Duben
ohodnotit

Synové a dcery Jakuba Skláře [TV seriál]

Rok:
1985
Délka:
55 minut, 13 dílů
„Osudy sklářského rodu Jakuba Cirkla mezi roky 1899 - 1957“

Komentáře k filmu Synové a dcery Jakuba Skláře

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.4.2011
Příběh několika generací   někdy od konce 19. století   po válku; tehdy asi 50-letý   L. Munzar hraje od mladíka po   starce; své kvality to   bezesporu má, jen to není   můj šálek...
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Viděl jsem to před mnoha   lety jako dítě sotva   odrostlé, snažím se to   pečlivě sledovat i dnes,   abych si poopravil svůj   tehdejší názor. Já vidím   především pečlivě   realizovaný příběh   přesahující několik   desetiletí. Zajímavé i   diskutabilní pohledy do   velké historie, která se   promítá do malých osudů   obyčejných lidí. Vidím i   výborné herecké výkony.   Tady ale stejně jako u   jiných Dietlových seriálů   platí, že čím kladnější   postava, tím méně nás   baví (vzpomeňme třeba na   nadpozemsky nedotknutelného   primáře Sovu). Takže i tady   mě moc nebavil prvoplánově   kladný Luděk Munzar. Rušil   mě i seriálově   profláknutý Hanzlík   (vzpomeňte, dva roky před   Sanitka, dva roky po Cirkus   Humberto). O to víc mě   bavily rozporuplné   charaktery, které bravurně   předvedli Kostka nebo   Haničinec. A Jiří Krampol;   ve srovnání s jeho   tehdejšími dryáčnickými   výstupy v Semaforu,   nedejbože léta únavnou show   Nikdo není dokonalý tady   podal fakt dost dobrej výkon,   kdy do toho dal trochu svého   rozšafného humoru, ale   postava je to jinak   příjemná.. A že je v tom   politika? Na to jsou   jednoduchý statistiky – od   konce války do roku 1948   vstoupilo do Komunistické   strany dva a půl miliónu   lidí, takže v tomhle   nevidím úlitbu režimu, ale   prostou realitu.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2014
Ve sklárně, kde si seriál   natáčel, jsem se byl před   lety podívat. Prohlídka   výroby a následné posezení   v patře v prosklené   restauraci, kde můžete   sledovat provoz a výrobu, byl   perfektní. Já jako zkušený   pivař jsem ocenil i jejich   nabídku. Dodnes mám doma   koupené skleničky a vázy z   jejich výmětové prodejny.   Tehdy to bylo za babku. Jinak   mě seriál nijak neuchvátil,   ale oceňuji umění Jaroslava   Dietla obsáhnout dění a   události desítky let na   příběhu jedné rodiny.   Velkou zásluhu samozřejmě   mají i špičkoví herci doby   pře třiceti lety.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2017
Jeden z nejlepších   seriálů, které napsal   Dietl, je nutno pochválit za   herectví Jiřího Krampola,   Jaromíra Hanzlíka. Hovořilo   se, kdyby nezemřel Dietl   předčasně, mohli jsme se   dočkat jejího   pokračování. A když jde o   velký seriál, má rovněž   sem tam nějaké nedostatky.   Herec Luděk Munzar je   skvělý herec ale neměl v   prvních dílech hrát,   maskérům se jaksi nepovedlo,   z něj udělat mladého kluka,   kterému se dařilo   rozšiřovat rodinu. Záporná   role Petra Haničince, byla   dopředu napsaná, že nebylo   potřeba přemýšlet, jak to   s ním skončí. Teď seriál   na jednom kanálu běží, ale   rád bych se na něj podíval   na čt1 nebo čt2 od   začátku...
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Scénář tohoto seriálu byl   bohužel poslední Dietlovou   prací, mistrovským   završením tvůrčího   dramatického díla. Herecké   hvězdy , které si režisér   Dudek ,,naporoučel" do   tohoto seriálu, to jsou   dodnes ikony českého   filmu-Munzar, Lukavský,   Poloczek, Rösner, Řehoř a   dal.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2013
Ani celá plejáda vynikajích   českých herců mi tuhle   ságu rozvětveného   sklářského rodu moc   nepřiblížila. Celý seriál   mi přišel zbytečně   rozvleklý a dějově   nepřehledný - těch synů a   dcer tam bylo doopravdy moc. A   navíc se mi nelíbilo to   "omlazování"   herců, kteří se ve zralém   věku měli vtělit do   téměř pubertálních   teenagerů. Většinou přitom   vypadali dost směšně... Na   druhou stranu mě docela   zaujalo prostředí   sklářských hutí a celkové   přiblížení tohoto   nádherného řemesla. To jsem   ten žár z obrazovky někdy   až cítila.
Angelika2808
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Jakub Cirkl, český sklář
Můj nejoblíbenější   český seriál. Mapuje osudy   lidí cechu sklářského v   období let 1899-1957,   životní role Luďka Munzara.   Fanfaronský, ale velmi   šikovný mladý sklář si   uměl získat nejen srdce   pohledné Terezky Herálcové,   ale i uznání samotného   majitele huti Krahulíka.   Postupně Jakub už obklopen   velkou rodinou prožívá   nejdříve 1. sv. válku,   umírá mu milovaná žena,   dostaví vytoužený dům a   vychovává s pomocí   švagrové Fanynky svých sedm   synů a dcer. Střídají se   úspěchy i nezdary, začíná   ještě hrozivější 2. sv.   válka, která se tragicky a   osobně dotkne celé   rodiny-Toník, předposlední   syn, který už od malého   chlapce vždycky víc myslel   na druhé než na sebe, je na   útěku zastřelen. S koncem   války jako by končil i   zestárlý Jakub, přesto mu   však sklářská čest   nedovolí odejít do penze. Po   únorovém převratu končí   definitivně, ale znovu   přijde pomoct svému   nejmladšímu synovi Vojtovi s   partou sklářských dědků.   Celý život mu negativně   poznamenává tavič Bošek,   werschuzák a konfident za   války, velký komunista po   válce. A teprve 12 let po   válce a bohužel na pohřbu   své nejstarší dcery Terezky   se Jakub dovídá syrovou   pravdu o svém bývalém   kolegovi. Při příležitosti   oslav 100 let huti vmete před   všemi lidmi Boškovi,   nynějšímu řediteli, do   očí, že má důkazy o jeho   spolupráci s gestapem. Bošek   je zatčen, na místo   ředitele se opět vrací   Vojta Cirkl a sklářská   sága se uzavírá   symbolicky-Jakub jde naposledy   na svou milovanou huť, kde   umírá... Působivý L.   Munzar, nonšalantní Pepa- J.   Krampol, věčně ustrašený   Kuba- P. Kostka, jemná a   křehká Terezka-E.   Jakoubková, nejmladší a   přece velmi respektovaný   Vojta-J. Hanzlík a spousta   dalších vynikajících   herců, neokoukané   prostředí sklářských   hutí a dramatický život   pospolité rodiny - to   všechno dělá z Dietlova   scénáře jeden z našich   nejlepších seriálů.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2005
Velice dobře natočený a   divácky úspěšný   televizní seriál,   sledující osudy jedné   dělnické sklářské rodiny   v časovém rozmezí   přibližně 60 let. Jsem   rád, že jsem si jej mohl v   dnešních dnech zopakovat.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2011
Synové a dcery Jakuba Skláře
Když jsem se začal na   Dietlův seriál režírovaný   Jaroslavem Dudkem koukat, byl   jsem nadšen. Jakub Cirkl se   stal okamžitě mým favoritem   číslo jedna a na každý   díl jsem se velmi těšil.   Jediná nevýhoda byla ta, že   skoky mezi jednotlivými   epizodami byly tak velké, že   postavy mnohdy zestárly o   několik let a začaly je   hrát jiní herci. A jelikož   si Kuba udělal hned ze   začátku sedm dětí a   spousty kamarádů, bylo   opravdu těžké se ve všech   vyznat.
V půlce se   však vše obrátilo, v centru   dění už se neocitá Luděk   Munzar, ale spíše Hanzlík.   Ne že by to byl špatný   herec, to vůbec, jen se mi   jeho osudy nelíbili tolik,   jako jeho televizního   tatínka. Navíc se zde   zapojuje i komunistická   propaganda a je velmi poznat,   že Synové a dcery Jakuba   Skláře jsou ve finále   vlastně jen politickou   objednávkou.
Hodnotit   pouze první část, tu před   druhou světovou válkou, dám   asi deset bodů, bohužel   další osudy albrechtické   hutě už tak pěkné nejsou.   Přesto všechno bych ale   další pokračování uvítal   a je škoda, že vše   skončilo už po třinácti   dílech...
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.5.2014
Rodinná sága v souběhu   českých dějin a sólokapr   pro Luďka Munzara. Seriál je   zcela poplatný době, takže   oslava komunistické strany se   musí brát již tak nějak z   rezervou. Jinak se jedná o   typickou Dietlovku se vším   všudy. Veškeré životní   trable, a to ať v rodině,   tak i v zaměstnání, jsou   napsány tak věrně, že by   tomu jeden až uvěřil.   Viditelná televíznost mi   dnes už krapet přijde   rušivě. Dramatizace se, jak   jinak, Dietlovi opět povedla   a věhlas nad tímto počinem,   neutichá ani dnes. Alespoň u   starší generace.   Nostalgický seriál, který   se dá s přimhouřeným okem   sledovat i dnes.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Celkem slušný seriálek o   osudech skláře Jakuba a jeho   rodiny.Je zde také skvělé   herecké obsazení.Byl taky i   docela poučný aspoň co se   týče skla:-)
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2019
Po roce 1989 trezorový seriál
Výborný seriál sledující   ságu rodu Jakuba Skláře.   Žel současná polistopadová   "demokratická"   Česká televize pod vlivem   opoidního kapitalismu   uložila tenhle seriál do   trezoru a zakázala jeho   vysílání, aspoň to, aspoň   že ho rovnou nezničila.
Seriál vřele doporučuji   ke shlédnutí, nabízí   zajímavý nevšední pohled   nejen na rod Jakuba Skláře,   ale i na naší národní   historii.
Jiří   Krampol, jeden z hlavních   představitelů seriálu si v   jednom rozhovoru stěžoval a   zároveň se podivoval, že   Česká televize po r 1989   tenhle výtečný seriál   uložila do trezoru a   nevysílá ho.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Průměrný televizní seriál.
Tento seriál nepovažuji za   špatný, ale za excelentní   také ne, po delším   váhání mu uděluji zlatou   střední cestu v hodnocení -   50 procent. Tak asi   přibližně splňuje i vizi   mého očekávání od tohoto   seriálu. Není špatný, jeho   myšlenka týkající se   rodinné ságy sklářského   rodu, je de facto velmi   dobrá, nicméně místy je   pojat velmi nezáživně,   některé díly jsou až   příliš prošpikované   politikou a co si budeme   nalhávat, divákovi jsou   spíše bližší soukromé   osudy hlavních hrdinů.   Ovšem chápu, že i s ohledem   na dobu vzniku to asi muselo   tak trochu být. Moc se   nepovedl takový ten   "zestařovací"   proces, kdy naši herci   (např. p. Hanzlík či p.   Krampol nebo dokonce sám   představitel titulní role p.   Munzar) hráli postavy ve   velkém časovém úseku a pro   mladistvá léta jim byly   uměle "žehleny"   vrásky. Vlastní výkony   herců jsou profesionální,   p. Munzar je naprosto bez   debat bezvadný výkon, ale   nezlobte se na mě - i když   se jedná o menší roli, já   opravdu nestrávím paní   Klukovou. Myslím, že jde   spíše o tzv.   "kabaretní"   herečku a do seriálu a   navíc dramatu se ona opravdu   nehodí. Její obsazení   nepovažuji za šťastnou   volbu. Naopak mne zde velmi   zaujala pí. Jakoubková v   roli Cirklovy ženy, která   bohužel již není mezi   námi. Byla to krásná   herečka jemných rysů,   jejíž herecké umění není   zdokumentováno mnoha snímky.   Celkově mohu k seriálu   říci asi to, že nelze od   něj očekávat zázrak, ale   za shlédnutí určitě   stojí.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Celkom slušný 13-dielny   televízny seriál zo   sklárskeho prostredia. Videl   som ho naposledy pre mnohými   rokmi, ale doteraz ostal v   mojej pamäti. Vtedy má jeho   sledovanie dosť zaujalo, a to   len ako malého chlapca.   Pamätám sa na to, že ho   opakovali niekoľko raz. Obsah   tohto seriálu opisuje život   a prácu sklárskych majstrov.   Celé dejstvo je pútavé a   zaujímavé.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Další skvělí seriál   který i dnes je stále   kvalitní
a   má nám co ukázat.Skvělé   herecké obsazení je zárukou   dobré
podívané.
New
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2013
Dětští herci
Mnoho dětských herců je mi   povědomo, ale nevím jak se   jmenují. Dám dohromady jen   Jana Vokurku, Jakuba Zdeňka,   další ne ... např. i herec   co hrál prvního Jakuba   (později Petr Kostka) mi je   povědomý, ale nevím ...
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2017
Dal jsem "jen" sedm puntíků
nicméně mám pro tenhle   seriál zvláštní slabost.  
Baví mě, že   například Luděk Munzar   hrál člověka v průběhu 57   let.
To fakt není   žádná prdel, ale jeho   výkon v seriálu je   obdivuhodný. Nicméně,   není v tom sám. Také Jiří   Krampol, nebo Petr   Haničinec,v roli megahajzla,   ukázali kus poctivého   herectví.
Jak už bylo   naznačeno, seriál se   odehrává   "časosběrnou"   formou v průběhu 57 let.   Tím, kdo projekt ustál, je   fenomenální scénárista   Jaroslav Dietl. Geniálním   způsobem navlékl osudy   rozvětvené rodiny,   sklářského mistra a   charakterního muže, na   události první poloviny   dvacátého století.
Kdo svou část práce   trochu zmršil a připravil   tak dílko o plný počet   puntíků, je osvědčený   "kavčohorský"   řemeslník Jaroslav Dudek.   Autor takových   "hitů", jako je   Žena za pultem, nebo   Nemocnice na kraji města,   jakoby chvilkami hodil za   hlavu výpravu a některé   scény natočil až trapně   divadelně. Otázka je, jakou   měrou se na tom podílel   rozpočet a jakou měrou   diletantský přístup. Drahý   seriál totiž občas   působí, jako laciná   televizní inscenace...
Jak už ale bylo řečeno,   scénář a herecké výkony   vše vyvažují a já tak   považuji příběhy   sklářského mistra a jeho   rodiny, za jeden z   nejpovedenějších seriálů   za 60 let tvorby, třebaže se   nevyvaroval úlitbě   Komunistické straně.
Rene1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Přiznám se že tenhle   seriál mě zaujal méně než   jiné seriály 70. a 80. let.   Moje srdce si nezískal.   Herecké výkony jsou na   slušné úrovni, ale já se s   postavami nějak nedokázal   identifikovat.
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Jeden z posledních   komunistických seriálů, ale   dalo se na to koukat. Ono   tehdy ani nebyla možnost na   co jiného se koukat. Sledoval   jsem seriál pravidelně.
nick4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Televizní seriál natočený   v polovině 80-tých let.Sága   rodu Cirklů,rodiny   sklářů.Seriál ukazuje   život rodiny od roku   1899-1957.
Herecké   výkony a obsazení v tomto   seriálu je výborné,kromě   Luďka Munzara je tady asi   životní role Jiřího   Krampola coby podnikatele v   pohostinství a   hotelnictví.Seriál se   samozdřejmě nevyhnul   komunistické   propagandě.Starý Cirkl   samozdřejmě na stará kolena   vstoupí do strany.
Při repríze si určitě   nenechte, ujít je to jeden z   nejlepších Dietlových   seriálů.Jen škoda ,že je   tolik televizní a filmová   kopie je v některých   částech už dost   nekvalitní.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2019
Synové a dcery Jakuba skláře
Našel jsem na starých   videokazetách po otci tento   seriál, tak jsem si řekl   "zasměju se   socialistickýmu   veledílu". Seriál mě   ale vtáhl a až do konce   nepustil. Líbilo se mi hezké   vykreslení charakterů postav   a v posledních dílech snad i   kritika neřádů v tehdejší   společnosti. Vlastně celou   dobu se seriálem nesl duch   boje proti zlu, zosobněný   Jakubem Cirklem starším. Co   mě štvalo byla monotónní   trubkovitá hudba, utahaný   děj a zároveň překotný   tempo posouvání v čase v   první polovině seriálu. V   jednom díle jsou všichni   děti a v druhým už je všem   30, přičemž jejich mladší   verze nehrajou, ale jenom   jsou na place. Taky s   obsazením z hlediska věku   herců si tvůrci moc hlavu   nelámali, když děti Munzara   hráli skoro jeho vrstevníci.   Celkově toto dílo smrdělo   patosem a zatuchlinou (což   trošku zachraňoval   přirozenej Krampol), ovšem   jinak jde o kvalitní seriál   s partou dobrých herců.
