla jít do kina za   každou cenu, a povedlo se.   Podívaná to byla úžasná.   Příběh super, hudba super.   Lekačky, napětí, zvraty i   lehko předvídatelné   situace, ale i tak   super.Rozhodně nelituju, že   jsem šla do kina. Obsazení   také nebylo nejhorší, Taisu   mám ráda, takže jsem ji v   jedné z hlavních rolí   uvítala. Rozhodně se   vyplatí vydržet až do konce   filmu a ne strachy utéct,   jako několik lidí se   kterými jsme seděli v sále.   Nadšení z filmu nám   vydrželo skoro až domů,   třešničkou na závěr byly   dvě jeptišky, které nás   doslova pronásledovaly.   Nejdřív jsme je potkaly ve   městě(po cestě z kina),   poté znovu na nádraží a   pak jsme nakonec zjistily, že   jedou i stejným autobusem.   Naštěstí jsme vystoupily   dříve než ony. Takže   rozhodně doporučuji všem.   Pokud se rádi bojíte, tento   film je přímo pro vás.
Vesmír mezi námi (The Space Between Us)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Plakačka :'(
Po dlouhé době film, u   kterého jsem brečela skoro   od začátku do konce ... moc   pěkné, přiznám se, že   jsem od toho nečekala nic   převratného, ale jo, nakonec   jsem byla příjemně   překvapená. Obsazené bylo   celkem příjemný, příběh   vcelku originální a zbytek   taky fajn .. Nejvíc se mi asi   líbil soundtrack, ten byl dle   mého názoru naprosto   dokonalý :)

TV Program

ČT1 - Gejzír (2014) [TV pořad]

21:10 - 21:40

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejkrásnější treky Evropy

21:20 - 21:50

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:45

75 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

80 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce