Zari
ohodnotit

Vraždy v Oxfordu [TV seriál]

Lewis

Další název:
Inspektor Lewis
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
120 minut

Komentáře k filmu Vraždy v Oxfordu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Jaruna.cimrman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2018
Dobrý krimi seriál
Vraždy v Oxfordu

Krimi seriál má dobré   herecké obsazení, ale   hlavně celkem dobře   propracované scénáře.   Každý jednotlivý díl má   určitý spád a je zajímavý   od začátku až do konce.   Dosti často k první vraždě   na začátku, přibudou   ještě nějaké další v   průběhu vyšetřování.   Proto se mi vkrádá na mysl   otázka, že to asi v tom   univerzitním Oxfordu nebude   tak růžové. Zatím se tam   vraždilo skoro na každé   katedře a rozhodně ty   vědecké kapacity nejsou   žádné jemnocitné chudinky,   co vraždí v rukavičkách.   Teda oni vraždí v   rukavičkách, ale jenom   proto, aby nezanechali po   sobě otisky a jiné důkazy,   jinak si na jemnocit příliš   nehrají, i když umí   odrecitovat skoro cokoliv z   rozsáhlého díla   oblíbeného Šejka s Píra. V   díle, co jsem viděla včera,   jsem byla úplně   konsternovaná z toho, že   vraždila taková krasavice,   která se objímá a líbá se   svými známými, aby je pak   úplně s klidem   odkrádlovala. Jaký byl její   motiv. Stejný jako vždycky.   Peníze a prestiž. Kvůli   tomu je odhodlaná ke všemu.  
V tomto seriálu   kromě sympatického   inspektora Lewise, vystupuje   Lewisův parťák James   Hathaway. Původně studoval   na velebníčka, ale pak   zjistil, že půjde jinou   cestou a to tou světskou.   Udělal dobře, protože s   jeho vysokou inteligencí by   ho byla u těch svatých   škoda. Vždycky se těším,   jaké moudro z něho vypadne.   Dost často přispěje k   rozuzlení případu.
Když to tak shrnu, tak   určitě doporučuji tento   seriál shlédnout. Co bych   však nedoporučovala, je jít   tam studovat. Myslím si (i   podle vlastních   zkušeností), že pražské   univerzity jsou   bezpečnější. Nevraždí se   tam tolik. A ani nemusíte   recitovat Nerudu, Jiráska   nebo Čapka.
Zdenek43
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2018
S odstupem času jsem se   podíval na pár dílů.   Profesionálně odvedená   práce. Námět jako přes   kopírák u všech anglických   krimi seriálů. Motiv je   nutné hledat v daleké   minulosti. Vyšetřovatel   musí řešit hlavně své   problémy, obvykle se vyspí   se svědkem ev. svědkyní a   po celou dobu seriálu je   nucen svádět litý boj se   svými nadřízenými. Přes   všechna úskalí se ale k   závěru nakonec dopracuje.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v Orient expresu (1974)

14:20 - 16:25

69 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:00 - 15:50

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Marek M. Libkow

Libkow Marek M.

Victoria Westhead

Westhead Victoria

Robert Saad

Saad Robert

Naposled navštívené:
Marek M. Libkow

Libkow Marek M.

Victoria Westhead

Westhead Victoria

Robert Saad

Saad Robert