Duben
ohodnotit

Plán útěku

Escape Plan

Další název:
The Tomb / Útek z väzenia (SK)
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
17.10.2013
„Ven se ještě nikdo nedostal. Ale teď jsou na to dva.“

Komentáře k filmu Plán útěku

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2017
No, profíci, no, to se hned   pozná. Ale že bych z toho   učurával blahem a vymočil   plný počet bodů to ne.   Sedmdesát musí stačit,   protože to nebylo nic   nového. A navíc ten   začátek vnutil divákovi za   čtvrt hodiny tolik   pitomostí, že to až bolelo.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2013
Oni to jako mysleli   vážně?
Zatímco   spojení   Stallone-Schwarzenegger   (+další) v Postradatelných   fungovalo, tady si nějak   zapomněli udělat legraci   sami ze sebe a pokusili se na   stará kolena o akčňák.   Zatímco Arnold vypadá   zachovaleji, Sylvester už   trochu ovadl. Námět možná   dobrý, ale na konci se to   zvrhlo v ostřelovačku, že   snad ani tolik dozorců tam   být přece nemohlo. James   Caviezel lehce šediví, z   jeho ředitele šel strach,   ale každý máme nějakou   úchylku, např. někdo   dobrovolně leze do vězení,   aby z něj utekl.
Kromě již zmíněného   střílejícího konce mi   chyběl nějaký dodatek. To   jako ostatní zůstali v tom   vězení, akorát se našel   nový ředitel s doplnil   počet dozorců? No, to snad   ani v americkém filmu není   možné.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2013
SLY a ARNIE!!!
Společný film těhle Bardů   na to se těšil asi každý   fanoušek akčních filmů.Aby   to dnes prošlo nemohli tihle   dva někde v džungli nebo ve   Vietnamu kosit různý   Predátory,vetřelce,zombíky   nebo vojáky Vietcongu.To by   sedělo do 80.let a možná by   to fungovalo líp,než tyhle   dva hodit do věznice,ze   který nejde zdrhnout.Film má   něketré nelogičnosti,celé   je to takové   nereálné,některé věci   přehnané a nakonec ačkoliv   pánům už není 20 let,akce   zas tak moc není,což   zamrzí.Nakonec tak zůstává   zajímavý nápad oba   protagonisté (mám je rád   téměř ve všem) a výborný   Hajzl,kterého ztvárnil James   Caviezel.Takže suma sumárum   6/10 a radši si počkáme na   Expendables 3?Kde si spolu   zahráli tito dva Bardi   poprvé:-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.3.2015
Sly a Arny ve společném   filmu. No konečně. Bujarých   přestřelek a výbuchů se   však kupodivu nedočkáme.   Oba jsou ve svých rolích v   nejmodernější věznici a   snaží se utéct. Nás   fanoušky čekající na   scénu společného pěstního   souboje ale nenechají dlouho   čekat. I jejich sehraná   rvačka potěší. Veškerou   pozornost na sebe strhává   Sly a Arny jakoby se to   snažil dorovnat. Ale jde jim   to dobře. Vzájemně si   sekundují a vůbec nedávají   najevo svůj věk. Dramatizace   je honosná a výprava   vkusná. Překvapí i   velkolepé hvězdné herecké   obsazení. Skoro mi to přijde   jako náhradní řešení   těch, kteří se nedostali do   'Postradatelných'. Na škodu   to však není. Každý má   své místo, které svou   přítomností a   profesionalitou velmi   obohatili. Snímek se povedl,   ale přeci jen, škoda, že se   nesetkali již daleko dříve   a to v pořádném akčňáku.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2014
PLÁN ÚTĚKU

