Jeden svět

PROFIL UŽIVATELE: goranchorvat

goranchorvat

goranchorvat zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

 

Zdravím všechny přátele filmové zábavy. Jak hodnotím filmy bodovou stupnicí ještě plně neodráží jak ho vidím, zvláště pak potom když nepřidávám komentář. Dva různé filmy se stejnou známkou u mě automaticky neznamenají srovnatelnou kvalitu vyjma hodnocení 1 a 10. Beru v potaz množství filmů v daném žánru tj. 6 za akční film je rozhodně více než za film např. hudební neboť kategorie akční je nabita tisícem filmů různé úrovně. Snažím se do hodnocení nezanášet emoce typu toho herce mám rád, toho nesnáším apod. Občas se tomu jako všichni neubráním, ale mám snahu být objektivní a zásadně nepřehodnocuji názory jen kvůli tomu, že mému okolí se na rozdíl ode mne film líbil či naopak.

1/10-Totální propadák, film který neměl nikdy vzniknout, snímek po kterém mám touhu se vrátit do doby bez TV.

2/10-Těžká slátanina kterou od samotného propadliště dělí pouze maličkost které je kolikrát si těžké i všimnout.

3/10-Film který se absolutně minul svým cílem, záměr který vůbec nevyšel, něco co se mělo vrátit k zpátky nikdy nenatočenému materiálu.

4/10-Totální podprůměr, film který není úplný propadák ale kterých je v daném žánru tisíce a hlavně lepších, nebo ten který jen vykrádá jiné a ještě ke všemu špatně.

5/10-Jak jinak než průměr, film který shlédnete bez emocí během i po filmu a na který také brzy zapomenete. Přesto se žánrově může držet vyjetých kolejí a nijak je neurážet, nepřijít s žádnou novinkou většinou pouze opisovat ale tentokrát alespoň přesněji.

6/10-Dle žánru lepší průměr až nadprůměr, toto hodnocení u mě vyvolává nejvíce rozporů, je v něm spousta pozitivních věcí ale zároveňˇi nedodělávek které mohli film posunout ještě výše.

7/10-Tady už hodnotím film který se mi opravdu líbil a  který patří opět hlavně dle žánru k tomu mnohem lepšímu, co nám filmový průmysl nabídl, a i po delší době po kouknutí jsem schopen identifikovat hlavní dějové rysy filmu.

8/10-Filmový Blockbuster který už přichází s něčím naprosto novým ve filmu ještě neviděným, nebo v daném žánru odvádí dokonalou práci toho nejlepšího, co může nabídnout. K takto hodnocením filmům se velice rád vracím.

9/10-Tak tady už je to naprostá špička dokonalost sama v některých případech i filmy které se navždy zapíšou do historie filmu, a nebo jim k tomu chybí pověstná třešnička na dortu.Každopádně velký hit až megahit.

10/10-Nejvyšším hodnocením hodnotím pouze filmy které navždy změnily filmové dějiny bez rozdílu zaměření, navíc ve mně zanechali pocity a dojmy které nikdy nevyprchají a nikdy se nestanou všedními. Takto hodnocené filmy jsou důvod, proč miluji film.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leonardo Di Caprio


Poslední Skaut


Kontakt na uživatele:

  • Mobil: +42

  • WWW stránky: http://www.arara.cz/i/imgs_orig/759/99759.jpg


Nejoblíbenější herci:

Nejoblíbenější herečky:

Oblíbení uživatelé:

  •   Cash89 Cash89 zprava

    Napsat uživateli zprávu

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Pyl zlatého kapradí

12:00 - 12:25

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10