NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Tom a Jerry [TV seriál]

Tom and Jerry Kids

Další název:
Klukoviny Toma a Jerryho; Tom and Jerry Kids Show; Priatelia Toma a Jerryho
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
25 minut
„O nikdy nekončícím boji nafoukaného kocoura s vtipným myšákem“

Celkové hodnocení filmu Tom a Jerry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (19 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.3.2018
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2010
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.6.2015
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.7.2005
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2010
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2014
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.8.2014
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2011
Verona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.3.2011
KasaMD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2014
makosnan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.6.2013
CoreyX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2013
misa1997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2016
stefi7773
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2017
adraii
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2016
hardcore110
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13632minih13632Návrat do budoucnosti (1985) 
Back to the Future n
minih49691minih49691Flash Gordon (2007) [TV seriál] 
Flash Gordon n
minih15146minih15146Osudná smlouva (1988) 
Committed n
minih27778minih27778Druhá šance (1999) 
The Story of Us n
minih31851minih31851Bok po boku (1988) [TV film] 
Side By Side n
minih133839minih133839Domácí péče (2015) 
Domácí péče n
minih49419minih49419Milenec je zločinec! (2008) 
My Mom's New Boyfriend n
minih17783minih17783Remington Steele (1982) [TV seriál] 
Remington Steele n
minih56637minih56637Cesta za štěstím (1997) [TV seriál] 
Llovizna n
minih46071minih46071Má matka špiónka (2000) [TV film] 
My Mother, the Spy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (19)
9   - satyr
5   - stanko
4   - Manučao
8   - MaKy92z
8   - martik006
10 - Gremmie
3   - Luky
6   - Pauleto
6   - Abika
10 - Chroust-Sp
8   - Tichoslape
2   - Verona
10 - KasaMD
4   - makosnan
7   - CoreyX
10 - misa1997
10 - stefi7773
5   - adraii
8   - hardcore11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177639
Osobností: 678008
Fotografií: 710680
Plakátů: 337959
Obsahů a biografií: 162272

Poslední komentáře

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Sweet Girl (2021)

Sweet Girl
V době, kdy jsem se začala   hodně nudit, přišel   zajímavý zvrat, ale to bylo   tak všechno. Justin Bartha se   jen letmo ohřál, některé   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ahoj tati (2021) [TV epizoda]

Ahoj tati
Nadprůměrný díl a zase   zajímavé téma, ano pár   věcí je za hranou. Ombudsman   se ujímá vyšetřovaček,   leze na komíny, vyřizuje co   nemá, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení