Jeden svět

Komentáře uživatele zruz

zruz

zruz zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Bobule
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.10.2009
blbost, pardon MEGAFILM
Takhle moraváci nemluví:   vožralé ridič, veselé   vrah!!!
Catch .44
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2012
volovina
Režisér tohoto filmu si   možná vzal inspiraci od   Tarantina, ale u jeho filmů   se nenudím. Tato kravina byla   pro mě k nepřežití. Pokud   máte rádi Bruce a Forresta,   tak si tuhle hovadinu radši   nepouštejte. Zvláště na   Bruce je tady otřesný   pohled. Mimochodem jesli se to   ke konci rozjelo, tak se   omlouvám, protože jsem   přežil pouze 49 minut a   potom jsem si pustil RED.
Čtyři vraždy stačí, drahoušku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2010
No je to prostě klasika.   Znáte snad lepší hlášku   než "FLEFNO , VYPADL   VÁM LÍFTEFEK!" Nebo   "rozdělíme se fifty -   fifty... hele nesměj se mu   ............ ON FE MI   NEFMĚJE" Takhle si s   češtinou umí pohrát dnes   snad jen Cimrmani, nikdo jiný   mě nenapadá. Sto let starý   - pořád baví!
Fantastická čtyřka (The Fantastic Four)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.10.2015
Marvel zklamal
No, jednou se to stát muselo,   ale tohle je teda   "dílo". Human Torch   je ČERNOCH??!!!!! Sue Storm   adoptovaná??!! Mr. Fantastic   je spíš Mr. Unudím Tě k   smrti. No snad jen ten Ben je   jakž takž(za to ty tři   hvězdy).Příběh NUDA na   n-tou. Mimochodem už se prý   plánuje druhý díl (zdroj:   časopis Cinema). No dík, ale   NECHCI!!!
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Hodně jsem se těšil na   tento film, bohužel mě   totálně zklamal.   Vylidněný New York,   digitální jeleni, zombíci   (dost ubozí, vypadají   všichni stejně), ani někdy   přehrávající Will Smith   (nejlepší poloha je, když   se tváří jako by sežral   citron)nezachrání úplnou   hovadinu. Náhodou jsem   doktor, snad imunolog, nebo   co, náhodou jsem taky   plukovník armády Spojených   Států, s veškerým patosem,   který k tomu náleží, a   náhodou jsem imunní vůči   viru, který skoro všechny   vyhubil. Škoda, že tvůrci   nevěnovali více prostoru   aspoň trochu uvěřitelnému   příběhu. Asi v půlce filmu   jsem si přál, ať ho už   konečně sežerou a... je   pokoj. Ale abych nebyl jenom   kritický: krásný obraz,   skvělý zvuk, výjimečně   dobrý Will Smith (pokud   zrovna něco neskřehotá)a   červený Mustang v úvodu   filmu rozhodně stojí za   vidění. Docela mě zajímá   do čeho se pustí Smith   příště, že by osa Já,   robot, Já, legenda, Já,   vůl!?
Jsem agent (I Spy)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2014
Murphy se jen těžce   srovnává se svou hodně   uvadající kariérou, že by   měl být boxer mu nikdo   neuvěří a tak přidává   jen další příspěvek do   řady postav úplně blbých   černochů ve filmu, možná   Will Smith by byl lepší   volba. Owena Wilsona je mi   fakt líto, je to výborný   komik, ale ani on Murphyho z   marastu nevytáhne. Podobné   pocity jsem měl i u filmu   Showtime, tam mě bylo líto   DeNira. Murphy = OFF   (Policajta v Beverly Hills   mám fakt rád, alespoň   první dva díly)
Kód smrti (Kill Switch)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.3.2009
No pěkná hovadina, Seagal   snad už opravdu nemá   soudnost. Souboje nic moc,   scénář hrůza, střih na   zabití (i když tady to plně   chápu, on už se asi nemůže   moc hýbat). Ale ty hlášky,   no ty mě teda fakt dostaly.   Jak někdo může o takovým   detektivním ignorantovi   říct "Já vím, že je   génius"?!!! Ale co,   alespoň jsem se zasmál a   nostalgicky zavzpomínal na   Nica nebo Přepadení v   Pacifiku. Bohužel!!!
Lucy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2014
Po Tajemství mumie jsem si   přál, aby Luc Besson   natočil dvojku. Po Lucy si   přeju, aby už netočil nic.   Čekal jsem super akční   bessonovku, které se mi jakž   takž dostalo, výborný   nápad, skvělé obsazení,   ale konec všechno zabil.   Scarlett degradoval na flashku   a mě zůstala jenom pachuť z   nevyužitého potenciálu.   Pamatujete na Nikitu,   Mathildu, Johanku, Adele nebo   Leeloo? Ještě, že se takhle   nezachoval k nim a já tak   mám alespoň na co   vzpomínat.
Machete zabíjí (Machete Kills)
 
Přidáno: 13.11.2013
Pokud je to parodie, tak   funguje výborně. Snad toto   dílo nemá být   pokračováním filmu Machete   (2010), který mám rád,   protože to by byl průšvih.   Už ve výše uvedeném   snímku byl Mačeta tak trochu   BURAN a rozhodně NIKDY   neuvěřím, že dostane do   postele někoho s vizáží   Jessicy Alby bez Rohypnolu.   Ovšem tohle je opravdu trochu   moc. Jak jsem napsal výše:   je-li to parodie potom je moje   hodnocení 85%, jakýkoli   jiný žánr -20%.
P.S.   Už vím proč Machete   neposílá SMS: je to takový   idiot, že to nedokáže   vyťukat na telefonu.
Nestyda
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.5.2009
NEkomedie
Komedie u které se nezasměju   NENÍ komedie. Bohužel   totální zklamání nebýt   Macháčka, tak bych u té   hovadiny těch 88 minut   nevydržel. Hřebejku vzpomeň   si na lehkost a srandu z   Tvých dřívějších filmů   a zpytuj svědomí!!!
Past (Stone)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.5.2014
Na tento film jsem se díval   čtyři večery, protože jsem   u něho třikrát usnul.   Funguje líp než Rohypnol.
Podraz (Setup)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2012
Nic Moc
Velice průměrný film v tom   nejhorším slova smyslu.   Půldolar je otřesný herec a   měl by se držet svého   kopyta, hlavně se vyhýbat   filmu! Čtyři body jenom za   Bruce, Phillippe jako drsňák   - směšné - jen mračení a   strniště prostě nestačí.   Ale jedno pozitivum na konec:   celkem rychle to uteče a   zítra už si ani nevzpomenu.
Růžový panter 2 (Pink Panther 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.8.2009
Takovýho promrh(d)anýho   talentu!! Peter Sellers se   musí obracet v hrobě!!!   Větší pi.... jsem v   životě neviděl!
P.S.   Všichni lidi, co tomuhle   filmu dali víc než 4 hvězdy   jsou filmoví IGNORANTI!!!!!!!
Rychle a zběsile 6 (Fast & Furious 6)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Pětka mě hodně bavila, u   tohoto dílu jsem si málem   vykroutil hlavu nad těma   hovadinama, co tam   scénárista napsal, no a   sedmičku mám jasnou FANDÍM   STATHAMOVI.
Rychle a zběsile 8 (Fast 8)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2017
Nejlepší díl
Někdy u šestého dílu jsem   psal, že je to čím dál   tím větší kravina a že v   sedmičce fandím Stathamovi.   No a osmička mě fakt   dostala. I kdyby v tom filmu   nebylo nic jiného, tak úvod   s "The Rockem" na   holčičím fotbale a   Stathamova scéna s mimčem   jsou naprosto boží. Je s   podivem, že kdyby tam Diesel   vůbec nebyl, tak by to bylo   jedno. Filmu jako takovému by   to vůbec neublížilo - ba   naopak, jeho postava nudí a   oddaluje fičák s Johnsonem a   Stathamem. Mimochodem asi si   toho všimli i producenti,   protože se údajně chystá   spin-off právě s Hobbsem   (Johnson) a Deckardem   (Statham) no nemůžu se   dočkat. Každopádně film   doporučuju i   "neskalním"   fannouškům série.
San Andreas
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.9.2015
Kýč
Viděli jste film Sejmi je   všechny? Fakt jsem čekal,   kdy Paul Giamatti pronese   nesmrtelnou větu: "no ,   to mě mrdej do kulata".   Jinak s vypnutým mozkem se to   docela dá.
Zpátky do ringu (Grudge Match)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2014
Naprostá bomba, po tomhle   filmu musí každý kostelní   fanatik uznat, že Bůh NENÍ   jenom jeden. Potvrzuje to i   další pecka roku 2013 Plán   útěku. Stallone možná   nikdy nebude tak zajímavý   scenárista nebo režisér   jako třeba Clint Eastwood,   ale to, co dělá pro nás   skoro čtyřicetileté (teď   už)pupkáče kteří na   základce sjížděli VHSky s   těmito bardy je prostě   SUPER.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10