Zari

Komentáře uživatele Patrof

Patrof

Patrof zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Kam orli nelétají (Where Eagles Dare)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2014
Nesouhlasím s přirovnáním,   že film patří ke klasice   válečných filmů, je to   vyloženě "holywodsky   akční" film z období   2. světové války. Mnohé   scény jsou naprosto   nereálné a z němců   dělají nepřirozené   tupouny, nicméně jakáž   takáž zápletka tu je.
Málem hrdinové (Almost Heroes)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.1.2014
Matthew Perry byl důvodem,   proč jsem se podíval na   tento snímek z jeho ranné   tvorby. Nicméně jestli se mi   něco na filmu líbilo, byla   to snad postava skauta Hunta v   podání Chrise Farleyho a   jeho hledání orlího vejce -   to byla jediná chvíle, kdy   jsem se u filmu upřímně   zasmál.
Komedie srší   vtipem, který je až   příliš jednoduchý a   prostoduchý, takže je   těžké u filmu vydržet až   do konce.
Univerzální voják: Znovuzrození (Universal Soldier: Regeneration)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.1.2014
Naprosto vyhozené peníze za   zfušované pokračování   původního slušného filmu.   Trapná scéna, mizerný   scénář, mizerná hudba,   mizerný střih - mezi střihy   v akčních soubojích je   dokonce poznat, že dubléři   hlavních hrdinů se svým   protějškům ani nepodobají,   blonďatého Lundgrena   zaskakoval mladičkej   černovlasej týpek a asi o   hlavu menší.
Bohužel, současné   akční filmy zasazené do   prostředí zemí bývalého   východní bloku a obsazované   ruskými, ukrajinskými či   bulharskými herci ještě   hodně dlooouho nenabydou   formátu holywoodských   akčňáků 80.-90. let
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ricochet

Ricochet
Ricochet

Naposled navštívené:
Ricochet

Ricochet
Ricochet