Zari
ohodnotit

Aquaman

Rok:
2018
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
13.12.2018
„Domov volá.“

Komentáře k filmu Aquaman

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.12.2023
Tohle je pro mě zase jen   další připomínka toho, že   svět filmových komiksů   nikdy nebude moje gusto.   Dokážu sice ocenit   technickou kvalitu a různá   triková "kouzla",   ale pořád je v těchto   filmech víc toho, co mi   vadí, než toho, co se mi   líbí.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.4.2019
Tedy já jsem zatím vydržel   do poloviny. Ne nevzdal jsem   to, určitě se podívám až   do konce, ale už mně z těch   "efektů" bylo   trochu na blití a bolely mne   oči. Zatím dávám plnou   dvacítku sympatickému   hrdinovi, konečně vzhledově   někdo, jak má být. Ale   jinak je to s odpuštěním   taková sra..a, že to není   až hezké. Netuším   kolikátý man to je, ale už   s tím jsou Marveláci   trapní. Nechápu, že mají   takové tržby. Ale co, když   to lidi baví... Mne tedy ne.   Radši bych něco nového.
Naštěstí se to cirka po   hodině z přeplácaného   podvodního ble ble přesune   jinam a nabere to styl Indiana   Jones. Což mám děsně rád.   Pak už je to fofr, zajímavé   potvory, a plno efektů.   Někdy zas až moc. Takže   druhá část napravila tu   kravskou první. Co s   hodnocením? První část   propadák druhá velmi dobrá.   Dám šedesát procent, to   musí stačit.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2021
Aquaman je svižná sci-fi   pohádka s komiksově   barevným a jednoduchým   dějem. Komu nevadí   počítačově   "vytuněné" tváře   herců (na hezky ztvárněném   pozadí podvodního světa)   ani celým filmem   prostupující klišé o   bájném superhrdinovi,   určitě si přijde na své.   Já mezi cílovou skupinu   očividně nepatřím a od   toho se odvíjí i moje   hodnocení. (: ale sousedovic   děti byly prý nadšené :)
Frolíček
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Ještě než Jason Moma vůbec   kdy slyšel o Khalu Drogovi,   běhal jako Ronon Dex spolu s   SG týmem a likvidoval wraithy   a další vesmírnou verbež.   Již v té době měl však   potenciál a jen jsem čekala,   kde se zjeví. Aquaman je   konečně důstojným   završením, nemyslím přímo   kariéry, na to je ještě   dost času, ale završením   jeho snažení, aby se dostal   ke špičce. Po dvou   krátkých ochutnávkách v   Justice League, konečně   dostal samostatný film a jak   už jsem konstatovala ve   Wonder woman, DC začíná, i   když se zpožděním šlapat   Marvelu nejen na paty. V   rámci žánru dostal divák   maximum možného – slušné   efekty, vytvoření   podvodního světa, bitvy,   silné postavy. Svět   Atlantidy není tak   mírumilovný, jak se ho jeho   obyvatelé snaží   prezentovat, maminku hlavního   hrdiny naháněli ke svatbě a   pak se jí ani neštítil   král oddělat, takže ať si   neberou na paškál lidi,   když jsou vlastně stejní.   Aquamanovu bratříčkovi   vlastně chyběla maminka a   válčit mu rozhodně nebylo   cizí. Dolph Lungren se   zrzavými vlasy nebyl vůbec k   poznání, Amber Heard je dost   divoká i v civilu, taková   Vanessa Paradis by mohla   vyprávět a Nicole Kidman je   pořád kus. Dát desítku   komiksáku by se mohlo zdát   divné a moc, ale nejen za tu   scénu v hospodě, si to   prostě zaslouží.
MARi0
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.4.2019
Aquaman
Cestou y Mercingu do Kuala   Lumpur se náš autobus dostal   do jedné z těch nekonečně   dlouhých malajsijských   dopravních zácp. A aby nám   to čekání v koloně   rychleji utíkalo, rozhodl se   řidič že nám zkrátí čas   nějakým filmem. Pustil   Aquamana. Popravdě, čas   začal běžet ještě   pomaleji.
Režisér Saw   James Wan není rozhodně   nikdo, jehož filmy mám v   oblibě. Nevím ani proč,   prostě mě nebaví. K tomu   ještě DC snímky u mě   prohrávají s Marvelem na   plné čáře, takže tak k   mé předem zaujatosti. A   abych nebyl tak zle kritický   jen tak, ani herec Jason Momoa   není hrdina na kterého chci   koukat dvě hoďky v kuse.
Mohli by to zachránit   dámy, Amber Heard je   neskutečná kost, ale tím   končí. Nic víc kromě   vzhledu se mi na ní nelíbí.   Na Nicole Kidman mám úplně   totožný názor. Ještě jak   je v tý scientologický   sektě, prostě hrůza. Ale   mohl bych aspoň trochu   ohodnotit i film samotný, ne?   Klišé, klišé,   přemrštěné efekty, pak   zase klišé, souboje v   kterých se nedá vůbec   vyznat a aby toho nebylo   málo, tak na konec zase   klišé...
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2019
PROCESOR!
Tak, že to bude ptákovina a   pohádka pro dospělý, bylo   zřejmé. Mě vadilo jen, že   snímek vykrádá ostatní a   nesnažil se jít vlastní   cestou, pokud jde o vizuální   stránku. Např. je tam   světýlek jak v Avataru,   souboj v ohnivým kruhu s   tlakovou vlnou, no kdo by si   nevzpomněl na Matrix,   že?...Jinak na vypnutí   mozku, proč ne.
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2021
Hawajec či Hawajan, to je   jedno, ale rozhodně Jason   Momoa je kus chlapa, který v   roli Aquamana rozechvívá   nejedno dívčí srdce. Amber   Heard s ním flirtuje v   předvídatelných mezích a   Willem Dafoe točí kopím.  
Je to rozhodně   pěkná podívaná, ačkoliv   chvíli mám pocit, že   koukám na Hru o trůny, pak   se zase ocitám na Pandoře v   lese Omaticayů a hned lítám   v nějakém vznášedle ve   Star wars...taky se tam trochu   připomíná Pán prstenů a   taky Pátý element.
A   vše korunuje nemrtvá   nestárnoucí Nicole Kidman.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2019
Jedna z mála Marvelovek,   která má jasný a   srozumitelný děj. Ten   příběh je skutečně dobře   vymyšlený. Samozřejmě   skvělé efekty - to už si   dnes u Marvelu ani jinak   nedokážu představit.
A nejde také opomenout   velmi zajímavé herecké   obsazení. Nicol velmi   překvapila a Willem   potěšil. A v neposlední   řadě Dolph - dobrý herecký   výkon.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Povedená fantasy pohádka   ,trošku delší a našlo se   pár nudnějších míst ale   dalo se to,hlavní hrdina   namakaný,nesmrtelný a docela   vtipný,na svou cestu na   záchranu světa si našel i   partnerku takže nechybí i   romantické scény,tisíce   příšer a povedené   efekty,střídání scén na   zemi a ve vodě,nechybí ani   závěrečná bitva.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2021
Film nabídnul to, co se od   komiksu dnešní doby   očekává. Tedy dobré   efekty, nějakou tu   nepřehlednou řežbu, pěknou   ženskou, narvanýho týpka se   smyslem pro spravedlnost a   slušné tempo. Až na   několik hluchých a nudných   pasáží, jsem dostal to, co   jsem chtěl. Za mě 90%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2018
