Hodnocení uživatele LiborF

LiborF

LiborF zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Libor F.

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a loď pluje (E la nave va)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2010
Aborigen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
Alois Nebel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2013
Andaluský pes (Un chien andalou)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2012
Anděl Páně 2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2017
Anita v ráji
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2010
Apocalypto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2016
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2017
Atlas mraků (Cloud Atlas)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2013
Automatic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2010
Babička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2011
Babovřesky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.4.2015
Bambi (Dětstvo Bambi)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.7.2010
Batalon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2017
Batman začíná (Batman Begins)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2010
Bílá křídla (White Wings)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2012
Bílá vrána 87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2016
Billy Elliot
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2013
Bohové Egypta (Gods of Egypt)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2019

TV Program

ČT1 - Úsměvy Libuše Šafránkové

08:15 - 08:55

25 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád

07:30 - 09:00

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - My z Kačerova (1987) [TV seriá...

08:40 - 09:05

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Přírodní vesmír (2012) [TV ser...

08:05 - 09:15

35 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163530
Osobností: 658200
Fotografií: 629104
Plakátů: 302448
Obsahů a biografií: 149741
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

K-19: Stroj na smrt (2001)

K-19: Stroj na smrt
Vynikajici film,kde hraje prim   vykon Forda a Neesona coby   dustojniku na jaderne   ponorce.Je to vyborny thriller   podle skutecnych   více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 8 / 10

Stopař (1985)

Nezmar.

Stopař
Napínavý film do poslední   chvíle. Maniacka záliba   ustvat lidi až k úplnému   zoufalství. Tomu všemu   čelil ne jeden z vyvolených.

Autor: MirekDolby1 | Hodnocení: 10 / 10

Samotáři (2000)

Samotáři
V prvaé řadě chci   poznamenat, že jsem narozen v   roce 2001, takže jsem dobu,   jež film zobrazuje nezažil,   což má co dočinění s tím   jak více >

Autor: TenSob_ | Hodnocení: 3 / 10

November Man (2014)

bond to neni ale presto se mi to libilo

November Man
Proradný ruský i americký   zlodruh na konec ostrouhal a   lásku na první pohled   přikryl srbský expres k   světlé budoucnosti plné   lásky a dceři z minulosti.   Jen koronavirus tam ještě   chyběl.

Autor: jentak | Hodnocení: 9 / 10

Společnost mrtvých básníků (1989...

Společnost mrtvých básníků
Mladí si asi potrebujú   prejsť vlastným peklom a nie   peklom okolia. Preto každá   autorita je v niečom   prospešná a zároveň   prekážkou. Strieľať sa ale   preto, že mi nevyšlo divalo,   je blbosť.

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.006
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz