Zari
ohodnotit

Catwoman

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
23.9.2004
„Jedna z nejslavnějších komiksových postav ožívá na plátně, aby pomstila smrt svého otce …“

Komentáře k filmu Catwoman

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Catwoman
Catwoman se bohužel příliš   nevyvedla, postava je to   vskutku zajímavá a divím   se, že nedostala prostor   mnohem dřív, nicméně tohle   bylo trochu mimo mísu.   Herecké obsazení sice   nemělo chybu, úžasná sexy   Halle Berry, Benjamin Bratt   nebo Sharon Stone. Triky   stály za starou belu a   celkově to hodně   pokulhávalo a, i když je   Halle úžasná, na Michelle   prostě neměla. Návrat ke   Kočičí ženě se možná   někdy konat bude, ale   rozhodně ne v blízké   budoucnosti.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.12.2011
Mě nějak tyhle komiks   předělávky na film.plátno   neberou a tahle už vůbec   né.Viděl jsem to dávno a   nikdy už né znovu.Film mě   nechytnul a nudil.3 body tak   nějak za Halle Berry....
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.1.2014
Ano, došlo i na Catwoman,   která dostala svůj vlastní   film. A je to neskutečný   průser. Oskarová Halle Berry   za roli dostala dokonce Zlatou   malinu, což je pro neznalé   ocenění za nejhorší   herecký výkon. Kdo viděl   snímek 'Batman se vrací'   jistojistě dokáže ocenit   Michelle Pfeiffer, která tu   Catwoman ztvárnila poprvé a   velice dobře. Halle Berry   není špatná herečka a v   kostýmu vypadá až   neuvěřitelně sexy, ale   když dostane do ruky velice   špatný scénář, zázraky z   toho neudělá. Podle mého si   Zlatou malinu vůbec   nezasloužila. Byli tam daleko   horší herci. Snímek se   nepovedl absolutně ve všem.   Špatný scénář, špatná   kamera, nehodící se hudba,   špatné efekty. Ty jsou   stejné, jako ve snímku Blade   II. V akčních scénách jsou   skoky a přemety nahrazovány   animací a to tak špatnými,   že je to až do očí   bijící. Škoda, protože   postavička Catwoman tím byla   definitivně zatracena.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2012
téměř žádné komiksové   zpracování mi neunikne ať   je špatné nebo dobré, tohle   se bohužel řadí mezi ty   první
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Upřímně bych řekl dost   špatný film, ale díky   H.Berry a S.Stone se to dá   přežít. Co mě opravdu   vždy pobaví jsou strašné   digitální efekty, které   jsou bohužel hrozné.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Ten to film zachránila jen   kočka koček Halle Berry  
film je vcelku   dobré sci fi a máto i   slušní spád.
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Hodně špatný film ve   kterém prkenná Halle Berry   kroutí zadkem místo toho aby   hrála a všichni včetně jí   samotné se neueřitelně   pitvoří v týhle ostudný   pytlovině, která je tak   smutně trapná, že se jí   ani nedá smát.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.8.2007
No, mě bohužel Halle Berry v   latexu zrovna příliš   nevzrušuje, takže dávám   pouze dva body. Vidím v tom   akorát dost podprůměrný   akčňák, který se nechal   inspirovat všudemožně okolo   (nejen komixem) a   nepřináší proto vůbec nic   nového pod sluncem. A ten   děj a akční scény jsou   hodně mizerné.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.10.2019
Trošku odfáknutý scénář,   který nezachránila ani   kouzelná Halle Berry v   latexovém oblečku. Jako na   filmové béčko by to bylo   dobrý, ale film z roku 2004 s   rozpočtem 100 miliónu   dolarů, je to hodně   špatný.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Tento akční komiksový film   je nejslabším filmem tohoto   žánru. Ve filmu tohoto typu   si představuji více   akčních scén, ale i tak je   tento snímek zajímavý a   koukatelný.
kali.4