Tak dlouho se chodí se   džbánem pro vodu, až se   ucho utrhne. Když se najde   opravdový odborník, který   poukazuje na chyby   osvědčeného systému, je   lepší jej odstranit. A   nejlepší je porazit jej jeho   vlastní zbraní. Tak se nám   nabízí perfektní akční   podívaná v podání dvou   veteránů filmového plátna.   Mě se plán útěku líbil.   Má všechno co má správný   akčňák mít. Nechybí   zajímavý námět, nevšední   prostředí, uvěřitelný   příběh, sympatické   postavy, dramatické momenty,   překvapivé odhalení,   napětí, slušná akce i   přijatelný závěr. Film   ozdobili svou přítomností   dvě hvězdy akčních   osmdesátek Arnold   Schwarzenegger a Sylvester   Stallone. I přes svůj věk,   oba nezůstali nic dlužni   své pověsti. Po dlouhé   době jsem se fakt dobře   bavila.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2013
Neskutečný film s   fantastickými hlavními   postavami jejichž charizma je   cítit na míle daleko. Byl   jsem na tom 3x v kině,   poprvé mi přišlo že jsem   zbytečně hledal chyby,   protože podruhé jsem byl   nadšený a ječn jsem si   užíval a slintal při   pohledu na dvě největší   akční hvězdy všech dob.   Vždycky jsem měl radši   Arnieho, hlavně z dětství   kdy měl prostě větší   svaly a byl hromada. Slyovi   přednosti jsem viděl a   pochopil později, to   neznamená že jsem ho neměl   rád, naopak. V tomhle filmu   se spojily aby nám to dali   ještě pořádně sežrat   než odejdou do filmového,   nebo spíš akčního   důchodu. Sly,ten si drží   svůj standart, ale BIG Arnie,   ten exceluje, v tomhle filmu   hraje asi z celé své   filmografie nejvíc, nečučí   celý film jen s jedním   nasraným nebo kamenným   výrazem. Jeho scéna s   kulometem z vrtulníku byla   očekávatelná, ale přesto   boží. Klení v němčině,   vyvolání rozruchu, nebo   sehnání brýlí, to jsou   scény k pobavení a hlavní   je v nich Arnie. Četl jsem   že tu jen paběrkuje ale to v   žádném případě není   pravda, je to plnohodnotná   druhá hlavní role. Sylvester   je tu vykreslen jako bystrý,   přemýšlivý člověk který   perfektně analyzuje okolí a   když je třeba, nejde pro   ránu daleko. Další věc k   dobru je výkon Jima   Caviezela, který proradného   správce věznice zahrál na   výbornou. Poprvé mi trochu   vadily masky bachařů a   vzhled věznice, trochu   Marvelovské, ale masky byli   vysvětleny tak že je mají   aby vězni nezpozorovaly jak   chodí směny, podle   zažitých rituálů který   Breslin do své knihy napsal a   Hoobes ji využívá. Ve   vězení se s vězni nemažou   a uvidíte i Arnieho   ztrápeného a na kolenou.   Escape plan je prostě řacha   a mohu doporučit každému.   100%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2014
Čo dokáže krabička od mlieka
Ten nápad zo začiatku ma   upútal a je fakt že dobrý.   Síce pár vecí mi akosi   nešlo do hlavy, ale ok film.   Páčila sa mi tá jeho   úchylka preverovať ostrahu   vezníc. Potom to celkom   ušlo, ale čoraz viac sa   hromadili veci, v ktorých sa   ťažko orientovalo a hlavne   strašne veľa náhod, v   reálnom živote skôr   vyhráte športku. Tatkiež,   ak to mala byť   najprísnejšia väznica, tí   väzni boli spolu akosi veľa   a často. A navyše dvaja   borci, čo majú asi ako   jediní na svete odtiaľ   šancu újsť, sa pri obede   stále rozprávajú. Nevadí.   Niektoré veci sa snažili   celkom scenáristi aj   vychytavo objasniť a   doladiť. Čo však dosť   zhadzuje film, ten koniec, kde   Arny to proti špičkovým   bývalým Blackwater víťazne   odsypal jedným guľometom,   ale zas je to Arny. Sly tu zas   hral borca s IQ určite nie   pod 150, ale prečo nie. Čo   zas však film nakopáva, to   je hlavne, že celkom parádne   odsypaval, nenudil, stále   niečo sa dialo, obaja borci   hrali fajne, a čo je korením   filmu James Caviezel, ktorý v   úlohe riaditeľa väznice   totálne exceloval a   predvádzal poriadny herecký   kabaret (máš 10 sekúnd).   Jedine čo by som ešte dodal,   ako spomenul Frolíček, taký   divný koniec. Potopila sa tá   loď? Ak nie, tak prišiel   nový kapitán, doplnili   zásoby dozorcov a ideme   ďalej, alebo si povedali:   áá, radšej to zabalíme?
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2013
Konečně zase jeden povedený   kousek z vězeňského   prostředí jak po režijní   stránce tak vynikajícím   hereckým obsazením.Dvojka   Stallone a Schwarzenegger   záruka kvality,výborné jak   dramatické tak akční   scény.Dříve tyto dva   akčňáci nebyli nikde spolu   vidět ale jak se ukazuje byla   to škoda s posledních filmů   kde hrají spolu jim to   skvěle svědčí rozhodně   nepatří do šrotu.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Svět marně čekal, až se   tito dva akční hrdinové   spolu sejdou a natočí   společný film. V tomnto roce   se fanoušci celého světa   dočkali a přináší film,   který místy potěší, ale i   místy zklame. Postava Slyho,   který se živí útěky z   vězení mi přišla teda   ulítlá a hlavně furt   stejná. Sly prostě dostává   ve svém duchu furt ty samé   role, kdy je v tom filmu   nejlepší, nejchytřejší,   neporazitelný a vlatně jeho   postava nepřinese nic   nového. Arnie nám hodně   zhubl, ale jeho scéna, kdy   měl nakreslit mapu neměla   chybu a vždycky mě tato   scéna pobaví!
Od   příběhu jsem rozhodně   čekal víc, na to, jak jsem   se na film těšil rozhodně   nenaplnil má očekávání,   ani akčními scénami, kde   Arnie vezme do rukou kulomet a   střílí to hlava nehlava,   opět nic nového.
Ale   padouch v podání Jamese   Caviezela nezklamal! Podoucha   zahrál skvěle. Jenom škoda,   že film není bohatší,   opravdu jsem čekal víc.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2015
Tak tohle ááááno. Sly   udělal dobře, že po   několika letech vytáhnul   Arnieho od politických   povinností, protože i jako   dědeček to má pořád v   sobě. V postradatelných   neměl tolik prostoru, ale   tohle bylo něco jinýho.   Vynikající nápad se kterým   jsem se ještě nesetkal.   Profík, kterej se nechává   zavírat do vězení, aby se   přes jejich achillovy paty   dostával ven. Poté se   dostane do vězení, který   vymysleli na základě   knížky, kterou on sám   sepsal a kde právě uvádí   všechny nedostatky   amerických nápravných   zařízení. A ejhle, máme tu   parádní zápletku.   Naštěstí je hlavní hrdina   mistrem v oboru a nakonec se   dostane i z vlastní pasti.   Pro oba dědečky asi   nejlepší film posledních   let a v Arnieho případě   určitě. A Caviezel mi v roli   záporáka taky sednul. Já   nemám kde ubírat. Výbornej   nápad, herecké obsazení,   zápletka i akce--->100%
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2016
Kdo by to čekal, že takoví   dva staříci budou točit   jeden trhák za druhým - zde   nevyjímaje. Super námět,   myšlenka, děj a ve spojení   s dvojicí hlavních hrdinů   perfektní kombinace.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $70miliónov║Tržby USA   $25,135,965║Tržby   Celosvetovo   $137,328,301(tržby opäť   zachraňuje Čína)▐ Tržby   za predaj Blu-ray v USA   $5,431,058 //počet predaných   kusov 237,649║ Tržby za   predaj DVD v USA $9,152,219   //počet predaných kusov   504,341║ __Ako za starých   čias!__ Návrat k 80.rokom,   jednoznačne! A v tom   najlepšom lesku! Sylvester   Stallone a Arnold   Schwarzenegger dávajú týmto   poctu starým akčným   klasikám, keď vládli   akčnému žánru a týmto   vytierajú zrak aj aktuálnym   bijcom ako Dwayne Johnson či   Jason Statham. Film mal   šťastie že sa dostal do   zručných rúk režiséra   Mikaela Håfströma, ktorý   dokáže z minima vydolovať   maximum a fanúšikovi   akčného žánru ponúkne to   najlepšie čo si len môže   vôbec priať. Príbeh odsýpa   ako na bežiacom páse,   neustále má čo ponúknuť,   akcia v pohode, hlášky   bodujú a samozrejme   príjemné zabávajú a   poteší že sa našli   niekdajšie legendy a hlavne s   chuťou si užívajúce   účasť na tomto projekte.   /videl v kine: 95%/ __
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2017
Fajn akční béčko
Jako není to nic extra   převratnýho, Sly i Arnie   natočili mnohem lepší   věci. Ale jo, je to fajn na   to v telce kouknout. I přes   100x vymlácenou slámu   tématu "útěk z   vězení" to má jistej   faktor překvapivosti, takže   tomu dejte šanci ;-).
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Escape Plan
Překvapivě zábavná a   svižná vykrádačka. Ano   vše už tu bylo, ale to   hlavní na co se tu jde , je   OLD school Hero S+S. Není to   přestylované,přepálené a   tak i přes pokročilý věk   hlavních hrdinů je to   uvěřitelné. Chvílemi to   sklouzávalo až k dramatu,   ale pak SLY zamrkal na Arnieho   aby se usmál do kamer, a bylo   to ta tam :). Velmi   příjemná vzpomínka na   doby, kdy akční film měl   ještě koule. PS: Toho kdo   dělal střih, bych o ty koule   připravil...70%
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2014
Starci na chmelu, pardon, na útěku....
Teda, to byla poctivá akční   podívaná, našlapaná od   začátku až do konce. Musím   se přiznat, že jsem do toho   byl pěkně zažranej, a   těšil se na finále, jak jim   to naši dědoušci všem   nandají a nezklamali, kluci   jedni vrásčití. Akční   osmdesátky se vrátily v   novém habitu, moderního   dneška. Naši dva páprdové   ještě do starého železa   100% nepatří, sice mě   trochu děsil Sly, ta jeho   huba plná plastik, a jak   hubou při mluvě divně   kroutil, asi mu to botox   nedovolil. :-D Dědky jsem   pochválil, ale za zmínku   určitě stojí Jim Caviezel,   ten si zaslouží nálepku   "záporák roku".   Já byl maximálně spokojen.   Ten kdo postrádá kvalitní   akční nášup, tak šup,   šup, na Plán útěku, fakt   to stojí za to! Za mě 80%   :-D
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Sly+Arnold planuju utek...
Videl som druhy diel,ktory bol   strasny.K tejto prvotine som   pristupoval s nadejou,ze   horsie to uz byt   nemoze.Hviezdne duo Sly-Arnold   nesklamalo.Akcne sceny su sice   slabsie,ale forky a hlasky   ustrednej dvojice su fajn.
Film s vyhradami   doporucujem.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2021
Výborně obsazený akční   film, který mě baví.   Přestože hlavní hrdinové   mají již něco za sebou,   podávají výborný výkon.   Panuje mezi nimi chemie a   fórky a narážky pobaví.   Stejně tak jejich protivník   James Caviezel v roli velitele   záhadného vězení,   postaveného mimo jakýkoliv   systém, je důstojným   protihráčem.
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2018
Když se sejde Stallone a   Schwarzenegger, samozřejmě   se očekávají samé pěstní   souboje a střílení. Sice to   není můj žánr, ale film se   povedl. Nápad dobrý, také o   nudu jsem nezavadil.
Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.9.2015
Film
mi byl doporučen a tak jsem   se na něj celkem těšil.No   jediné,co bylo fajn, bylo   setkání dvou legend   akčních filmů našeho   mládí:-)Jinak bohužel   bída.Přehnané,neuvěřiteln   é,nelogické,nereálné a   konec,který nám měl vyrazit   dech byl naprosto   předvídatelný.No viděl   jsem a už nikdy nemusím:-)
Omnibus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2014
Extrémní tvrďák Rocky a   jeho věkem zmačkaný ksicht,   nostalgický Švarcík   kosící dozorce Bezbolestnou,   sundanou z držáku ve   vrtulníku, plus, zřejmě v   rámci politické korektnosti,   jeden extrémně hodný a   správňácký muslimský   extrémista (???), to vše v   rádoby moderním Alcatrazu,   vedeným samolibým, leč   neschopným   ředitelem-mluvkou. . Navíc   zcela mimo mísu obsazený a   tragicky slabý Vincent   D'Onofrio, ten mě   nepotěšil. Ne příliš   dobře rozdané karty pro   nějaký ten strhující   útěk z vězení , kde navíc   panuje bordel jako v   tank(er)u, všude je dostatek   únikových šachet (i pod   samotkou!) a vězni se   poflakují mezi strážci jako   na promenádě, jen občas do   zakuklenců žďuchnou   ramenem, aby jim   nepřekáželi, když kují   útěkové pikle. Zábava jen   občas, napětí veškeré   žádné, jako případný   manuál pro Kajínka a spol.   zcela nepoužitelné.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.3.2014
Další pokus známých   veteránů vrátit se na   akční scénu a zase nic moc.   Celkem rychlý dějový spád   nezachrání hromadu   vrstvících se pitomostí   předpokládajících   slaboduchého diváka.   Architekti to s vizí   interiéru věznice také   zrovna nevychytali. Strojovna   jako z minulého století, ale   věznice jako ze sci-fi   filmu.... Sly viditelně   zestárl a celý film vypadá,   jakoby právě vylezl z   postele. Schwarcíkovi to   sekne daleko víc. Není to   úplně špatné, ale stále   se opakující rvačky,   maskovaní hlídači,   skleněné akvárium, Slyovy   "vynálezy" a   arogantní zlotřilý ředitel   mě bohužel nepobavily.   Příště by to chlapci   chtělo trochu nadsázky a   možná taky soudnosti.
blackjack31
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2016
Po dlouhé době akční film,   na který se vážně dá   dívat. Sice dvě hvězdy   mírně za zenitem, ale   odvedli opravdu dobrou práci   a velice mne pobavili. Dokonce   humor a poražený padouch   nechyběl.
ihladik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2013
Nečekejte žádnou kritiku
„Plán útěku“ mě   nadchnul a nikdo s tím nehne   ;) Režisér Mikael Håfström   (který nás velmi dobře   děsil „Obřadem“ s A.   Hopkinsem) přichází s   akční podívanou, která se   prostě povedla! Arnie a Sly   ještě zdaleka nekončí.
Cinik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2015
Nic moc
Velmi slabě zvládnutý   příběh zachraňují herci.   Nejlepší z nich Caviezel,   oba akční hrdinové ale   příliš nezaostávají.   Dobrý byl i ten šéf   uvězněných muslimů - a   tady sednul i jeho   "typicky muslimský"   konec......
Federer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2014
Byl to hodně povedený film.   V podstatě toho není moc co   vytknout.
Hudba super,   děj super, akce super. Herci   podali super výkon -   Stallone, Schwarzenegger,   Neil, Onofrio a zejména Jim   Caviezel byl   VÝÝÝÝBORNÝÝÝÝ!!!!!
Recycler
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Po dlouhé době opět dobré akční áčko
Je fajn zjistit, že i po   letech mají dva akční   hrdinové 80- let smysl pro   sebeironii. Chytře   vymyšlená záplatka,   zajímavé prostředí a   klasická akce. Tihle dva   pánové mají zkrátka   pořád co nabídnout.
elaphe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2013
škoda času
Takovou kravinu už jsem   dlouho neviděl. Jeden nesmysl   za druhým. Dostat se ze   samotky pomocí mlíka byl jen   začátek a pak už se to   jenom nabalovalo a   zhoršovalo. V celim filmu   nebylo nic zajímavýho a   rambo závěr byl úplně   mimo.
Slamacek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Napad dobry, zacatek filmu ok.   dalsi ukol taky ok. jen   nechapu zradu spolecnika a je   tam i mnoho dalsiho co si   polozite otazku a proc? a pak   akcni konec, ktery uplne   shodil vse oc se do te doby   snazili. skoda, dalo se s tim   lepe pracovat. tento film   rozhodne videt znova nechci.   mozna 30% je moc krutych, ale   ten zaver je tak ujety, ze   nemuzu jinak.
Baronzo
Hodnocení:
Přidáno: 18.12.2017
I po dlouhé době nabídli   dobrou podívanou, i když   zezačátku mne napadlo, že   když byl tak chytrej, mohl to   předpokládat, a šupnout si   ty štěnice dvě, druhou   třeba do nártu, ale to by   bylo po zápletce )))))
mako91
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.10.2013
dokonalost sama
splněný sen mnoha lidí, co   se rádi podívaji na   pořádný akční film s   legendama žánru. a vtip   samozřejmě nechybí :-D   prostě dokonalost sama
Gur555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.2.2014
První film v   poguvernérovské éře ve   kterém Arnold Schwarzenegger   nevypadá jako trapný   důchodce, ale jako opravdovej   bad ass! A navíc tu jako   bonus předvádí opravdový   Herecký výkon. Smekám před   režisérem, že s ním tohle   dokázal. Ale jinak   pomineme-li, že se jedná o   film, kde spolu hrají Arnie a   Sly, nejde bohužel o nic   výjimečného. Jenže oni tam   hrají Arnie a Sly!! A to   vlastně stačí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih71908minih71908Nám se to stát nemůže... (1986) [TV inscenace] 
Nám se to stát nemůže... n
minih61148minih61148300: Vzestup říše (2014) [2k digital] 
300: Rise of An Empire n
minih177865minih177865Zprávy ze světa (2020) 
News of the World n
minih39647minih39647Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy n
minih19845minih19845Studený jak kámen (1991) 
Stone Cold n
minih5385minih5385Čapkovy povídky (1947) 
Čapkovy povídky n
minih56717minih56717Habermannův mlýn (2010) 
Habermannův mlýn n
minih4767minih4767Buffy - zabíječka upírů (1992) 
Buffy the Vampire Slayer n
minih54849minih54849Klobouk, měšec a láska (1986) [TV inscenace] 
Klobouk, měšec a láska n
minih177956minih177956La frusta e il corpo (1963) 
La frusta e il corpo n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Plán útěku 3 (2019)

 Plán útěku 3 (2019)
Plán útěku 3 n
Escape Plan 3: Devil's Station
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John Herzfeld

(pokračování)

Plán útěku 2 (2018)

 Plán útěku 2 (2018)
Plán útěku 2 n
Escape Plan 2: Hades
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Steven C. Miller

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190595
Osobností: 697896
Fotografií: 764084
Plakátů: 376742
Obsahů a biografií: 178322

Poslední komentáře

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Ukradené auto (1999) [TV epizoda...

Ukradené auto
Otec Ericoj veme klíčky od   auta kvůli škrábanci a že   není zodpovědný a tak Kelso   sežene jiné auto, ale to je   údajně kradené, tak celá   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

O těle a duši (2017)

O těle a duši
Musím se přiznat, že v   maďarské kinematografii mám   určité (a ne malé) mezery,   ale tuhle podívanou bych si   troufl doporučit každému   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10