Jeden svět

Komentáře uživatele Ladasek

Ladasek

Ladasek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Horší už to nebude (Stranger Than Fiction)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Rozpaky...
...podle hodnocení většiny   by to měl být vynikající   snímek, ale dle mého názoru   není. Je to těžké, když   máte skvělý nápad a blbý   scénař a myslím si, že i   obsazení šlo udělat lépe.   Osobně by se mi mnohem lépe   lídil v hlavní roli   D.Hoffman, určitě by to   zahrál lépe, vedlejší role   profesora byla pro něj   škoda. A jak říkám, mohla   to být pecka, kdyby hlavní   myšlenka a zápletka byly   více propracované. I konec   mohl zůstat pro diváky   "nedopsaný", tak   jak to ostatně dlouho měla i   spisovatelka. A víte co mi ve   filmu chybělo ještě? Dobrý   zvuk a hudba, opravdu nevím,   proč je to v 5.1, když by   stačilo obyčejné stereo.   Nicméně koukat se na to dá,   jen platí předchozí výtky.
Kód smrti (Kill Switch)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Umění včas skončit...
...bohužel Seagal neovládá.   Nevypadá moc dobře, když   už to holt nejde, tak se to   musí tak sestřihat, že   stejně nic nevidíte. Myslím   bojové scény. On už nám   pan hrdina trochu ztloustnul,   takže staré dobré   seagalovky už to nikdy   nebudou. Schéma scénáře je   klasické, k tomu se též nic   objevného nepřidalo,   celkově mě film zklamal.   Chtělo by to přidat na   důvtipu a ubrat v akčních   bitkách, které jsou fakt na   nic. Možná aspoň trochu   zadýchat po pětiminutové   mlátící scéně by se mohl.   Ale kdepak, ani nemrkne a   ještě má na sobě těžkej   koženej kabát. A kdyby už   opravdu někdo někoho mydlil   tak jako ve filmu, nepřežije   po třetí ráně, ale to se   většinou u bojových scén   nehodnotí. Nevím, co s tím   Seagalem, měl by se zamyslet   sám nad sebou...měl jse tě   rád chlapče.
Kung Fu Panda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2009
každé jelito může vyniknout...
...čili pokračováním z   titulku bych řekl, že jde o   slušně udělanou věc, s   humorem, s trochou poučení o   zlu a dobru a s poselstvím   pro všechny lidské pandy,   že, když budou chtít a   něco dělat, může s nich   něco být, a budou   užiteční a budou je mít   ostatní rádi. Jen jsem   nepochopil, proč táta pandy   je slepice, asi adopce??
Mongol – Čingischán (Mongol)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Tak takhle to bylo??
Dlouho jsem shlédnutí filmu   odkládal, trochu se   podobných věcí bojím. Ale   výsledek mě mile překvapil,   nechci hodnotit správnost   přepisu historie, o tu zde   asi nešlo, nicméně autoři   se vcelku dobře vypořádali   s obtížným tématem,   odlehčili jej   "milostným" vztahem   hrdiny a podařilo se jim v   omezené stopáži filmu   postihnout dobu od dětství   do zralého věku dobyvatele.   Akční scény bitev jsou   přibarvené víc, než by se   slušelo, ale to není na   závadu. Pozitivně hodnotím   nádherné exteriéry a   výborně zvládnuté   zobrazení   "velkých" bitev.   Takže ve výsledku povedený   film.
Nestanu se tvojí ženou (I Could Never Be Your Woman)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.3.2009
Zaplaťpánbů...
...za každý film, který   pobaví. Jednoduché, vtipné,   odlehčené, nemusíte   přemýšlet, Pfeiffer je   vynikající, není co dodat.   Očekávání splněno, bavil   jsem se.
Noci v Rodanthe (Nights In Rodanthe)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Kapesník je potřeba
Takže přátelé slz a   dojemných příběhů bodou   jistě spokojeni. Nutno ale   říci, že existují jistě   na podobné téma lépe   udělané filmy. V každém   případě na větší   televizi s dobrým domácím   kinem si vychutnáte i   několik hezkých exteriérů   s hudbou. Děj je jednoduchý,   sblížení hlavních hrdinů   až moc rychlé a řekl bych,   že 80% filmu není až tak   dojemná, jak by člověk   očekával a výkony herců   nejsou až tak super. Velmi   mě překvapil závěr filmu a   tak můžu napsat, že   nejlepší část přijde až   v momentě, kdy už tam R.Gere   není. Vzhledem k tomu, že   spousta lidí na světě i u   nás podobné příběhy a   osudy prožívá, myslím, že   své diváky si film najde.   Já ho za ztrátu času   nepovažuji.
Rambo: Do pekla a zpět (Rambo)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Rambo dozrál...
Dle mého názoru je tento   díl nejpovedenější a to z   mnoha důvodů. Byť se jedná   o akční podívanou a tomu   odpovídají mnohé scény,   uvědomil jsem si, že jsou   místa na světě, kde by asi   nikdo z nás nechtěl žít a   to je myslím největší   poselství tohoto filmu.   Rambové, které jsme hltali   po revoluci podobně jako   Rockyho, byli nová nepoznaná   senzace, nyní myslím, že   když i Stalone dozrál,   nabídne mnohem víc. Osobně   řadím tento film mezi   nejlepší počiny se   Stalonem.
Rudý písek (Red Sands)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Ať žijí duchové...
Víte, horrory obecně nemám   rád, a to z toho důvodu, že   povětšinou mívají debilní   = žádný děj a příběh.   Obvykle jde o to, že tvůrci   oživí spoustu podivných   kreatur, které vykukují z   různých zákoutí anebo   hlavní hrdina chodí někde   po scéně a tajemná hudba   vyvolává napětí a strach z   toho, co kde spadne, bouchne   nebo kde vyskočí nějaká   potvora. Takže Rudý písek   mě mile překvapil a dokonce   se mi líbil. Příběh je   vcelku reálný - mise   vojáků v Afghanistánu - a   když se začnou dít divné   věci, člověk netuší,   jestli vojákům už náhodou   nehrabe z toho dlouhého   pobytu na poušti, či zda se   jedná opravdu o   "džina"   vypuštěného z láhve,   která zde byla stylizována   do sochy ve skále a kterou   jeden z vojáků na začátku   mise rozbil dobře mířenou   kulkou...nicméně   prolínání reality s   horrovými prvky je podle mně   vydařené, napětí je tak   akorát a člověk v podstatě   netuší, stejně jako   vojáci, o co vlastně   jde..konec je také mírně   překvapivý, pointa vyznívá   tak, že si autoři nechali   mírně pootevřená vrátka   pro případné   pokračování. Škoda času   to není, doporučuji   kouknout, nejlépe před   spaním.
Soudný den (Doomsday)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.3.2009
ach jo...
No tak tohle vskutku není   můj šálek čaje nebo kafe,   či jak se to říká.   Začátek vypadal ještě   slibně, povídám si, to   vydržím, i když je to   ohraný téma. Pak se to ale   nějak vymklo..nejvíc asi   mně, takže ve vší úctě k   těm, kterým se podobné   věci líbí, musím napsat,   že větší slátaninu jsem   ještě neviděl a měl jsem   problémy to dokoukat. To, co   se vyvinulo za zdmi izolace ve   Skotsku, postrádá jakýkoliv   rozumný základ, logiku ani   nic normálního v tom   nehledejte. K   "dokonalosti" mi tam   ještě chyběl kapitán Nemo,   který by se odněkud vynořil   s ponorkou, mohli by tam i   pobíhat tyranosauři..ale   vážně, dle mého názoru je   to blbost a škoda času.   Nicméně upečený člověk,   když ho krájeli, mi   připomněl nedávno   grilované prasátko a to byla   dobrota, maso vypadalo skoro   stejně lákavě...tak hezkou   zábavu všem odvážným.
VALL-I (WALL-E)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2009
láska z plechu...
Skvělá grafika, super zvuk,   a hlavně úžasně podařená   věc - roboti žíjí,   dojímají svým příběhem.   Podařená věc. V mém   případě mě jistě   ovlivnilo i to, že mám   přítelkyni Evičku. Film si   jistě pustím znovu.
Ztracené město (Lost City Raiders)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Špunt ve vaně...
No přátelé, co byste   čekali od TV filmu, že ano?   Téma dobré, kdyby to dostal   do ruky Spielberg s dobrými   herci, mohlo by z toho být   super pokoukání ve stylu   Křišťálové lebky..ale to   už tu někdo psal. Takže   napětí nula, scény až na   pár vyjímek nic moc, no a   nápad, jak řešit budoucí   celosvětovou potopu v   důsledku oteplování,   veskrze debilní. Autoři   vymysleli, že po zeměkouli   jsou poschovávané jakési   velíny, které je třeba   najít a pomocí žezla (o   jeho nalezení v celém filmu   hlavně jde)způsobit   spuštění čehosi, co   způsobí výbuch plynu,   který tam někde je a světe   podrž se - výbuchem se   propadne dno moře či oceánu   a přebytečná voda vyteče   kamsi do nitra planety   Země..no a hlavní hrdinové   ten výbuch přežijí, stojí   nad tím kráterem na zbytku   skály a ve zbytku toho   podivného velínu a čumí,   jak voda mizí..záběrem   připomínající Niagarské   vodopády film vrcholí.   Takže divák je rád, že   přežil taky a má jasno, že   problém tání ledovců   půjde v budoucnu řešit. Jen   nevím, kde bude opravdu   ukryto to žezlo.

TV Program

ČT1 - Hezká holka to má těžké (1975)...

09:40 - 10:05

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

21 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762965
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10