Zari

Komentáře uživatele Beltrix

Beltrix

Beltrix zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Zklamání
Jakožto věrná fanynka celé   HP ságy jsem se samozřejmě   maximálně těšila na ten   poslední, závěrečný díl.   Trailer vypadal opravdu   dobře, akčně, závěrečná   bitva se zdála být   monumentální. Ale samotný   film mě zklamal.
Když pominu smrt mé   nejoblíbenější postavy   Bellatrix (to   "rozprsknutí" fakt   nebylo dobrý), vadily mi   hnědé oči Harryho matky (i   když je má mít po ní   zelené), nedomyšlené mi   přišlo i to, že Snapea,   který najde mrtvou Lily hrál   stejně starý Snape, který   učil později Harryho (a to   Alan Rickman vypadá sakra   dobře, ale dvacetiletýho   kluka mu už prostě člověk   nevěří). Drobnosti, ale ten   dojem to snižuje.
Ovšem nejvíce mě   zklamala ta bitva... přišla   mi příliš rozvleklá, nijak   monumentální. Scéna na   nádvoří byla... podivná.   Celkově musím říct, že mi   Voldemort nepřipadal vůbec   strašidelný, neřkuli   nebezpečný. Od nejhoršího   černokněžníka všech dob,   bych čekala víc.
Celkově film nebyl   špatný, pokud bych celé   sáze nevěnovala posledních   pět let života, nejspíš by   mě to i uspokojilo. Takhle z   toho mám dost smíšený   pocity.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adam Meir

Meir Adam

Naposled navštívené:
Adam Meir

Meir Adam