║Rozpočet   $160miliónov║Tržby USA   $154,335,000║Tržby   Celosvetovo $714,335,000 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ James Wan sa zas   predvádza a ponúka   opulentnú akčnú fantasy   zábavku. Proste to čo   potvrdil pri Furious 7, že   má aj na veľké blockbustre   a že veru má! Zachraňuje DC   univerzum a uškŕňa sa na   Marvel, hodil rukavicou, že   sa len zaprášilo.   Veľkohubé akčné sekvencie   sa tu striedajú ako na   bežiacom páse. Testosterón   srší skoro na každom metre   a červenovláska morská   víla "Ariel" Mera   je neskutočný pozérsky   elektrizujúci úlet, človek   aby neslintal pri tom. No zas   späť na zem. Hlavné je, že   to je všetko efektne   nasnímané, prehľadné, dych   berúce. Kašlať na to, že   to nemá žiadnu prekvapivú   zápletku, všade sa varí už   len zo schém. Dokonca pri   Wanovej strmhlavej réžii   nepociťujeme ani deficit v   hereckých netalentoch   zúčastnených. Konečne 3D   efekt u DC, ktorý po dlhej   dobe od Muža z ocele nebol na   príťaž, všetko bolo pekne   zaostrené, vizuál priam   dokonalý. Okrem záverečnej   neprehľadnej miš maš bitky   všetci proti všetkým, to tu   ostatné všetko šľape na   výbornú. /videl v kine 3D   verziu: 80%/
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2020
Nadherny vizual...
Klasicky komiks o boji dobra   so zlom a zrodeni hrdinov a   zloduchov.Charizmaticky Momoa   a herecky zaujimavy Wilson   utiahli film a zatienili   slabucku Heard.Tej by som viac   uveril, ze po nej Depp hodil   mobil, ako jej dramaticke   sceny.Pekna tvaricka uz   nestaci...Hlavnym pozitivom je   uchvatny vizual,z ktoreho mi   skoro vypadli oci z   jamiek.Neskodilo by skratenie   minutaze a prosim scenaristov,   aby uz konecne prestali pchat   Artusovske legendy do kazdeho   snimku /Hellboy 2019,   Transformers, Aquaman,   atd./...
Film ako   milovnik komiksu jednoznacne   doporucujem.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Úžasně vizuálně   zpracováno. Efekty jsou   dokonalé, zvláště v 3D   verzi. Souboje jsou také   dobře zpracované a hodně   efektní. Nicole Kidman stále   okouzlující.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2018
Unikatní DC comics adaptace   trochu odstrkovaného hrdiny   toho universa. Jason Momoa je   zkratka dost dobrej.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Další kousem od DC. Nic   špatného, nic extra   dobrého, ale pobaví a to   stačí. A k tomu takové   předdůchodové šolichy pro   Lundgrena a Kidman.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Voda je mocná...
Originálně pojatý komiks ve   velkém stylu nám   představuje jednoho neméně   originálního hrdinu od DC.   Kdo miluje Momoa nebo vodní   element bude spokojen. Triky,   vizuál, bitky a hudba jsou   úchvatné. Nechybí ani humor   a skvělý herci. Velmi   podařený komiksový film.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2021
Vítej v zemi   obojživelníků. Skvělé   efekty a srozumitelný   příběh v čele s dobrým   Aquamanem. Samozřejmě to má   své mouchy ale jako celek mě   to pobavilo.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2018
!!! Konečně na výbornou !!!
Konečně film od DC, který   se může srovnávat s   Marvelovkama. Správně   nadávkované, všechno spolu   perfektně hraje a souvisí,   podmořský svět, ze kterého   jsem měl největší strach,   tak ten je taky perfektně   vykreslen. Skvělý   soundtrack. Jason Momoa   konečně dostal pořádnou   roli.

Muž z   oceli byl v zásadě   dobrý.
Wonder woman   byla o dost lepší.
Tohle je naprosto   výborné.

Teď   ještě nějak pořádně   dotáhnout ty týmovky a bude   to super.
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2019
Vynikajuci film s troskou   humoru....Skvele efekty a   hudba k tomu. Hlavny hrdinovia   uzasny, ale najdokonalejsi   Aquaman, ta jeho postava,   svaly, vlasy, jednoducho,   pastva pre oci...
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2018
Aquaman je skvělý také v   tom, že titulní hrdina je   – podobně jako Superman –   svým původem natolik jiný,   že se v poklidu obejdeme bez   dalších narážek na DCEU.   Ono se vlastně nedá tvrdit,   že by za konkurečním   Marvelem výrazně zaostával.   Jenom tam za deset roků   vzniklo moře bijáků. A   vesmír pod dohledem Zacka   Snydera navíc odstartoval   později a k tomu tím   nejhorším projektem, tedy   Mužem z oceli. Batman v   Superman: Úsvit   spravedlnosti, Suicide Squad,   Wonder Woman a Liga   spravedlnosti rozhodně měly   co do sebe. Navíc tyhle filmy   začínají i vydělávat,   takže budoucnost bychom   určitě neměli vidět   černě, ale klidně zase   především modře.
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2019
Po konci filmu mě dost   překvapilo, že tohle   režíroval Wan, chlapík co   poslední dobou dělá jen   skvosty, tímto ukázal, že i   mistr tesař se někdy utne.   .. Ale zase vše co se ve   snímku stihne je opravdu   překvapující a některé   studia by určitě kývli i na   dva díly. Zde se to   nestalo... a také tomu   nepřidali hlavní herci.   Momoa prostě neutáhne celý   film na jeho hereckém skillu,   jakož i Amber Heard a Dolp   Lundgren při těch pár   scénách také nebudil   úžas, ale Dafoe, nevím jak   to dělá, ale i když se   téměř na obrazovce nepohne,   tak ten jeho obličej dokáže   celou scénu vykreslit tak,   jak by to nedokázal ani   nejlepší herec. .. Jinak   vizuál nádherný, jen škoda   že nikdy tu velkolepost   neuvidíte ve vzdáleném   záběru s epickou hudbou,   vše je tak nějak na honem,   honem... HODNOCENÍ: 60%
naineko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.12.2019
Dětem se to líbilo. Asi to   bylo lepší než Deadpool.   Bot a přešlapů víc než   kolik jsou hnidopiši ochotní   vyhnidopišit u SW9.   Srovnatelný canc nesmyslů   jako u MCU.
Petr.c17
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.9.2020
Ekologická pohádka
Film pro milovníky   počítačových her, k nimž   nepatřím. Možná ani pro   ně ne - jak tu někdo   uvádí, že animace jsou   horší než v mnohé   počítačové hře. Možná   to byl záměr vytvořit z   toho mírnou parodii, ale to   mi vadí víc, než kdyby si   to hrálo na opravdovost.   Jediné pozitivum vidím v   tom, že se tu nazývají   věci pravým jménem - naše   planeta je v krizi a mohou za   to chamtivý megalomanští   magoři - znečištění   moří, oteplování planety.   Je to vlastně ekologická   pohádka.
Brucebane
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2019
Aquaman
Tímto snímkem si u mě DC   definitivně zavřelo dveře.   Digitál je naprosto   otřesný. Leckterá   počítačová hra vypadá   lépe. Příběh není úplně   špatný ale nic   světoborného.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17834minih17834Richard III. (1995) 
Richard III n
minih40335minih40335Území strachu (1986) [TV inscenace] 
Území strachu n
minih67855minih67855Obřad (2011) 
The Rite n
minih9876minih9876Kam se poděla sedmá rota (1973) 
Mais Ou Est Donc Passée La 7eme Compagnie? n
minih7127minih7127Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 
12 Angry Men n
minih136191minih136191Instalatér z Tuchlovic (2016) 
Instalatér z Tuchlovic n
minih154242minih154242Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2017) 
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci n
minih2542minih2542Addamsova rodina (1991) 
The Addams Family n
minih73109minih73109Gantz (2010) 
Gantz n
minih173598minih173598Zaprášená tajemství: Stará vražda (2016) [TV film] 
Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Aquaman a ztracené království (2023)

 Aquaman a ztracené království (2023)
Aquaman a ztracené království n
Aquaman and the Lost Kingdom
Žánr: akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Flash (2023)

 Flash (2023)
Flash n
The Flash
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada / Austrálie / Nový Zéland
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

Blue Beetle (2023)

 Blue Beetle (2023)
Blue Beetle n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Mexiko
Režie: Angel Manuel Soto

(pokračování)

Black Adam (2022)

 Black Adam (2022)
Black Adam n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jaume Collet-Serra

(pokračování)

Peacemaker (2022) [TV seriál]

 Peacemaker (2022) [TV seriál]
Peacemaker n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn, Brad Anderson, Jody Hill

(pokračování)

Shazam! Hněv bohů (2022)

 Shazam! Hněv bohů (2022)
Shazam! Hněv bohů n
Shazam! Fury of the Gods
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Batgirl (2022)

 Batgirl (2022)
Batgirl n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2021)

 Sebevražedný oddíl (2021)
Sebevražedný oddíl n
The Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / mysteriózní / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Wonder Woman 1984 (2020)

 Wonder Woman 1984 (2020)
Wonder Woman 1984 n
Wonder Woman 2
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)

 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) n
Birds of Prey
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Cathy Yan

(pokračování)

Shazam! (2019)

 Shazam! (2019)
Shazam! n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Liga spravedlnosti (2017)

 Liga spravedlnosti (2017)
Liga spravedlnosti n
Justice League
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Kanada / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Wonder Woman (2017)

 Wonder Woman (2017)
Wonder Woman n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / válečný / komiks
Země: Spojené státy americké / Čína / Hongkong
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti n
Batman v Superman: Dawn of Justice
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2016)

 Sebevražedný oddíl (2016)
Sebevražedný oddíl n
Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David Ayer

(pokračování)

Muž z oceli (2013)

 Muž z oceli (2013)
Muž z oceli n
Man of Steel
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Gejzír (2014) [TV pořad]

22:00 - 22:30

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Uvnitř Zuckerbergova metamozku

21:50 - 22:50

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

21:40 - 22:20

26 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:40 - 22:50

26 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure

Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure
Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure

Edison Chen

Chen Edison

Tony Lestingi

Lestingi Tony

Naposled navštívené:
Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure

Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure
Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure

Edison Chen

Chen Edison

Tony Lestingi

Lestingi Tony