Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Tma

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2023
Prekombinovaná blbosť...
Po nádejnej prvej sérii s   temnou krimi zápletkou a   prvkami sci-fi, sa scenáristi   regulérne   zbláznili.Pripájanie   ďalších a ďalších   časových línií končí   totálnym chaosom, kde divák   nemá šancu pochopiť dej a   rozoznať postavy.Výkony   nemeckých hercov   kolísavé.Páčil sa mi Louis   Hofman, zatiaľčo Lisa Vicari   dokázala len hlasno   dýchať...Tá trocha nahoty   nestojí za to.Druhú a tretiu   sériu som doslova   pretrpel.Jediným plusom tejto   anarchie je uzavretý koniec,   ktorým je zaručené, že už   to nikdy neuvidím.
Seriál jednoznačne   nedoporučujem.
New
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Nevysvětleno
Prohlídnul jsem si celou   první sérii (10 dílů) a   přijde mi to nějaký   nedodělaný, nevysvětlený.   Přesuny v čase, budiž ...   ale nejsou vysvětlený   vraždy tří kluků na   elektromagnetický židli,   proč byly vlastně   zavražděný, důvod úmrtí   ptáků a ovcí, kde se vzal   farář - podvodník. I   spousta osob má nedodělalnou   linku. Například kdo je   pomatenej Petr, je to sice syn   Helgeho, ale nic víc o něm   nevíme. A jakou roli má ta   jaderná bába? A party   Magnuse a Frančesky jsou taky   nějaký nedotažený.

No a druhá serie   to zamotala ještě víc ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama