Duben
ohodnotit

Odložené případy [TV seriál]

Cold Case

Další název:
Odložený případ; Odložený prípad (SK)
Rok:
2003
Délka:
60 minut
„Naděje na spravedlnost neumírá, protože důkazy o křivdách, i když zapadlé prachem, stále existují...“

Komentáře k filmu Odložené případy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
Natalia_Budz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2020
Jeden z nejlepších   kriminálních seriálu,   hlavně v posledních cca 20ti   letetech (?).   Námět,kamera,kulisy,   herecké výkony.. vše.   Člověka vtáhne a nepustí   do konce. Je americký ale   jiný.. žádné klišé.   Dávám plný počet.
Jimbeam007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2017
Je to něco jiného...
...a tím to je magické.Za   mne to má jako seriál   všechno,co dobrý seriál   potřebuje! Hudební doprovod   je pak třešnička na dortu!
Karakum
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2014
Dobre
Dobra lehce prehnana americka   oddechova kriminalka s dobrou   hudbou a celkem slusnym   obsazenim.
Kdyby to slo   udelat jako celovecerni film   nebylo by to zle.
Tento   je lepsi nez Miami a podobne.
kamile141
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2014
nejkrásnější   serial.Nejlepši na tom je jak   se ta osobi na konci   přemčnuji v tý době kdy   někoho zabili.Odložené   připady jsou jiné než ty   kriminalky např.CSI: Miami,   CSI: Las Vegas tenhle serial   je jiný v tom že někoho   zabili v roce 1989 a někdo   přijde za detektivy a objevi   nové stopy tak ten případ   otevřou moc se my to   líbi.Hlavně se mi libí   Scotty Valens strašně ho   lituju zamiluje se do elisi   ano se zavraždí pak se   zamiluje Lillini sestry a oni   se pohádají(Scotty a   Lilly)Radím dívej te se na   to nestrácíte čas fakt je   nejlepší a kdo nemá rad   takové kriminalky a drama je   to uplně jedno
Erkul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2013
Příznivé ohlasy a vyovnaná   kvalita, určitě i napětí a   snaha a kvalitní scénář.   To není v podstatě vše,   čím tento krimi seriál,   získává popularitu. Skoro   si někdy myslím, že tenhle   seriál nevznikl záasluhou   amerických filmových a   televizních tvůrců. Seriál   je souběžně jak   podobenstvím, tak i   sdělením- o potřebě a   touze ctít životy druhých.
payo1555
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2013
Na tento seriál nedám   dopustit, protože se mi   líbí to propojení,   vyšetřování zločinu a ta   mystika souznění s obětí,   ty vidiny. Lilly- Kathryn   Morris-ová je přesně ten   typ vnímavé, citlivé a   přitom drsné agentky. Nic   neodflákne, se zločincem   zamte a s obětmi a   pozůstalými soucítí, na   konec vždy člověk uslyší   nějakou melodii, která   ještě celý příběh   umocní. Žádný velký akce,   ale dobrý.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2012
Skvělý seriál o partě   Philladelphských detektivů   ,řešících   "staré"   nevyřešené případy,   některé staré i 70 let.   Opravdu vynikající krimi   příběhy. mám plné zuby   všech těch kriminálek   Miami, NY , Las Vegas.... ale   tohel je něco jiného.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Spolu s Beze stopy je to ten   typ seriálů, které můžu a   někdy se podívám. Určitě   patří k tomu lepšímu a   když mě to náhodou nebaví,   tak to vypnu a podívám se   zas někdy příště. To je   výhoda seriálů, které   mají samostatné epizody.
MetelskuBlesku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2011
Nejsem fandou kriminálek. Ale   myslím že odložené   případy , jsou dost   zajímavé a stojí za to,   když je čas a nálada na   sledování televize zrovna   jej pustit. PS:titulní hudba   hmmm .
Serpentina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2011
Opravdu vydařený   kriminální seriál. Skvělý   výběr herců a moc se mi   líbí prolínání minulosti   se současností.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Můj nejoblíbenější   kriminální seriál. Už   proto, že k vyřešení   vražd nepoužívaj žádné   složité metody. Do samého   konce udržuje napětí.   Potěší vás i sympatičtí   vyšetřovatelé
Jimmysk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Odložené případy
Luxusní seriál který má   skoro pokaždé krásný   příběh, zkrátka nění co   dodat a efekty musím říct   že jsou taky velice   propracované, dávam za 9*.
AshT
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2011
No velmi slušné já osobně   seriálům nedávám 10 až na   vyjímky př:(Prison   Break).Jasně některé díly   byli slabší asi první   druhá řada ale pak se to   hodně šlo nahoru.Baví mě   tady náhled do minulosti   velmi slušné doporučuji.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Sranda, jak se po padesáti   letech najde v autě zaschlá   krev, kulka vypadne ze zdi   skoro sama, všichni jsou   pochopitelně živí a   všechno si do nejmenších   detailů pamatujou. To má   být vtip?
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Ač nerada, dávám nevysoké   hodnocení, které si podle   mně seriál na jednu stranu   vůbec nezaslouží. Zápletka   každého dílu je velmi   dobře promyšlená, funguje,   a opravdu mě dostává   prolínání starých a   mladých postav. Také tým   objevující se v každém   dílu kolem Lily Rushové je   poměrně dobře vybrán, jsou   to sympaťáci, každý   jiný...a hrají také   dobře.
...kde je tedy   problém? nevím. Seriál jako   celek prostě podle mne nějak   nefunguje. Něco mu chybí.   Postava Lily se mně tak   nějak nedotýká, zůstává   odtažitá, chladná..a to   není pro seriál dobře.   Kdybych to měla shrnout, tak   Lily mě prostě nebere. I   když jsou příběhy fajn,   tým, chemie a napětí zde na   mě prostě jako u ostatních   týmu či jedinců v   podobných seriálech (bones,   Criminal Minds, Mentalist....)   nefunguje.
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2010
..
Seriál je jeden z těch   lepších, dokonce snad i   vyjímečný..technicky   nadprůměrný, není to jek   krvavý příběh bez   myšlenky, a jde nutí   člověka se zamýšlet mnohem   hloub..Nejen nad zločiny   samotnými, ale hlavně nad   jejich důsledky. Je to jako   z každou smrtí a nemusí to   být zločin, stačí nehoda   na silnici-ten nejvíc   postižený je pozůstalý, je   to rodina, rodiče,   přátelé...
How_Up
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Nějaké ty kriminálky mi nic   moc neříkají, ale tenhle   vedle Sběratelů kostí   vyčuhuje mezi nimi. Jeden z   mála důvodů, proč si   zapnout bednu. Jen tak dál;-)
Simmee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Seriál opravdu povedený.   Vždycky jsem se těšila na   další a další díly.
Seriál má opravdu dobré   obsazení i hudbu.
Agostino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Skvelý seriál s napínavým   a dramatickým dejom.   Stretávame sa tu tímom   vyšetrovateľov, ktorý majú   na starosti staré   nevyriešené prípady.   Sledovanie tohto seriálu je   celkom zaujímavá   záležitosť.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Rozmanitost příběhů,
Lilly na závěr každého   příběhu, když se jí   zjeví obět, téměř u   každého dílu mám slzy v   očích. Skvělá parta,   vtipné, mé mínění je, že   jde o nejlepší z nyní   uváděných kriminálních   seriálů. Vřele doporučuji.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Tak ten to seriál je fantazie   moc se povedl a je to  
hodně   napínavé.Skvělé herecké   výkony dělají z tohoto   seriálu
opravdu   napínavé dílo.
richi23
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Moc dobrý   seriál,všechnydíli jsou moc   dobré a nejde se u toho nudit   , je to napínavé a niky   nevíš co se může   stát.......Moc dobrý   seriál.........
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Jeden z nej seriálů,které   mohla naše slavná TV vůbec   odkoupit.Každý díl má svou   zápletku a řešení těch   případů z minulosti je   prostě vynikající.Je to   jeden z mých NEJ seriálů.
9Grace3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Odložené případy jsou   skvělé . Je to seriál ,   který chytne a nepustí .   Nejlepší byly první 4 řady   . A z těch novějších řad   se mi líbí několik dílů .   Ale přesto zůstává mím   nejoblíbenějším seriálem   .
martina24
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
děsně mě zaujel.hlavně   podledy do minulosti jsou   užasné.
děsně   krásná kriminálka.Nyni jede   televizi 6 série a já   doufám , že budou   následovat další skvělé   série
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Je to zatim nklepší   natočená kriminálka.   Nejlepší na tom je ten   pohled z minilosti do   přítomnosti, hudba, emoce no   prostě pecka!
Hortensie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2009
Dle mého názoru asi   nejlepší kriminální   seriál americké provenience,   co byl u nás uveden. Co   epizoda, to zajímavý   příběh. Čím více se   vrací detektivové do   větší minulosti a   vyšetřují případy i 50 (a   více let) staré, tím je   samozřejmě příběh   zajímavější a vyvolává   pocit jakého tajemna.   Oceňuji prolínání záběru   z "minula" a   "současna",   konfrontaci přítomnosti s   minulostí, závěrečné   resumé podbarvené vždy   nějakou sugestivně   znějící písní, v   neposlední řadě také   český dabing. Sympatická je   též představitelka hlavní   role Kathryn Morris s   výborným dabingem Apoleny   Veldové. Uznávám, že   některé příběhy možná   působí dojmem velké   vymyšlenosti, ale seriál   splňuje zcela svůj účel -   zaujme, dokáže vtáhnout do   děje a vyvolat pocit   těšení se na další   epizodu s novým zajímavým   příběhem. Bez rozmýšlení   dávám zcela jasných 10   bodů.
makycc
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Konečně kriminální seriál   který mě zaujal. Líbí se   mi na něm to, že to není   jako ty kriminál v USA který   zahltili televizní obrazovky.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2009
V zásadě je to celé   nesmysl. Avšak Bruckheimer   ví, jak přilákat diváky   – k pestré a moderní   vizáži a působivému   hudebnímu doprovodu zde   přihazuje nápaditě   řešené flashbacky a   vyšetřovatelku, která mi   sice nejdříve připadala   „taková nějaká divná“   a „tak trochu   stará-mladá“, ale časem   jsem si na ni zvykl a dokonce   si ji i oblíbil. A právě v   tom tkví, řekl bych, její   zvláštní kouzlo, stejně   jako kouzlo celého tohoto   projektu. Jen vyděržat ;-)).
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Krásný seriál!Lilly je moje   oblíbená herečka.Seriál je   perfektně   vymyšlený.Fascinují mě   staré případy...tuším,   že ve čtvrté sérii se   řešil případ z roku   1919!To bylo super!
A   písnička je něco   neokoukaného a   originálního.Myslím,že   tento seriál patří mezi   špičku!
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Nej!
Super krimi seriál. Jenže se   mi kryje se školou, tak ho   můžu sledovat jen v době   chřipky:-) Vyšetřování   těch starých zločinů po   letech mě hrozně baví.   Hlavně díl, kdy se řešila   vražda z roku 1929, byl   vyloženě super. Ta   vyšetřovatelka Lilly je   skvělá. Vypadá jako   modelka, ale je pomalu   větší tvrďas než   chlápci. Hodně se mi líbí   pak konec, kdy se prolíná   starej a novej děj. K tomu je   vždycky na podbarvení   nějaká hodně dobrá   písnička.
Vig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Velmi zajímavý seriál. Na   to že je kriminálek   strašně moc a v televizi   neproslistujete program aniž   byste na nějakou nenarazily,   tahle je poněkud jiná.
Někdy mne fakt zatáhl do   příběhu a na konci se díky   skvělé střihačcké práci   a podbarvenou hudbou zvlhly   oči.
Občas mi ale   příjde, že ten kdo ten   případ řešil před nimi   byl naprostej idiot.
Terryk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Nejlepší novodobá   kriminálka. Skvělé   příběhy a sympatičtí   herci....Nemám slov k tomuto   seriálu, prostě naprostá   jednička .))
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Jedna z dalších poutavých   kriminálek z dílny   producentského mága Jerryho   Bruckheimera. Nevím, kam na   to chodí, ale co seriál,   nebo film, toť mistrné   dílo:) Báječně se zde   prolíná současnost a   minulost. Netradiční pojetí   každého příběhu je   doplněno i o hudbu z doby, ve   které se odehrává.   Dotyčné vrahy, nebo svědky   vidíme jak za mlada, tak v   době spáchaného zločinu.   Nemůžu dát jinak, než 9:))
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
slušná kriminálka
s jistým mysteriozním   podtextem. je velmi   sugestivní a emotivní.   Nejlepší jsou v tomto ohledu   konce, v nichž se duchové   usmiřují se světem, či co   to má znamenat.
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Můj další oblíbený krimi   seriál. Vyjímečný je v   tom, že se zabývá případy   z minulosti, které jiní   detektivové vzdali. Lilly   Rushová je velmi sympatická   vyšetřovatelka. Každý   případ prožívá, dokonce v   jednom díle padla zmínka o   tom, že si na noční stolek   dává fotky mrtvých z   daného případu. Nikdy si   nenechám ujít ani jediný   díl a všechny si je   nahrávám!
ninus1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Velmi povedená a zajmavá   kriminálka, velmi se liší   od ostatních už jen tím že   se tam řeší odložené   případy, příběhy jsou   originální a velmi   chytlavé, můžu říct že   me až někdy mrazí. Vše je   doprovázeno jak už tady bylo   řečeno hezkou muzikou
Pro mě to je ten nej nej   seriál, vřele doporučuji
Daniela91
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Cold case
Někdo by řekl, á máme tu   další kriminálku jako by   jich už nebylo dost. Ale   tahle má něco do sebe je v   ní originální nápad.   Skupina policistů   zabývající se výhradně   případy odloženými.
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2007
Tohle je opravdu velice   povedená kriminálka. Výběr   příběhů asi podléhal   velkému rozhodování.   Každý den se na   "Lilli" ráda   dívám. Nikdy se nejedná o   podobné případy. Opravdu   bych doporučovala všem,   protože příběhy jsou velmi   chytlavé, dobře podbarvené   hudbou a vůbec, celkově se   jim to povedlo, zatím si   nemohu stěžovat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih167578minih167578Dokonalá lež (2019) 
The Good Liar n
minih43351minih43351Odložené případy (2003) [TV seriál] 
Cold Case n
minih29258minih29258Úkryt (2002) 
The Panic Room n
minih71300minih71300Vyměřený čas (2011) 
In Time n
minih101400minih101400Definice lásky (2013) [TV film] 
Definice lásky n
minih129359minih129359Aféra (2014) [TV seriál] 
The Affair n
minih39156minih39156Polární expres (2004) 
The Polar Express n
minih166019minih166019Výjimeční přátelé (2019) 
A Beautiful Day in the Neighborhood n
minih116098minih116098No Limit (2012) [TV seriál] 
No Limit! n
minih45181minih45181Budiž světlo (2006) 
Deck the Halls n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:40 - 05:10

3 minut již uběhlo
147 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 02:55

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

53 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10