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Skutečně neuvěřitelný   film. Režisér musel být pod   vlivem nějaké neznámé   látky, jestliže dokázal   takhle zmateně a hlavně   špatně natočit většinu   scén, v nichž se "něco   děje". Jinak scénář,   tedy ten malý umolousaný   ubrousek od svačiny popsaný   několika   neidentifikovatelnými slovy,   a efekty a kdovíco ještě   byly (krátce řečeno)   podprůměrné. Jediným   kladem je přítomnost Halle   Berry, která je zatraceně   sexy a evidentně se nebere   vážně. S tímto snímkem   ale klesla hodně hluboko.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.3.2019
Těžko říct, kdo předvedl   větší šmíru. Zda živá   Halle Berry, nebo   počítačová animace Berry a   Catwoman. Nicméně Zlatá   malina mluví za vše. Tenhle   film a hrozná Halle si jí   nepochybně zasloužili.
johnny-rk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2008
Jedná se o typický   komiksový příběh...   Hrdinka je krásná žena,   která se díky nově   získaným schopnostem stane   hrdinkou. Nejdříve ale musí   skončit se svou pomstou.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2011
Spoustě lidem se nelíbí   proto, že se netýká   původního příběhu   Catwoman...
Mě to   nevadí a rád se podívám na   zajímavě zpracovanej film,   kde se Halle Berry   producíruje v podprdě a   koženejch kalhotách...
(jen nevim, proč je tady   titulek, že "ožívá,   aby pomstila smrt svého   otce", když o to v   tomhle filmu nešlo)
Obivan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Mám rád filmy podle komiksu   a tenhle patří mezi ty   průměrné. 60%
Koimisto
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2007
No tedy, režisér PILOF se mi   vryl do paměti již FANTOMEM   PAŘÍŽE (2001) a asi jsem   čekal příliš!!! Navíc,   úvodní titulky mě velmi   navnadili a doufal jsem ve   strhující podívanou, kde   bude jedna dech beroucí   scéna za druhou!Bohužel nic   z očekávaného se nekonalo   ... :@)
Na film jsem se   ovšem díval s chutí (přeci   jenom HALLE BARRY v latexu a   stále pro mě   nepřekonatelně krásná   SHARON STONE - které to v   tomto filmu nesmírně   slušelo, (že by za to mohl   zázračný krém BEAULINE???)   :@), dělali tento film!)
O ničem jiném se mluvit   nedá, takže doporučuji jen   fandům HALLE a SHARON ... :@)
AlCapone
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Docela povedené sci-fi o   kočičí ženě v podání   Halle Berry..Pro fandy tohoto   žánru dobrá volba,pro ty   ostatní,film na jedno   kouknutí:)
dreamerCZ
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.1.2020
Doufám, že se tenhle škvár   bude Halle Berry do smrti   stydět. Je neskutečný jak   strašně špatně tady   hrála. Teda spíš   přehrávala. Ovšem to   vlastně všichni včetně   starý otrkaný harcovnice   jako je Sharon Stone. Tak   nejspíš to byl záměr   režiséra :D
Ovšem co   je ještě horší, než   "hraní" hlavní   protagonistky, je její   chůze. Jak ta nejlacinější   děvka.
artcrime
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.2.2005
ctyri body z velky casti za   hejl berry kery to tam naramne   seklo.jinak nevim v cem byla   potiz.nemelo to smrnc
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.8.2019
Film s retardovaným   scenárom, postavami a   dramatickosťou zachraňuje   iba Halle Berry. Tá ako   jediná z hercov dokáže   svojej hrdinke dodať   nadhľad, nepôsobí strnulo a   trápne, a hlavne... je   pekelne sexy. Nebyť jej,   dopozeranie CATWOMAN by bolo   doslova utrpením. Aj napriek   pútavej, hoci občas trochu   prehnanej vizuálnej stránke   (ktorá sa sem ale určite   hodí viacej než do FANTÓMA   PARÍŽA) a digitálnej   želatíne.
JohnCoffey
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2009
Jen tak tak průměrný film,   který se pyšní (nejen   ironicky) hned několika nej.   Poměrně zdařilý příběh   obývají komické postavičky   s čele s Sharon Stone, které   se legračně pohybují,   mluví a to se snaží vypadat   vážně! Rovněž jednají   značně nelogicky. Ještě   že je tu Halle Berry - ovšem   té se to týká taky.   Ačkoliv se snaží odolávat,   změní vizáž a ujme se   potírat zločin. Dále tu je   kamera, která se nebojí   experimentovat - vylétává   do závratných výšek,   různě kolísá a   prolétává mezi domy.   Maskuje a zároveň tím   dává najevo umělost efektů   - když se vznese nad město a   slunce se nepřiměřeně   silně odrazí od mrakodrapů,   kroutíte hlavou. Druhým   případem jsou akční   scény, které jsou zkrouhlé   na super-rychlý střih   tisíců záběru se   stopáží menší než půl   vteřiny. Film tak vyznívá   jaksi komicky a od menšího   hodnocení ho odděluje jen   Berry.
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Spousta amatérských i profi   kritiků tenhle film strhali a   tuším že Halle Berry   dostala za roli v tomto filmu   Malinu. Ale za sebe musím   říct, že mě tenhle film   obyčejně, jednoduše a   prostě baví. Efekty? No   žádná sláva, rádoby   kočičí pohyby, no taky nic   moc, ale jinak dobrý. Je to   oddychovka a když není na co   čumět, rad se po 12 na   tenhle film podívám. ;)
power
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.5.2005
celej film byl o   ničem.Catwomen neměla proti   sobě zadneho soupeře jaky je   to folm bez pořádného   padoucha.
geojezek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.4.2015
Halle to slusi,
ale...v Atlasu mraku byla   mnohem lepsi. Tady je to   podivna patlanina bez chuti a   zapachu. Jedine co si vybavim   u slova Catwomen je silena   Michelle Pfeiffer. Takze   evidentne neslo o tenhle film   :-)
karvin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.6.2010
propadák co jiného dodat.moc   se jim nepovedl.tento film je   spíše určen pro   holky,které jsou v určitém   věku.
Nogard
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Halle Berry je asi tak jediný   klad této frašky na   komiksové téma a zároveň   to jediné, na co se dá v   celém filmu koukat. Jinak je   to samé americké klišé   doplněné zcvoklou kamerou,   které sice je originální,   ale zároveň naprosto   nesmyslná a zbytečně   rádoby efektní.
papamidnight
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2012
Taková blbost tu nebyla od   Daredevila,z efekty si tu moc   práce nedaly a z pořádným   příběhem taky ne...Škoda
Zdendulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Bezva film
Catwoman je nádhernej film.   Kočičí žena má super sexy   obleček. Efekty jsou taky   docela bezva. Tenhle film   rozhodně pobaví.
sissi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Nemyslela jsem si,že po   všech Batmanech, Robinech   atd. atd. můžou Američani   natočit další zhovadilost.   Spletla jsem se, můžou...A   určitě neni poslední   (bohužel).
bara14
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.4.2009
bara14
je to fakt super film mno mam   problem najst ho a pozret   zadara neviete neaku stranku   kde by som si ju mohla   pozriet prosim piste hnrt hej

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43528minih43528Mimic 2 (2001) [Video] 
Mimic 2 n
minih18234minih18234Rváčův deník (1995) 
The Basketball Diaries n
minih48221minih48221Skrblík (2006) 
La Maison du bonheur n
minih119667minih119667Ohnivá bouře (2013) 
Feng bao n
minih18170minih18170Rudý úsvit (1984) 
Red Dawn n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n
minih14946minih14946Olověný chléb (1953) 
Olověný chléb n
minih33989minih33989Táta na plný úvazek (2004) 
Jersey Girl n
minih6138minih6138Bébés à gogo (1956) 
Bébés à gogo n
minih38272minih38272Úsvit mrtvých (2004) 
Dawn of the Dead n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Darmi Quinn

Quinn Darmi

Ewald von Demandowsky

von Demandowsky Ewald

Tokyo Eyes

Tokyo Eyes
Tokyo Eyes

Naposled navštívené:
Darmi Quinn

Quinn Darmi

Ewald von Demandowsky

von Demandowsky Ewald

Tokyo Eyes

Tokyo Eyes
Tokyo Eyes