MaKy92z
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Na svoju dobu to bol celkom   slušný televízny seriál.   Ale s odstupom času mám už   na neho úplné iný pohľad.   Dosť mi pripomína éru   komunizmu.
lazenska.veverka
Hodnocení:
Přidáno: 26.9.2020
Jeden syn nemehlo,šplhající   po žebříčku stranických   funkcí,jedna dcera ženou   funkcionáře NSDAP,žijící   v NSR,další syn   živnostník,další dcera   selka...
Řečeno   citátem z   Limonádníka:"Padouch   nebo hrdina, my jsme jedna   rodina!"
Warden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2007
Velmi slušný seriál,jaký   už dnes asi   neuvídíme.Bohužel....Někte   ré díly slabší,ale u tak   rozsáhlého seriálu se není   co divit.Vynikající Krampol   a Haničinec
kovboj365
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Skvělý seriál, který   zachycuje kumšt našich   sklářů, škoda, mže toto   umění mizí díky dovozu u   Číny a strojiovému   sklu.....
Pavelpi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Sága rodu Cirklů z období   1899 až 1957.Osudy Jakuba   Cirkla a jeho dětí z pera   Jroslava Dietla jsou ve   srovnání s dnešními   seriály typu Ordinace nebo   Ulice perfektní a mají hlavu   a patu.Je vidět,že autor   měl prostudovanou dobu,ve   které se seriál odehrává a   politika,ta tam taky patřila   ať chceme nebo ne.Autor   vypráví o lidech   hledajících, zápasících i   chybujících.Herecké   obsazení dává také záruku   velké kvality.Chtěl bych   ještě kromě jiného   upozornit na výkon Petra   Haničince,který svou roli   zahrál bezvadně a jeho   Bošek ve mně zanechal   veliký dojem.
Tnegad
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Vinikající seriál,skvělí   dnes již klasičtí   herci-Munzar,Lukavský,Štěp?   ?nková,Sloup,Moučka a mnozí   další.A samozřejmě Petr   Haničinec a jeho neskutečný   záporák a typický   převlékač kabátů jakých   měla naše historie dost.A   výborný byl i Boris Rösner   coby sudetský nacista a jeho   čechoněmčina.
ladislava.blazkova.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2013
Krasny a lidsky natoceny serial
Pri jeho sledovani mate   pocit,ze ctete nadherny roman   o lidech z masa a kosti-neco   podobneho jsem citil pri cetbe   romanu J.Steinbecka...diky tam   nahoru,pane Jaroslave Dietle!
Iva39
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.9.2009
Další můj milovaný   seriál.
Mám ráda ty   postavy,osudy..a vůbec tvorbu   J.Dietla,který nám ve svých   seriálech přiblížil vždy   nějakou profesi a osudy   lidí,jež se v ní a kolem   ní pohybují.takže pro mě   zase za deset bodů..A   obsazení nádherné..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih142876minih142876Oko v oblacích (2015) 
Eye in the Sky n
minih47261minih47261Silip (1985) 
Silip n
minih118489minih118489Loupež na úrovni (2013) 
The Art of the Steal n
minih10103minih10103Kdo přichází před půlnocí (1979) 
Kdo přichází před půlnocí n
minih73162minih73162Drtivá porážka (2008) [TV pořad] 
Wipeout n
minih16834minih16834Práče (1960) 
Práče n
minih67255minih67255Ben a Izzy (2007) [TV seriál] 
Ben & Izzy n
minih39466minih39466Přepadení 13. okrsku (2005) 
Assault on Precinct 13 n
minih39734minih39734Bouřlivá 20. léta (1939) 
The Roaring Twenties n
minih159769minih159769Útok pětihlavého žraloka (2017) [TV film] 
5 Headed Shark Attack n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

02:10 - 02:40

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 02:55

11 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

36 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10