Duben
ohodnotit

Parchanti

The Losers

Rok:
2010
Délka:
97 minut
„Riskují vše, aby očistili svá jména.“

Komentáře k filmu Parchanti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Michalenkoko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Nehraju tu vsetky skrachovale   akcne hviezdy,ale film ku   ktoremu som sa dostal nahodou   a plagat ma uprimne odradzal   bol skutocne zabavny.Stastie   ze tam hra chlapik co hral v   strazcoch,inak by som tomu   filmu ani nedal   sancu.Odporucam.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2010
The Losers
Další banda frajerů,   kteří si chtějí očistit   svoje jméno, já vím, tohle   tady bylo už mnohokrát, ale   přesto, já těmhle borcům   fandím! Film má spád,   solidní akční scény,   perfektní hudbu a co víc i   herecké obsazení. Idris   Elba, můj miláček Jeffrey   Dean Morgan, Chris Evans, no   je tam na co koukat to není o   čem. V poslední době se   rozjíždí trend při   akčních scénách vtipkovat   a já to beru, baví mě to,   stejně jako mě bavila   každá minuta Parchantů. Já   upřímně doufám, že se   dočkám pokračování,   protože jestli by si něco   zasloužilo druhý díl, tak   jsou to právě Parchanti.
Nemám námitky, k tomuhle   filmu se ráda vracím.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2010
To byla pecka!! Hodně dobrej   akčňák, jeden z   nejlepších, co jsem viděla.   Chvílemi i vtipný kousek   vás vážně nezklame.   Jeffrey Dean Morgan je prostě   frajer a to se nezapře.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2020
Akční thriller na základě   komiksové série   vycházející i v Česku. Na   komiksovém poli se jedná o   ohromný fenomén a je škoda,   že se to nepodařilo navodit   i ve filmu. Námět snímku je   podobný jinému projektu a   tím je filmový remake   televizního seriálu 'A-team'   (2010), takže v době   uvedení si v kinech nemálo   konkurovali. A tak tu máme   další příběh zrazené   jednotky speciálních sil,   kteří s vervou sobě   vlastní plní svůj úkol ve   snaze se očistit od všech   nepravostí. Jediné   uspokojivé aktivum je fakt,   že se snímek vůbec nebere   vážně a pevně se drží   komiksové akční popcornové   zábavnosti po všech   stránkách věci. Herci jsou   sympatičtí a ve svých   rolích příjemně vtipní. A   o to tu jde především. O   vtip, akčně zábavnou   soudržnost a ukázalý   dobrodružný filmový   zážitek. I po vizuální   stránce je snímek   přívětivě šlechetný v   nastavených komiksových   mantinelech. Jen ten námět   bohužel celý aspekt snímku   sráží na kolena, což je   ohromná škoda. Neustálé   recyklování po desetiletí   známého příběhu je   prostě více ke škodě než   k užitku. Takže co zbývá.   Film se dá užít v plné   parádě, což pro komiksové   fanoušky platí dvojnásob,   jen se nesmí u toho myslet,   že něco takového tady už   mnohokrát bylo.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2018
PROCESOR!
Akční béčko, jak má být.   Oddechová jednohubka co   nezhořkla. Co víc dodat,   ještě něco musím, abych   naplnil stanovy....
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2011
Neočekávejte od tohoto   titulu nic   závratného.Nekomplikovaná   zápletka akčního žánru s   poměrně sympatickým   obsazením.Hlavně Chris Evans   je jako postava Jensen   nejsrandovnější, ale   doplňují ho i hvězdičky   jako třeba Jefrey Dean Morgen   nebo Zoe Saldana.Každá   kladná postava má svou   specifickou schopnost a   každý si jistě najde svou   nejbližší.Hodně legrační   je záporná postavička.Akce   je poměrně slušná a jistě   neurazí žádného nadšence,   který touží po starších   akčních filmech.Řekl bych,   že toto si také určitě   najde své přívětivce.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2018
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných   kusov 372,687║ Príjemné   akčné odviazanie, kde   poteší pestrá zostava   nechcených parchantov s   asistenciou pohľadnej Zoe   Saldany, príbeh ubieha ako   voda, akcia pobaví, občas   príde na rad aj nejaké prim   hlášky a scénky. Na takého   neznámeho režiséra ako je   Sylvain White to celkom dobre   zvládol. /80%/
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Parchanti
Poměrně dobrý akční film,   který se rozjíždí v docela   solidním tempu povedeně   promyšlenou zápletkou. Celý   děj je propleten svižnou   akcí a mimo jiné nabídne i   několik překvapivých   zvratů, jež film dokážou   pěkně oživit. Sem tam se   zde vyskytuje nějaká ta   lepší hláška. Závěr   filmu je více méně   předvídatelný.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2011
Docela fajn překvapení.   Neobjevuje se zde sice nic   zásadního, co by nebylo   možné vidět už někde   jinde (a mnohdy lépe), ale na   druhou stranu, vše zde   obsažené funguje velmi   slušně. Partička   odpadlíků, jež jde proti   „zbytku světa“, v tomhle   případě zastoupeném CIA,   či spíše jedním jejím   „superagentem“ Maxem,   rozbroje v týmu, nepříliš   nečekaná překvapení,   příliš přetažené akční   scény, jež mají k realitě   značně daleko, přesto jsou   velmi zábavné (a   samozřejmě hlavně dělané   na efekt), po osobní stránce   spíše průměrné, ale po   profesionální výrazné   charaktery, několik   vypečených odlehčení v   podobě dobrých hlášek.   Taky samozřejmě   nepostradatelný ženský   element, zde v podobě   neuvěřitelně sexy Zoe   Saldany…A i jinak docela   zajímavý obsazení - Jeffrey   Dean Morgan je charismatický   vůdce, Chris Evans děj   povětšinou spíše   odlehčuje (ale na konci se   taky slušně rozjede) nebo   Jason Patric jako bezcitný   agent Max…Nejvíce se mi   však líbil (když teda   nepočítám Zoe) onen   málomluvný sniper. Jinak   musím pochválit i ty   přehnaný akční scény –   jistý originální prvky se   tu totiž objevují, sice jsou   to většinou ty, co působí   krajně nepravděpodobně,   ovšem odlišují tuhle akci   od dílek jiných, což je   jednoznačně plus (třeba   Clay x Wade x letadlo),ale   třeba i získání vrtulníku   chvíli po začátku nebylo   vůbec špatné. Jinak závěr   naznačuje, že pokud   budou/byly solidní tržby,   dvojka zřejmě vznikne taky.   Za sebe říkám, že bych   rozhodně nebyl proti, těch   fajn oddechových akcí přeci   jenom nevzniká zase tolik,   pokud neutrpí příliš   zábavnost, tak proč vlastně   ne…
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Tohle byla příjemná   záležitost. Poctivé akční   nahláškované béčko,   které si na nic nehraje.   Žádný zázrak, ale prostě   fajn film.
Rollage
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2010
Scénáristicky slabší odvar A-Team a Expendables
Klady tohoto filmu se na Vás   vyvalí ihned s úvodním   seznámením - sympatické   obsazení, kvalitní hlášky   a první polovina má určitě   slušné tempo. S Expendables   mají Losers stejný nešvar -   necharismatického záporáka,   zde umocněného scénářem,   resp. jeho úplně otřesnými   proslovy. Postava Maxe (Jason   Patric) je, stejně jako v   případě Stalloneho party,   doplňována   macho-bodyguardem, který   prakticky vším zastiňuje   svého zaměstnavatele. Od   poloviny Losers Vás pan   scénárista začne (nejspíš   z nedostatku nápadů)   zásobovat početnými,   rádoby zvraty, které často   zrovna nemají hlubší   opodstatnění, proto, ve   výsledku, je zde kvalitní a   rozhodně koukatelný a   zábavný začátek s   přibývajícími minutami   více a více utápěn v   prázdném scénáři.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2020
Tak ačkoliv se na scánáři   podílel Peter Berg, který   není špatný scénarista a   režisér, tak film zůstvá v   sekci "B" snímků,   kdy za pár hodin nebudete   vědět oč šlo a trápit   vás to nebude. Akční film,   s hláškama, podobných je 12   do tuctu, ničím objevný,   běžný, který aspoň u mně   zachraňuje krásná a sexy   Zoe Saldana, která je aspoň   pěkná číča - 50%.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.4.2016
Šijem bábiky
Ani neviem ako som sa k tomu   dostal. Čakal som oddychové   béčko, ono to aj béčko   bolo, ale skôr hrozné. A   začiatok vôbec nebol zlý,   ale potom sa to zvrtlo v   úplnú blbosť. Ono sa to   však asi snažilo hrať na   viac ako to asi vyzerá, lebo   neviem si vysvetliť   prítomnosť Chrisa Evansa,   ale asi chcel len tak sa   vyblázniť v nejakej   skomolenine. Napriek tomu tu   bol hviezda, aj keď hral   šaša, ale karta mu išla.   Ostatní do počtu. Hlavný   záporák (normálne som sa   bál, či to nie je Leonard z   Teórie veľkého tresku)   komédia sama o sebe, ale   ešte svetielko herectva tu   bolo v podobe jeho poskoka, to   bol iný pacient. Takže Evans   a poskok lahôdka, začiatok   obstojný a zopár podarených   hlášiek, ale inak film   bieda, céčko, aj keď mnoho   indícii napovedalo, že by   malo ísť o serióznu   kinematografiu, nuž nie   každý deň sa musí zadariť
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2023
Pětice najatých žoldáků   kteří po misi mají být   zlikvidováni jenže se jim   povede přežít a chystají   pomstu,sem tam se objeví   lepší akční scéna   ,Ch.Evans se snaží být co   nejvíc vtipnej ,myslím že   občas je to spíš na   obtíž,jejich protivník tedy   padouch ze sebe dělá boha   což z něho dělá uplnýho   debila,nejvíc mi tam seděla   Z.Soldana slušelo jí to a k   tomu věděla co má v akci   dělat.
maciii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2011
neinvenční akční bulšit s   rádoby vtipnými hláškami,   pseudopointou a hezkou   závěrečnou titulkovou   sekvencí
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.10.2013
Skoro jsem uvažoval o   vypnutí nebo zrychlení, ale   nakonec tak neučinil. Přijde   mi to téměř až   překomercializovaný,   přehnaně nadupaný, humor   nevtipný - těžko   formulovat; prostě špatný   to určitě není, ale skoro   jsem se nudil. Zlatý   Neviditelný komando (1),   který je béčko jak bič,   ale bavilo mě víc.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2016
Mohl to být jen obyčejný   blbý akčňák béčkového   charakteru na který mě   nachytali jen díky solidní   upoutávce a obsazení. Ale   ne, je to neobyčejně blbý   akčňák, protože korunu   tomu nasadila levná produkce,   ohraný scénář a   neuvěřitelně nekoukatelný   střih.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih58590minih58590Dál než se zdálo (2010) 
Going the Distance n
minih47619minih47619Bratři z donucení (2008) 
Step Brothers n
minih59118minih59118Prokletý (2009) 
The Skeptic n
minih57586minih57586Turnaj zabijáků (2009) 
The Tournament n
minih48645minih48645Nezvaná (2008) 
The Uninvited n
minih13696minih13696Nebe a dudy (1941) 
Nebe a dudy n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih56204minih56204Za tři dny umřeš (2006) 
In 3 Tagen bist du tot n
minih47821minih47821Blonďatá a blonďatější (2007) 
Blonde and Blonder n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Komisař Clouseau na stopě (196...

22:40 - 00:20

21 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

ČT2 - Přichází Satan!

22:05 - 23:55

56 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Plán útěku 3 (2019)

21:40 - 23:35

81 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Kingsman: Zlatý kruh (2017)

22:30 - 01:30

31 minut již uběhlo
149 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10