Jeden svět
ohodnotit

Kód smrti [Video]

Kill Switch

Další název:
Killing point; A Higher Form of Learning; Steven Seagal - Kill Switch
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
96 minut
„Jeho pravidla, jeho cesta, žádné vyjímky“

Komentáře k filmu Kód smrti

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 14
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Z posledních filmů Stevena   Seagala jeden z lepších. I   když na filmu mi vadí   přehnaná brutalita jak ze   strany hlavního hrdiny, tak i   zločinců, a rychle se   opakující střihy. Taky jsem   byl zvyklý u Seagala na jednu   dvě rány a stačilo, tady   jde o nekonečné souboje.   Vrcholem je souboj s   kladívkem, kterým ztrestá   Lazaruse.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Rozporuplný snímek. Pan   Segal se raději neměl o   scénář pokoušet. Podle   mého soudu bylo zbytečné   míchat dva příběhy   dohromady. Vadil mi styl   blikající kamery, rychlý   střih a poněkud   těžkopádný děj. Ne, že   bych se u filmu přímo nudil,   to ne, ale také jsem se njak   zvlášť nebavil. Takže   hodnotím jako lehce   podprůměrný snímek, na   který se sice dívat dá, ale   podruhé bych jej asi vidět   nemusel.CI 2010 nest
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Kill Switch
Steven Seagal by se na filmy   měl vybodnout, ta kvalitní   tvorba už je hodně stará a   pokaždé když přijde s   něčím novým je to   katastrofa, což se bohužel   týká i tohoto filmu. Děj je   klasická kriminálka, kdy   policajt honí sériového   vraha, Seagal je tu tentokrát   za mnohem většího   drsňáka, protože tu kope,   bouchá, střílí a žvaní   jedna báseň, i když jeho   slovník spíš odpovídá   kanálu. To že je policista   někdy až moc brutální   přejdu, protože žijeme ve   světě kde vládne brutalita   a využívají toho nejen   policisté. Záporná postava   je naprosto příšerná,   zrovna tak stále se   opakující záběr nebo   střih, který hází klacky   pod nohy divákům, protože   na to jde opravdu těžce   koukat. Ostatní herecké   výkony jsou žalostné,   ostatně stejně jako tento   film, takže je to asi v   pořádku. Podobné filmy mám   ráda, ale tady to bylo   odfláknuté, amatérské a   těžko se na to kouká.   Stevene už se na to vykašli.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2016
Atmosférou to není   nejhorší, ale všemu opět   klasicky kazí typické   záběry na Stevena během   akčních scén, kdy vlastně   kromě jeho poklidného   obličeje nic dalšího nelze   spatřit. Akce je tu dost, ale   když není vidět hlavní   představitel a ještě k tomu   mistr bojového stylu   ´aikido´ co vlastně dělá,   všechno to vyznívá vniveč.   Ledabylé mávání rukou je   prostě k ničemu. Nejhorší   je, že je také opět poznat,   že akční scény nedělal   on. Což o to, se Stevenovou   postavou se nelze čemu divit,   ale proč to filmaři pořád   dělají tak okatě? Co se   týče dějství, rozhodně se   jedná o strhující   napínavou podívanou. A tak   ještě jednou, škoda těch   filmových blbin se Stevenem,   jinak by to byl dokonalý   béčkový akční nářez.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2015
No chvili to vypadalo i na   ctyri, asi jsem se fakt   zblaznil, ale pak prisli   debilni bitky, kde mistr   bojovych umeni SS vlastne   vubec neni. Jen se tam fackuje   a v kazdem zaberu je videt ze   to neni on. Jen jeden a ten   samej zaber dokola na jeho   ksicht, ani se neobtezovali   dat tam zaber jinej, ne furt   ten jeden. Dabler byl i v   zaberech kde jen sedi zezadu,   nebo stoji. To uz neumi ani   sedet?? To bych zase pro zmenu   dal jen jednu. Bitky byli   otravny a dlouhy nikam   nevedouci placana. A kdyz tam   byl zaber s Klaunem, nevedel   jsem jestli to ma byt jako   zert, nebo jestli to myslej   vazne. Holy namet je podareny   stacilo jen aby to vzal do   rukou nekdo normalni.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2009
No další Seagalovka, která   není špatná co se týče   přiběhu i akce, ale   totální hrůza v bojových   scénách díky hroznému   střihu ve kterém je jasně   vidět , že to není Seagal ,   ale bohužel jeho dablér!
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Takovej trochu horší Glimmer   Man. Seagal je sice o 12 let a   50 kilo starší než v GM,   ale kupodivu tady vzniknul   film, na kterej se dá i   koukat. Asi to je tim, že jde   o kriminálku, i když takovou   už tuctovější. Souboje   jsou sestříhaný takovym   zvláštnim způsobem, ale   uvážíme-li Stevenovo filmy   posledních pár let, tak   zaplaťpánbůh za jakýkoliv   souboje. :-)
Krupe
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.7.2012
Ne a ne a ne, já se na ty   nové Seagalovy filmy nemůžu   už dívat. Škoda materiálu.   Seagal se už v těch filmech   ani vlastně nehýbe, to je   samý střih a jedeme dál. O   ničem...
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Zase jedna seagalovská   klasika. Film je plný akce,   slušných soubojů. V   některých scénách se dá   rozpoznat dablér Stevena   Seagala. Dějově je film   hodně podprůměrný, vraždy   které vyšetřuje policajt,   který umí kung-fu.
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Seagale, jdi už do důchodu,   protože tohle byl naprosto   zbytečný paskvil, pradon,   film. Střih, výkony herců,   záporáci, fůůůj.
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Luke
Jo Jo docela dobrej počin od   Steveho...dobrá akce,napetí,   a i ty bitky jsou vcelku   slušné...hodně se mi   například líbilo jak si   Steven pohrál hned na   začátku s tím magorem v tom   pokoji...
Jimm1
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Škoda času
Z kamery se mi dělalo zle.   Neustálé rádoby opakování   úchvatných scén. Statický   a agresivní Segal. Asi by už   měl jít do důchodu. Jako   herec nebyl nikdy moc dobrý,   ale tady to bylo přímo   strašné. No nakonec se mi u   tohoto filmu podařilo i   usnout, jak byl perfektní.
zruz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2009
No pěkná hovadina, Seagal   snad už opravdu nemá   soudnost. Souboje nic moc,   scénář hrůza, střih na   zabití (i když tady to plně   chápu, on už se asi nemůže   moc hýbat). Ale ty hlášky,   no ty mě teda fakt dostaly.   Jak někdo může o takovým   detektivním ignorantovi   říct "Já vím, že je   génius"?!!! Ale co,   alespoň jsem se zasmál a   nostalgicky zavzpomínal na   Nica nebo Přepadení v   Pacifiku. Bohužel!!!
Ladasek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Umění včas skončit...
...bohužel Seagal neovládá.   Nevypadá moc dobře, když   už to holt nejde, tak se to   musí tak sestřihat, že   stejně nic nevidíte. Myslím   bojové scény. On už nám   pan hrdina trochu ztloustnul,   takže staré dobré   seagalovky už to nikdy   nebudou. Schéma scénáře je   klasické, k tomu se též nic   objevného nepřidalo,   celkově mě film zklamal.   Chtělo by to přidat na   důvtipu a ubrat v akčních   bitkách, které jsou fakt na   nic. Možná aspoň trochu   zadýchat po pětiminutové   mlátící scéně by se mohl.   Ale kdepak, ani nemrkne a   ještě má na sobě těžkej   koženej kabát. A kdyby už   opravdu někdo někoho mydlil   tak jako ve filmu, nepřežije   po třetí ráně, ale to se   většinou u bojových scén   nehodnotí. Nevím, co s tím   Seagalem, měl by se zamyslet   sám nad sebou...měl jse tě   rád chlapče.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih59712minih59712Útok slepých mrtvol (1973) 
El ataque de los muertos sin ojos n
minih129957minih129957Jak se chovati? (1960) 
Jak se chovati? n
minih28214minih28214Loganova válka - Čest zavazuje (1998) [TV film] 
Logan's War: Bound by Honor n
minih51491minih51491Matchless (1967) 
Matchless n
minih54876minih54876Dohazovač (1971) [TV inscenace] 
Dohazovač n
minih36255minih36255Skleník (1976) [TV inscenace] 
Skleník n
minih7480minih7480Expres z Norimberka (1953) 
n
minih41046minih41046O Rozárce a zakletém králi (1985) [TV inscenace] 
O Rozárce a zakletém králi n
minih26421minih26421Čertova stena (1948) 
Čertova stena n
minih53090minih53090Devadesát jedna bílých koní (1986) [TV film] 
Devadesát jedna bílých koní n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10