Zari

Chyby ve filmech uživatele Bohous.gr

Bohous.gr

Bohous.gr zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 4
Anděl Páně
Přidáno: 25.12.2014
logická
Když je Dorotka správcem vyvadena z vězení tak oba nasedají do kočáru a odjíždějí, v dalším zaběru je vidět jak správce doprovází Dorotku ke dveřím jejího pokoje. Ale v záběru je vidět jak na statku přímo bydlí správce. Dorotka a ostatní a také tam je vězení, viz. scéna jak jde anděl páně s čertem do vězení za Dorotkou a Maximilianem, takže proč teda odjížděli na saních když vše je situováno přímo na statku.
ostatní
Během celého filmu najdete několik scén, kde můžeme v odrazu něčích brýlích vidět členy štábu. Nejvíce je to zřejmé při scéně v televizní místnosti.
Peklo s princeznou
Přidáno: 30.12.2014
logická
Když Aneta s Jeronýmem utíkají, tak se schovají v jeskyni, kde Jeroným z brašničky vyndává kus chleba a sýr. Když se ráno Aneta v jeskyni probudí, má brašničku vedle sebe a odchází hledat Jeronýma, brašnička zůstává v jeskyni. Jeroným ji mezitím natrhal maliny a jelikož si Aneta postěžuje že jí pořad bolí noha, tak ji odnáší na zádech, oba opouštějí místo kde nocovali, ale pro brašničku se už nevracejí, taky ji nikdo z nich u sebe nemá. V dalším záběru, kde dojdou ke sloupu, který odděluje obě království, je už vidět že Jeroným má brašničku opět přes rameno a i v dalších záběrech, například jak ji jde vysvobodit do čertova mlýna, ji má také přes rameno. Kde ji najednou vzal když ji nechali v té jeskyni?
logická
Ve scéně, kdy se ředitel chystá spáchat sebevraždu, vysype náboje z krabičky a ty se rozkutálejí po stole. V další scéně ale můžete vidět tyto náboje pěkně srovnané. Že by vážně někdo chvilku před tím, než ukončí svůj život, přemýšlel nad tím, že musí urovnat kulky?

TV Program

ČT1 - Otázky Václava Moravce (2004) ...

12:00 - 13:00

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se! (1998) [TV cyklus]

11:50 - 12:15

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Za pět minut dvanáct

11:55 - 13:00

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Receptář prima nápadů (2001) [...

12:00 - 13:00

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce